Kaya Scodelario

Kaya Rose Humphrey

7,4
21 422 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kaya Scodelario

Uwaga! Powstaje polska wersja Skins!
Jest to amatorski projekt realizowany przez licealistów/studentów z Trójmiasta.
Ma jak największe szanse na powodzenie, będzie można śledzić go na Youtube!

POWSTAŁ JUŻ TRAILER !! OBEJRZYJCIE !!

strona na fb: www.facebook.com/bletki
youtube trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mGYeczX4jEE

Serial "Bletki" inspirowany jest serialem Skins, a nie jego wierną kopią.

ettariel

polska wersja skinsow?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mega gowno! jak mozna profanowac SKINSOW?!?!! niewairygodne. polacy niech sie lepiej nie biora za przerabianie klasykow filmowych i telewizyjnych, bo jest to niesmaczne. a zwłaszcza licealisci z trojmiasta.

savonn

...klasyków? bez urazy, też lubię Skinsów, ale obok klasyka to oni jeszcze nie stali.

MissNaive

wicie co?
Według mnie to ta polska wersja to gówno xD
To miała być parodia?

Cry_Wolf_

ja proponuję żeby Cry_Wolf_ napisał recenzję :D

ettariel

Życzę powodzenia :)

ettariel

Nie można tu przeklinać prawda? Szkoda, wyraziłbym wówczas moją opinie na temat polskiej kinematografi.

użytkownik usunięty
ettariel

to jest straszne.

ettariel

Po trailerze wnioskuje że to gówno nie zasługuje nawet na miano chińskiej podróbki

ettariel

Ogólnie nie lubię przeróbek, ale popieram inicjatywę. Poczekajmy najpierw aż serial powstanie, obejrzymy go, a później oceniajmy :)

Aguslava

Polska młodzież jest wtórna i nudna - bawmy się w remaki i inne rzeczy tego typu, a jeszcze przez długi czas będziemy znani jako naród zdolny jedynie do pijaństwa i kradzieży . Nawet nie zamierzam oglądać tego całego trailer'a .

bourgeoise

z całym szacunkiem ale ten trailer jest...sztuczny. przesadzony. czyli welcome in poland

ettariel

Popieram projekt. Zawsze warto walczyć o swoje marzenia! Czekam na 1 sezon :) Pokażcie wszystkim, że potraficie że Polska też potrafi! i nie dajcie się negatywnym komentarzom ;) Pozdrawiam!

ettariel

niezła kaszanka, oby nie wyszło