Teraz widzę. Gra w jakimś popularnym, modnym serialu, co to go wszyscy oglądają. Coś jak "How I Met Your Mother".
Szczerze powiedziawszy nigdy wcześniej o tym serialu nie słyszałam, ale z tego co widzę jest dosyć popularny. Czuję się taka zacofana.
No tak, wystaw 1, bo żadnej jej roli nie widziałaś, a jest wysoko w rankingu. Oglądam ją w "Skins" (naprawde dobry serial) i gra conajmniej przyzwoicie. W "Moon" i "Starciu Tytanów" się nie nagrała, więc na podstawie jedej roli jej NIE OCENIAM. Niemniej jestem w stanie zrozumieć, że jakieś nastolatki widziały ją w Skinsach i tak się zachyciły, że dały 10. I choć uważam to za głupote, to wystawianie komuś 1, chociaż nie widziało się jej w ogóle nigdzie to już debilizm w czystej postaci. Swoją drogą nie wiem czemu wszyscy dostają takiej nerwicy na widok mało znanej aktorki na wysokim miejscu. Zgadzam sie, że ta 27 pozycja to zbyt wysoko, ale przecież na filmwebie moze oceniać każdy. Dzieciak z gimnazjum, magister socjoilogii i pani Danusia z warzywnego pod blokiem. Więc obejrzyj cokolwiek w czym grała Kaya Scodelario i jak uznasz, że widzialaś dosyć żeby ją ocenić to wyraź SWOJĄ OPINIE zamiast się ciskać, bo ktoś uważa inaczej.
Widziałam jej rolę XD Specjalnie dla niej obejrzałam kilka odcinków. Okej, przyznaję że to było głupie ale i tak nie wstawiłabym jej do pierwszej siedemdziesiątki. Bo co, bo ładna buźka? Proszę bardzo, wyczyściłam jej ocenę i jakoś nie skoczyła o miejsce w dół czy w górę. Jestem tylko jednostką, która jak postawi 1 czy 9 jest jak jeden włos na całej skórze głowy.
Ja sam jej w pierwszej setce nie widzę. Tak jak wielu aktorek/aktorów/filmów. Chodzi mi tylko i wylącznie o to żeby wystawić jej ocenę na jaką twoim zdaniem naprawdę zasługuje. Jeśli uważasz, że gra tak absolutnie żałośnie, że zasługuje na 1 to wystaw taka ocene. Ale aż tak tragiczna chyba nie jest ;) Te rankingi filmwebu w naprawdę małym stopniu świadcza o jakości czegokolwiek, więc się nie ma co denerwować, ze Kaya wyzej od laureatek Oscarów. Tylko oceniać według swojego gustu nie patrzac na innych, bo przeciez widze, ze filmy ogladasz nienajgorsze.
I tak cały ten ranking to właściwie ranking popularności i sympatii. Dlatego gdy pojawił się z nią kwejk wszyscy się rzucili żeby dać jej 10/10. Wygląda to trochę dziwacznie. Albo gdy jakaś aktorzyna dostanie Oscara też nagle skacze w rankingach. A jak jest ostatnio z Oscarami- wiadomo. W większości nagroda za prestiż niż za grę. Więc właściwie ci ludzie zakochani w głupim kwejku wywołują u mnie impuls nienawiści, mwyhyhyh. Polać wodą i sypnąć ługiem.