Szczerze mówiąc nic do niej nie mam,ale stawianie 22-letniej aktoreczki w jednym szeregu z np.Meryl Streep to gruba przesada.No ale to tylko mój punkt widzenia.Każdy głosuje wedle własnego upodobania.Aktorstwo na 6.Ale za promowanie size "0" dyskwalifikacja.
no cóż, jestem jej gorącym zwolennikiem, ale zgodzę się lekko z tobą, jak zagra jeszcze parę wspaniałych ról to miejsce w pierwszej setce będzie jak na miejscu pasowało.
keira zasłużyła, jako wróżba dobrej przyszłości. nie odczytujmy tego rankingu zbyt powierzchownie.
ja się pytam co tam robi aleksandra woźniak?!?!
Filmweb powinien ustalić czy jest to ranking popularności czy zdolności aktorskich.
Ale oceniane jej przez ciebie na 0 to przesada przeciez to nie jej wina że jest na wysokim miejscu tylko forumowiczów.
Ja daje jej ocene 8.
Być może zostałem źle zrozumiany.Chodziło mi o size "0" czyli trend w modzie popularyzujący baardzo szczupłą sylwetkę nieprzystającą do rozmiarów ogólnie stosowanych w branży odzieżowej.Nie ma to nic wspólnego z oceną gry aktorskiej Keiry.Może komuś podobają się wygłodzone szkielety,mnie nie.No ale to moje subiektywne odczucie.pzdr.