Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

A to ma jakiś wpływ na jej talent? Czy to kolejny temat typu-"Keira jest ładna a co mnie obchodzi jak gra w filmach"? Boże, ludzie! To forum zaczyna być jak śmietnik, każdy coś tu wrzuca i część jest zupełnie niepotrzebna. pozdr!

Lady_From_Burton_World

Cały internet to śmietnik, a filmweb od tego nie odstaje, get use to it..
A co do figury Keiry ? tak kilka hamburgerów b tu na pewno nie zaszkodziło.

Nachtjager

Zdecydowanie. Nie żeby mi coś nie pasowało w Keirze w ogóle, ale rzeczywiście parę dodatkowych kilogramów by nie zawadziło...wreszcie ucięłaby te wszystkie głupie plotki (które tak na marginesie zaczynają mnie poważnie wkurzać) :/
No ale chyba talent się bardziej liczy ;)

Pomyluna

Zdecydowanie talent jest ważniejszy, ale coś musi być na rzeczy skoro co drugi temat użytkownicy mówią o jej zbyt chudej figurze.

Nachtjager

Tyle że takie pisanie nic nie da, bo z tego co mi wiadomo Keira nie wchodzi na Filmweb, więc tego nie przeczyta, a nawet gdyby chciała, to niestety, nie zna polskiego, a wogóle niewiem czy jakby była grubsza to nie zaczęlibyście się czepiać czego innego. Tyle się teraz mówi, że szczupła sylwetka to piękna sylwetka i jak się trafiła szczupła sylwetka u Keiry to co-Keira jest be tak ;)? Pozdr!

Lady_From_Burton_World

update! Szczupła sylwetka NIE jest piękna ale ja jestem dziwak jeśli o urodę kobiecą idzie ;DDD

Nachtjager

A mi się jednak wydaje, że szczupła sylwetka jest ładna, przynajmniej wszyscy tyle o tym teraz gadają, no i chyba lepsza szczupła niż ociekająca tłuszczem ;)pozdr!

Lady_From_Burton_World

Nikt nie mówił o ?ociekaniu tłuszczem? bleee, ale od szczupłości cienka linia do anoreksji.

Nachtjager

Na szczęście Keira tej linii nie przekroczyła ;) Pozdr!

Lady_From_Burton_World

Spójrzmy prawdzie w oczy, Keira jest cholernie chuda, to po pierwsze, a po drugie wcale nie umie tak wspaniale grać, a w Piratach wypadła strasznie.

Lady_von_Teschen

Piratko... Jest różnica między szczupłością, a chudością... Keira nie jest szczupła, tylko chuda...

A co do anoreksji... Niech ją sobie ma, jeśli jej nie przeszkadza... Dużo osób w tych czasach cierpi na tą chorobę, nie jest więc wyjątkiem (jeśli ją ma) i to nie jest powód do jakiegoś podniecania się...

flexia

mi to jest zupełnie obojętne, czy Keira jest szczupła czy chuda czy gruba czy ma anoreksję czy bulimię czy jeszcze inną chorobę. I Keirę też pewnie nic to nie obchodzi co inni o niej myślą. Mnie obchodzi tylko to jak gra w filmach.

Lady_From_Burton_World

Mam takie samo wrażenie jak Piratka. Dodam jeszcze, że jak czytam to forum to dochodze do wniosku że u znacznej części użytkowników ocena aktorki zależy od 2 punktów.
1. uroda
2. talent aktorski
przy czym u niektórych pkt 2 zależny jest od pkt 1....
A jeśli nie to ciekawi mnie czemu często te dwie cechy są zgodne ze sobą. Albo nei umie grać i jest brzydka ale gra super i jest piękna. No ale w sumie nie wiem po co to pisze bo kogo obchodzi moja opinia ;]

placek121

Forum Keiry nie jest wyjątkiem... U większości aktorek 90 % tematów jest o urodzie danej osoby... Więc nie przesadzajcie, to nie jest jakaś tragedia że ktoś napisze temat o jej wyglądzie...
Tak się tym przejmujecie jakby od tego wasze życie zależało... Wyluzujcie troche xD

flexia

Przykro mi to stwierdzić, ale nie rozumiem ludzi ;). Jedni piszą, żeby fani przestali bronic Keiry i zaczęli rozmawiać o jej talencie. A gdy fani zaczynają rozmawiać o jej talencie, słyszą, że trzeba wyluzować i o urodzie porozmawiać tez można. Zdecydujcie się w końcu bo ja już sama niewiem o czym tu rozmawiać ;)

Lady_From_Burton_World

No bo fani wprowadzili coś w stylu "jak ty śmiesz rozmawiać o jej urodzie!"
Troche za bardzo się przejmujecie tym forum... Rozmawiajcie o czym tylko chcecie, nawet o swoich skarpetkach... Nie można tego nakazać. W końcu po to forum jest. Żeby porozmawiać, powymieniać się poglądami. A wy zrobiliście z tego jakąś świętość...

flexia

ok, od dziś jest mi to obojętne, możecie rozmawiać o wszystkim a ja najlepiej nie będę tu zaglądać, bo jeszcze jeden temat taki jaki założyła szanowna Dorothy Duff a wyrzucę komputer przez okno, a jednak byłoby trochę szkoda ;)

Lady_From_Burton_World

A ja wciąż nie rozumiem, po co wogóle odpowiadacie na takie prowokacje... To jest jak bezdomny pies - nakarmisz go raz a będzie ciągle wracał ^^