Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.
Meyru, skąd ty wiesz ile mam lat ? jasnowidz ?
szanuję innych i jestem bardzo tolerancyjna - nie znasz to nie oceniaj.
a co do Zaca Efrona, to o gustach się nie dyskutuje. dałam mu 10 bo uważam ,że jest przystojny i podobała mi się jego postać w '17 again'.
O,jaka Ty jesteś tolerancyjna. :)
GETUp_,czy Ty nie śmiałaś się z Zaca Efrona? :)
A mówiłaś,że fanki Twilight mają za idoli tylko porządnych aktorów. :D
Ja Zacowi dałam 4.
Kiedy tak mówiłam? ;o
Albo mam sklerozę, albo Ty co chwilę przypisujesz mi nie moje wypowiedzi..
I owszem, nie lubię Zaca. ;>
Ja mu dałam chyba 3 . *.*
Doszłam do wniosku po twoich wypowiedziach :).
Razem z innymi byłaś uradowana,że ja nie nienawidzę Zaca i Vanessy. *.*
No pewnie. Najwspanialsza wiadomość pod słońcem! O niczym innym nie marzyłam! x.x
a z resztą po co ja się tłumaczę ?!
jak już powiedziałam o gustach się nie dyskutuje ,a droga koleżanko po postach nie zawsze poznasz ile ktoś ma lat.
niestety nie udało Ci się zgadnąć.
no i widzisz ,że poprzez posty nie zawsze można powiedzieć ile ktoś ma lat.
Ty akurat nie masz do tego daru. ;<
hahahahaha, w końcu nie ma to jak się dowiedzieć, że ma się 13 lat. *.*
zresztą dla Ciebie każdy na tym forum ma 13-14 lat, wiec sory.
Mini-Wywiad z Krychą :D:
- Ludzie mówią, że na czerwonych dywanach jestem przez cały czas ponura. Ale to wcale nie chodzi o to, że ja jestem takim ponurakiem. Tam po prostu przez cały czas ktoś na mnie krzyczy. Czasem dosłownie muszę się powstrzymywać, żeby nie wybuchnąć płaczem. To prosta reakcja na wielką presję, w jakiej się znajduję.
Biedna,nieszczęśliwa dziewczynka :<.
Wszyscy ją biją i tak się żali.
Ojej, ale Ty jesteś na bieżąco.:>
Lepiej niż jej fanki. no no. ;)
I też bym się tak czuła.
W sumie to się jej nie dziwię..
Z ciekawości weszłam na Kozaczka. I to przeczytałam .;)
Ojej,jesteś tak samo nawiedzona jak Ona? :<
Wszystkie gwiazdy są pewne siebie i zadowolone z życia. Takim trzeba być,żeby się wybić w show biznesie :<. Biedna Kristen. W co ona się wpakowała.
aktorstwo nie zawsze równa się show biznes.
jest dużo aktorów, którzy nie sprzedają siebie i przez to nie są tak znani.
zresztą te wszystkie ' gwiazdy ' w większości nawet nie zasługują na miano gwiazdy. ;<
czekoladoweserce czytaj uważnie dziewczynko, bo nigdzie nie napisałam ,że Efron jest moim idolem.
sama sobie wszystko dopowiadasz.
O,dziewczynko :). I kto tutaj nie ocenia ludzi.
Ekhem,skoro dałaś mu 10,to chyba to coś znaczy? :<
Nie daje się aktorowi 10 i nie dodaje się go do ulubionych tylko dlatego,że w jednym filmie zagrał dobrze {?}. :<
hahaha:D
czekoladowa_kupa czyta kozaczka! hahaha. no to teraz wiemy, skąd to "obeznanie" w sztuce filmowej:D hahaha;)
haha:) a jakim prawem mówisz do mnie "bachorze"?? nawet nie wiesz ile mam lat...
co z tego? to z tego, że możesz sobie czytać co chcesz, ale wiedz, że kozaczek - podobnie jak inne portale tego typu(kotek, pudelek) to jeden stek bzdur i bezpodstawnych plotek. Taka dorosła osoba jak Ty, powinna o tym już wiedzieć:) ale czytaj sobie co chcesz. W każdym razie - za dużo o filmie i aktorach to Ty się tam nie nauczysz;)
Bo zachowujesz się jak upośledzony bachor.
To akurat było prawdą. :)
Kristen była na okładce w magazynie Elle i jest tam nagranie z tego wywiadu :).
O,jestem ciekawa,czy Ty nie czytasz żadnych portali plotkarskich :).
Oglądałam ten film - wywiad i tam nie było tego, co napisali na kozaczek.pl, ale oni oczywiście zawsze coś przekręcą.
Nie, nie czytam plotkarskich portali:] Po co czytać głupie plotki - na dodatek nieprawdziwe?;)
Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje... i najprawdopodobniej to się nie zmieni...
nie będę raczej czytała portalów plotkarskich, bo po pierwsze to ja nie mam za dużo czasu, a po drugie, jeśli już to mam swoje sprawdzone strony z wiarygodnymi źródłami i faktami ( a nie plotkami);]
Pudelek czy Kozaczek jeden pies, więc powiedz nam O JAKRZE DOROSŁA OSOBO
skąd bierzesz wiarygodne informacje, z Faktu ? :)
skończ z tym ' yhmmmm ' -,-
bo zauważyłam, że jak nie wiesz co powiedzieć, to ciągle to piszesz..
poza tym mam pytanie. czemu używasz takich samych zwrotów, argumentów, słownictwa, czy chociażby sposobu pisania co madeinjapan, czy batmanowa? czyżby AŻ taki zbieg okoliczności? ciekawe. ;>
Czemu używasz zwrotów, argumentów, słownictwa, czy chociażby sposobu pisania co SonnenEW ? :)
I to ''sorry''. :)
Nie ja jedna kocham IRONIĘ ;P
kto to jest w ogóle ta SonneEW?
wybacz, ale nie znam dziewczyny. :)
i Ty chyba nie wiesz co to znaczy ironia. a jak już to bardzo słabo Ci to wychodzi.