Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.
Och,pewnie chciałabyś być taka idealna jak Megan. I nie jesteś. :) No niestety. Rodzicom się nie udało . :)
Noo pewnie!
Megan to moja idolka! ;<
zaraz pójdę zapytać mamy , czy da mi na silikony. :<
To była ironia adekwatna do tego, że takowa aktorka jak Megan Fox ma silikony. ;)
A nie wiem,nie wiem .:)
No nie poprawiała. Przecież ona ma cudne usta,a Kristen wąskie i wredne :). Bella miała piękne usta.
hahahaha.
Nie wiem. Nie interesują mnie usta Belli ze Zmierzchu. ;<
I miała botoks. Nie wmawiaj mi,że nie , bo wiem.
no ba!
nie uśmiałam się tak od dawna. *.*
swoją drogą to aż się tu zasiedziałam. ;<
i kupa Belli również Cię interesuje? *.*
nudna jesteś.
a tak poza tym to jesteś dość dziwnym przypadkiem.
Nie lubisz Kristen - okej. Ale do cholery , po co przesiadujesz na tym forum i krytykujesz tych co ją lubią?
Wiem, że może Ci się nudzi, ale zachowujesz się jak jakieś nadęte dziecko, które chce by każdy uważał tak jak one.
i sama - owszem - krytykujesz, ale jak ktoś skrytykuje kogoś, kogo Ty lubisz, to odrazu zazdrości. zastanów się trochę. oO'
poza tym zaraz stąd idę, bo nie chce mi się gadać z desperatami.
w końcu są ludzie i parapety. :)
Idź sobie oglądać Majlej Cajrus i wmawiaj sobie jaka ona ' piękna ' inaczej.
Adieu.
siedzę tutaj, bo akurat mam wolny wieczór.
zresztą co ma do tego wiek? czasami jak byłam młodsza byłam bardziej zajęta niż teraz. ;>
"Nigdy nie będziecie takie,jak ona[megan fox]!"
i całe szczęście!!!;p
a co do bladych nóg: o mamo! czekoladoweserce, Kristen musi mieć bladą skórę jeszcze przez co najmniej 2 lata lub rok. Wkońcu gra Bellę! i ma w umowie, że nie może się opalać. Uwierz mi, myślenie nie boli, a czasem się przydaje!;)
High School Musical jest dla dzieciaków w porównaniu z Twilight. Zmierzch lubią nawet 40-latkowie:)
popieram Cię. :)
Jednak widocznie niektórzy nie potrafią używać mózgu. ;>
Przykład mamy doskonały.
dla Ciebie chyba jedyną wartością moralną jest '' zjechanie '' kogoś w celu podniesienia sobie samooceny. :)
Zmierzch lubią 40-latkowie?! hahahaha. XDD''
dobry kawał!
Chyba takie grube,przyćpane pijaczyska ;d. jak Stewart! mwahahaha.
jesteś ohydna. Widać, ciebie akurat interesują takie prostackie sprawy:/
a owszem. 40-latkowie! Był raz taki wpis. Dokładnie to facet miał 39 lat. Pisał, że obejrzał film z synem i mu się spodobał. I co ? masz z tym jakiś problem??
Ależ nie. :)
Boże,jaką Ty masz wybujałą wyobraźnię! Nie,powiedział,że mu się nie podobał. Oglądał z 12-letnim synem i proszę Cię,nie przekręcaj. Bo wychodzisz na idiotkę. : )
hahaha. To ty robisz z siebie idiotkę w tym momencie. Najpierw mówisz: "aha, na pewno 40-latkowie, już ci wierzę", a później nagle wiesz o jaki post mi chodziło i od razu znasz tego faceta. hahaha. kto tu robi z siebie idiotkę??? facet powiedział, że obejrzał Twilight z synem i mu się film spodobał, więc to ty nie przekręcaj, ok? może mówisz o innym przypadku, ale ja wiem, co przeczytałam.