Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 097 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Wierze:D. Jest wysoko w Top. :P

Jill_

A czy ja pisałam w poprzednim poście coś o "Zmierzchu"? Nie, więc co mi nagle go wtrącasz.
Tylko tyle zapamiętałas z tego filmu? Że była łatwa tak? No to gratuluję po raz kolejny.
Ja Cię nie muszę znać, to jaka jesteś pokazujesz przez swoje wypowiedzi, chyba, że są celową prowokacją, wtedy już inna bajka.
Co do Azylu, ten film oglądałam bardzo dawno temu, i spodobał mi się jako film, fabuła, nie dlatego, że Kristen tam grała, co tak ciężko kapujesz? Piałam Ci wcześniej.
To, że lubię "Speak", i "Azyl", to nie jest wielka zasługa Kristen, owszem grała tam dobrze, ale gdyby grała tam inna osoba, która umiała by przekazać emocje, moja opinia była by taka sama. Ile razy będę musiała Ci to powtarzać?

Camilla3

Tam praktycznie zadnej fabuly nie bylo. :P
Daj sobie siana,barbie. Ja nie prowokuje.
Jej twarz nie pokazuje zadnych emocji. Tylko otwiera pape.

Jill_

Tą Barbie to wymyśliłaś tak na poczekaniu, co nie?
Zresztą skończmy ten temat, ja ją lubię, Ty nie, ile to można wałkować.

Camilla3

Nie,to akurat obrazliwe nie bylo. :)

Jill_

Pytam... bo jakoś z Barbie się nie utożsamiam...

użytkownik usunięty
Jill_

Pokazuje emocje nie gorzej jak Norton...

Uuuu zjedziesz mnie?;>

Nie prowokuj Asiu...

użytkownik usunięty
Jill_

Lubisz Edzia Nortona?;>

użytkownik usunięty

Ok... Czas najwyższy zmienić IP

nawet.. :)

Jill_

dobra. Ja lece. :P jutro moze bd,a pojutrze sobie troszke odpoczniecie. Wybieram sie na Incepcje. :P

Jill_

Tak, wiem, pisałaś z innego konta, że się wybierasz :) Paaa!

Camilla3

Z innego konta? Dobrze sie czujesz?

Jill_

Jak najbardziej ;)

Camilla3

Kicia,idz juz spac,bo glupoty opowiadasz. Ty tak zawsze przed snem?

Jill_

O,ale u mnie pada. :(

Jill_

Wcześniej Barbie, teraz kicia, no, no ;)
Oj, żadne głupoty. No, ale miałaś iść, nie idziesz?

Camilla3

Chcialam jeszcze cos sprawdzic na stronie kina Helios.
Lece. Papatki. :)

Eee tam. :P ja tak mowie pieszczotliwie. :P

a sie nie kloce. :P

tak,faktycznie nudno. :(

użytkownik usunięty
Jill_

Trzeba by zamieszki tu urządzić, ale nie ma tu odpowiednich person... Wracam na "Eclipse" kogoś zjechać, daj znać, jak tutaj się jakieś nowe nabytki wyklują, czy tam przyczołgają albo wypełzną :-).

oki. :]

awita

Denerwują mnie ludzie, którzy oceniają jej grę po jednym, dwóch filmach.

UnicornJill

Nie przemówisz... Są z góry nastawieni źle.

UnicornJill

Trzy mogą być? :F

UnicornJill

Może 5-6. Wtedy ta ocena jest czymś uzasadniona, bo widziałam większość filmów z Kristen, w których grała różne osoby o różnych charakterach. Ona ma taką rolę, ludzie. Rozwartogęba, nudna, szara Bella, popychadło.

użytkownik usunięty
UnicornJill

Zmień fotkę, bo jeszcze się w Tobie zakocham :-).

kreca sie 12-14 latki?

Jill_

Jeśli sam ma 14-18 lat to nic dziwnego. Poza tym co to za podział, 12-14 latki? To chyba największa przepaść wiekowa, jak pomiędzy 3 a 7 latkiem.

użytkownik usunięty
UnicornJill

Akurat mam trochę więcej, hehehe :-D. Ale przy tak słodziutkiej sarence jak Ty od razu poczułbym się młodziej :-). Tchnęłabyś we mnie nowe życie, entuzjazm i energię!

użytkownik usunięty

Jak dziewczyna jest ladna,to zawsze tak bajerujesz. :D

użytkownik usunięty
Jill_

Akurat ja prezentuję sobą dosyć dużą rozpiętość, jeśli chodzi o gust :-). Podobają mi się zarówno 14 - latki, jak i 20 - latki, a nawet 30 - latki :-). Jak dana dziewoja jest ładna, to mało dla mnie istotne, ile dokładnie liczy sobie wiosen...

użytkownik usunięty

To troche brzmi jakbys byl pedofilem. Nie lepiej znalezc dziewczyne w swoim wieku,albo troche starsza? UnicornJill ma maksymalnie 15 lat.

użytkownik usunięty

No rzeczywiście, ale też ze mnie pedofil, skoro napisałem tylko dziewczynie, że jest ładna i słodka ' -_- . No kurde, pójdę za coś takiego na dwadzieścia lat do pierdla! Cóż za straszne przewinienie, zaraz jakiś Sherlock forumowy mnie załatwi na cacy, cóż za zbrodnia!

A przede wszystkim, to kto Ci powiedział, że ja tu dziewczyny szukam? Może ja cokolwiek o tym wspominałem? Zacytuj mi fragment, w którym prosiłem którąkolwiek z was o randkę w ciemno.

użytkownik usunięty

Jednej dziewczynie napisales,ze zrobisz jej minetke.
Nie wiem czy szukasz. Ale musisz uwazac,bo UnicornJill jest niepelnoletnia. Mozna za to do wiezienia isc.

użytkownik usunięty

Generalnie - łapska opadają, ale OK, niech stracę. Odpiszę na tego "posta"... Chociaż to już poniżej poziomu morza.

Z minetką to był wtedy żart skierowany do Limonki. Ona chyba zdaje sobie z tego w pełni sprawę.

A niby za co miałbym iść do więzienia? Że napisałem do Jill Valentine, jaka jest ładna? Znajdź mi w kodeksie, gdzie jest ustęp o karaniu za coś takiego. Podaj przy okazji artykuł i paragraf, jeżeli możesz.

użytkownik usunięty

To moze byc dopiero poczatek.
Okej.
Ta rozmowa jest bez sensu. Ja tylko ostrzegam Jill. Nikomu tutaj nie mozna ufac.
A pamietasz jak pytales sie o adres Aski?
Koncze,bo nie chce sie klocic. Na razie.

użytkownik usunięty

Nie pytałem o żaden "adres Aśki" - WTF o_O?

Jeśli coś brałaś przed korespondencją ze mną to faktycznie skończ tą rozmowę. Tak będzie najlepiej.

użytkownik usunięty

Haha. Ja nic nie biore. :)

pytales sie,ona podala Ci pewien adres,Ty sie spytales czy jest on prawdziwy,ona ze nie jest na tyle glupia by podawac swoj prawdziwy adres,a Ty ze szkoda,bo chciales do niej przyjechac czy wyslac jej prezent.
Tyle,ze juz niem pamietasz. Spoko,ja koncze.

Stanowczo przesadzasz. To,ze chlopak mowi dziewczynie,ze jest ladna nie oznacza,ze chce ja od razu gwalcic.

Jill_

Ty masz rozdwojenie osobowości, bez kitu.

użytkownik usunięty
Camilla3

Chyba Ty masz,popaprana dziewuszko. :(

Dlaczego odpowiadasz na posta, który był skierowany do Jill?
Aaa, zapomniałam, przecież to Ty. Upss, sorry za pomyłkę.

użytkownik usunięty
Camilla3

Bo jej bronie. :) Ja jestem za kazdym antyfanem. :)

Haha, taa... Jasne :) Jesteś za antyfanem, a jeszcze nie dawno rozprawiałaś 10 stron, jakie to "Zaćmienie" jest cudowne. Zdecyduj się.
I w tym momencie konczę rozmowę z Tobą. Żegam.

użytkownik usunięty
Camilla3

Zacmienie jest fajne. :) Ale antyfani maja ciekawe poglady i bez nich byloby nudno.
Naprawde? zobaczymy na jak dlugo. :P

użytkownik usunięty
Jill_

Nie,nie przesadzam. Ale dobra,skonczylam temat.

użytkownik usunięty

Faktycznie nie pamiętam tego, ale jeżeli zaiste tak pisałem, to z całą pewnością nie na poważne, tylko dla żartu. I pewnie Asia też tak to właśnie potraktowała. Koniec tematu.

użytkownik usunięty

A Ty masz pewnie z 24 lata.