Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 097 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart
użytkownik usunięty

Gadaj zdrowa :-).

UnicornJill

W KAZDYM FILMIE gra z otwarta szczeka. Przykro mi. I w kazdym gra jak popychaldo. To w kazdym filmie tak jej kaza grac? Do komedii na pewno ja nie wezma.

użytkownik usunięty
Jill_

A się zdziwisz jeszcze:-)

Ona by widza nie rozsmieszyla. :D Tylko zamulila. Serio.

Jill_

A wlasnie. Bardzo ladne zdjecie Asiu. :P

użytkownik usunięty
Jill_

Wiesz, że siedzisz na tym portalu dzień w dzień od początku wakacji?

użytkownik usunięty
Jill_

A ja tam w nią wierzę:-P Trening czyni mistrza, wystarczy że weźmie się porządnie za siebie.

I dziękuję.

Właśnie Asiek, śliczna fotka ;)

użytkownik usunięty

Uwielbiam makowy kolor. :) Do twarzy Ci w tej bluzeczce Asiek.

Jill_

Gra smutną, bo zazwyczaj biorą ją do poważniejszych ról, a nie słodkich różowych dziewczynek.

Camilla3

gra z otwartą gębą weż się schowaj jeżeli nie masz nic lepszego do napisania Jill ... atak poza tym to widze ze znów się zaczyna...czyżby to była nowa madejapan? kurcze forum schodzi na psy bo ile można zamiast o aktorstwie rolach Kristen pisać o sobie...i innych niepowiązanych z tym tematem duperelach? no sorry

sonnenEW

Heh, Sonnen, widzę, że Ty też się domyśliłaś, że to jej nowa odsłona...
A co do tego, że forum schodzi na psy... tak, całkowicie się z Tobą zgadzam. Ale jak ma nie schodzić, kiedy jedna osoba zakłada tyle kont, i ma wiecznie jedno i to samo do powiedzenia. To tylko prowokacje.

Camilla3

Camilla3 nom niestety ta osoba nie wnosi nic nowego, widocznie lubi być w centrum zainteresowania, nie można sobie porozmawiać o rolach, newsach tylko jedno i to samo eh

sonnenEW

Zacznijmy olewać, to może istnieje szansa, że się znudzi. Znikoma szansa, ale trzeba mieć nadzieje :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja nie jestem za to odpowiedzialna. Mozesz mi wierzyc lub nie.

użytkownik usunięty

Nie wchodze na forum o Kristen,bo nie mam czasu. Raz tylko zerkne co kto napisal,ale tak to nie komentuje zbytnio.

Nie mój interes, ale nie wierzę Ci. Trudno zresztą wierzyć komuś, kto tyle razy kłamał co do kont...
Tylko zastanawiam się po co takie coś robić, jaką przyjemność z tego czerpać. Ale na to chyba odpowiedzi nie znajdę. I zamknijmy temat.

użytkownik usunięty
Camilla3

Jak sobie chcesz. Prosze bardzo. Wiem czego nie robilam,ani nie robie. To,ze nie mozesz pogodzic sie z faktem,ze Kristen nie jest lubiana przez wszystkich to juz Twoja sprawa. Dziekuje. To wszystko co mialam do powiedzenia.

Pewnie, że nie jest lubiana przez wszystkich, jak każdy aktor i aktorka. Ale uwierz mi, ja rozpoznam kiedy pisze ktoś inny, a kiedy jedna osoba, zresztą... nie tylko ja.

Camilla3

cześć dawno mnie nie było ,a tu nic nowego ...otwarta japa blabla i równie inteligentne argumenty

Rudolfik

Witaj Rudolfik :)
Jak to nic nowego? Nowe konta powstały.

Camilla3

nom ,ale dyskusje utknęły w jednym punkcie.To już się nie zmieni .Dobrze,że ludzie mają inne zdanie tylko po co powtarzać to co było już pisane tyyyyle razy?

Rudolfik

W końcu udało mi się dostać na ten temat, co chcę tutaj zajrzec, to otwiera mi się forum innego filmu...
A no tak, ale tak też już będzie, dlatego mnie się pomału przestaje chcieć odpisywać na niektóre posty, no brak mi słów na nie i tyle. Pewnie, że dobrze, że mają inne zdanie, było by nudno, gdyby każdy wszystko przychwalał, tylko, że niektóre argumenty mnie zwalają z nóg po prostu...

awita

POPIERAM.Kristen to beztalencie w dodatku pisali ze ona powala uroda.Jak to ma byc dla nich prawda to chyba jestem w ukrytej kamerze.

ola_97_filmweb

Z beztalenciem się nie zgodzę. A co do urody, hmm... przeciętna, ładna, ale całkowicie naturalna, skromna dziewczyna. Na pewno nie próbuje z siebie zrobić piękności za wszelką cenę, co się w sumie rzadko zdarza teraz.

użytkownik usunięty
Camilla3

Łohohohoho, co za niespodzianka, i tutaj się Kamilka zakochana w Krystynie Stewardessie przypałętała :-). Jak nie tu to tam...

Wow. To jest prawdziwa obsesja na punkcie KStew i jej naturalnosci.

Tu wrecz zniewala uroda: http://www.kozaczek.pl/img/g/tn_760a.jpg

Jill_

Oo, kolejne wcielenie, witaj, dawno Cię nie było :)
Dlatego napisałam, że jest przeciętna.

użytkownik usunięty
Camilla3

To teraz mowisz,ze jest przecietna? raz mowisz to,potem to. :) Mowilam,Toba nie nalezy sie przejmowac,bo masz fobie i jestes przewrazliwiona.

No, bo jest przeciętna, nie jest brzydka, ale przecież wielką pięknością nie jest. Tak trudno to zrozumieć?
A ja mówiłam, że masz rozdwojenie jaźni, bo masz i wie o tym wiele osób z tego forum. Dlatego kończę rozmowę z Tobą, bo nie doprowadzi ona do niczego.

użytkownik usunięty
Camilla3

Zawsze wszyscy tutaj mowiliscie,ze jest taka ladna,taaka naturalna,takie ma piekne nogi. mmm. jakie zaje*iste szpile ona nosi za kupe siana.
Juz wiele razy probowalas konczyc rozmowe. :) Jakos to Ci nie wychodzilo. :(
Papa.
xoxo

Arbiter, nie prowokuj do kolejnej kłótni, ja Cię proszę :)
Jaka zakochana, co Ty gadasz też.... Że powiedziało sobie to kolejne konto naszej przyjaciółki "Madeinjapan", (od razu mówię Made, nie tylko ja wiem, że to kolejne Twoje konto)
to już nie mój problem, gdybyś był tutaj i czytał wszystko od dawna, to uhuhu, stwierdził byś, że jest ciekawiej niż na "Zaćmieniu".
A to tutaj zazwyczaj siedzę, to wczoraj tak zawitałam niespodziewanie na tamtym forum.

użytkownik usunięty
Camilla3

Jakie konto? O czym Ty pieprzysz?
Naprawde znowu musisz zaczynac swoje pierdoly? Widac,jaka jestes oddana Kristen. Kazdy Ci to powie.

Ja nie pieprzę, ja piszę :)
Made, powiedzmy sobie szczerze, wiele osób z tego forum mówi to co ja, że zakładasz ciągle konta, ciągle prowokujesz i ciągle chcesz sie kłócić, jak nie z jednego konta to z drugiego. Nikt nie jest na tyle głupi, żeby nie poznać stylu pisania 10 osób, które pojawiają się tutaj codziennie i mają jedno i to samo do powiedzenia. Proszę, nie udawaj. Jaka oddana, jesteś na tyle dziecinna, że mówisz o jakimś oddaniu. Oddana to ja mogę być swojemu chłopakowi, a nie jakiejś aktorce. LITOŚCI!

użytkownik usunięty
Camilla3

Wiele? czyli same przewrazliwione fanki Stewart,tak?
To Ty dzisiaj zaczelas. Styl pisania? Nie badz smieszna. Mam taki sam styl pisania jak np. GetUp_ ... tez uzywam : hahaha i robie odstepy. Nie poznasz po stylu pisania.
Po prostu. I nie denerwuj sie,bo Ci zylka peknie.

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie zjedziesz Arbitra,tylko go laskawie prosisz by przestal. Dobrze wiesz,nedzny pasozycie,ze gdyby Cie zjechal to bys sie zalamala psychicznie. :P

Jak zwykle nie wyczułaś ironii w mojej wypowiedzi :)

użytkownik usunięty
Camilla3

To w takim razie cos za malo sie postaralas. A zreszta....

użytkownik usunięty

Kurde,jak ta strona strasznie szwankuje. Ciagle mnie gdzies przerzuca .

Made a ja Ci powiem tak ze Ty nie masz własnego zdania, najpierw krytykujesz Zmierzch i Kristen, potem nagle zmieniłaś zdanie, i jak było tu więcej fanów i miałaś z kim porozmawiać o filmie( chodzi mi o Zaćmienie) bo tak Ci się niby strasznie podobał że byłaś 2 czy 3 razy na nim i dałaś 10 punktów, teraz nagle jak jest więcej krytyki dajesz 7. Z Kristen tak samo najpierw dałaś jej 1 potem 8 czy 7 teraz znowu 5. Ja tego nie rozumie to się zastanów w końcu bo coś tu jest nie tak, chcesz się przypodobać kolegom, którzy ostatnio często tutaj goszczą czy co ,jak można tyle razy zmieniać zdanie?

użytkownik usunięty
gabi123

Krytykowalam TYLKO Kristen. :) To po pierwsze.
I dalam 9. Teraz jednak zmienilam ocene na 7. Zacmienie mi sie podobalo,reszte czesci tez. Nie liczac drewnianej gry Stewart,ktora w Zacmieniu wypadla lepiej. Ja juz skonczylam,teraz znowu ktos sie do mnie dopier.dala ze zakladam konta! Kamilka nie moze pojac,ze JA TEGO NIE ROBIE.

użytkownik usunięty
Camilla3

Kamilko, ja Ci powiem tak - nie szukam tutaj na siłę okazji, aby kogoś obrazić, ale jak czytam Twoje chore posty, to po prostu "twarz mi blednie, włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie" jak pisał pewien poeta... Dziewczynko, Ty masz nierówno pod sufitem! Przepraszam, ale ja nie znajduję innego określenia, nie można nazwać inaczej tego steku bzdur, co tutaj wypisujesz. Jakie multikonto, na litość boską? Że niby ja jestem zapasowym kontem Madeinjapan? Jeżeli tak uważasz, to idź do lekarza i zrób coś, nim do szczętu zidiociejesz! No wybacz, że tak nieuprzejmie teraz piszę, ale sama mnie tym razem sprowokowałaś tymi herezjami.

Weź na rozum, dziewczę! Jakim cudem miałbym być multikontem Madeinjapan, skoro w moich wypowiedziach (kliknij sobie na mój profil a potem ikonkę Wypowiedzi) masz pełen wykaz moich postów, które nawet rok temu albo kilka lat temu zamieszczałem na forum? Że niby co, Madeinjapan przewidziała tą sytuację, iż będziesz się z nią teraz kłócić, i kilka lat wstecz już asekuracyjnie założyła drugi profil? Zastanów się co Ty wypisujesz. Poza tym chyba styl pisania wyraźnie sugeruje, że jesteśmy całkowicie odrębnymi osobami... Po prostu załamałaś mnie swoim brakiem spostrzegawczości. Boże, Ty widzisz i nie grzmisz...

A po pierwsze sprawdź dokładnie mój profil i porównaj z Madeinjapan - ja jestem na tym forum od wielu lat, byłem tu znacznie wcześniej, niż wy obie chociaż zamajaczyłyście gdzieś na horyzoncie... Prawdopodobnie już tutaj rezydowałem, zanim wy się dowiedziałyście, że taki portal istnieje.

Tak się rozpisałeś, a mi przecież nie chodzi o Ciebie. Ty nie masz z tym nic wspólnego. Chodzi o inne konta, nie o Twoje.

użytkownik usunięty
Camilla3

Umiem czytać.

"Arbiter, nie prowokuj do kolejnej kłótni, ja Cię proszę :)
Jaka zakochana, co Ty gadasz też.... Że powiedziało sobie to kolejne konto naszej przyjaciółki "Madeinjapan", (od razu mówię Made, nie tylko ja wiem, że to kolejne Twoje konto) "

Podpięłaś ten tekst do mojego posta. Wyraźnie tutaj sugerujesz, że ja jestem zapasowym kontem Madeinjapan. Po co się wykręcasz, po prostu przyznaj, że głupstwo palnęłaś i po kłopocie, sprawa będzie zamknięta.

BTW, Madeinjapan tak samo zrozumiała tego posta, jak i ja.

Nie, nie. Nie chodziło mi o Ciebie. Posłuchaj mnie, wczoraj na forum "Zaćmienia", było konto "milosneturbulencje", ciągle dawało mi do zrozumienia, że "Kristen jest dla mnie ideałem piękna i jestem w niej zakochana" i chodziło mi, że to konto jest drugim kontem Made, nie Twoje. I dzisiaj, gdy napisałeś, że "Kamilka zakochana", odpowiedziałam ironicznie, że tak jakby uwierzyłeś słowom wczorajszego konta. A tekst w nawiasie, był do Made, wiedziałam, że to czyta, i, że zapewne zrozumie, że chodzi mi o wczorajsze konto. Napisałam to faktycznie może zbyt szybko i mogłeś to tak odebrac, ale naprawdę nie chodziło mi o Ciebie.

użytkownik usunięty
Camilla3

Jeżeli to prawda - chociaż brzmi pokrętnie - to zwracam honor i przepraszam za atak z mojej strony. Przy czym ja nie pamiętam żadnych "miłosnych turbulencji", chyba nie pisałem z takim userem.

Brzmi pokrętnie, bo nie wiedziałam jak to najszybciej wyjaśnić, ale jeszcze raz mówię, nie chodziło mi o Ciebie. "Milosneturbulencje", były w temacie Ricza Forestera, potem moderator usunął ten temat. Być może Ty osobiście z tą osobą nie pisałeś.

użytkownik usunięty
Camilla3

Aha, coś mi się przypomina, było wczoraj kilku "nowych" userów i jak się chlew zrobił, to jakiś nawiedzony i chory umysłowo adminek kasował wszystkie tematy jak leci. Wkurzył mnie trochę bo i moje trzy topiki poszły się kochać.

Tak, wiem. Widziałam właśnie, że tematy były kasowane jeden za drugim.

użytkownik usunięty
Camilla3

Teraz juz mu sie nie podlizuj. Udajesz taka skruszona. Dziewczyno,wez naprawde zrob cos ze swoim zyciem. Nie chce sie znowu klocic,bo wiem do czego jestes zdrolna. Ty i te Twoje przyjacioleczki. Ale NIE MAM z tym nic wspolnego.