istne drewno. Nie przeszkadzalo Ci ani troche,ze Bella nie bala sie Victorii? Tylko stala jak kolek?
Film podobał mi się cały, nie przeszkadzało mi to, bo Bella była sparaliżowana strachem, nie wiedziała co ma zrobić, żeby nie pogorszyć sytuacji.
I muszę po prostu muszę do napisać, kiedy znudzi Ci się zakładanie tych kolejnych kont? Nie tylko ja wiem kim jesteś, uwierz.
I dlatego porownalas go do Titanica i dalas ocene 10/10. wiesz,mi tez sie filmy przecietne niektore podobaja,ale dalabym najwiecej 8,a nie 10 - arcydzielo. Glupota.
O porównaniu już Ci pisałam, ale pewnie nie skumałaś, napiszę raz jeszcze. NIczego nie porównuję, to dwa różne gatunki, i dwa filmy, które bardzo lubię. Guzik mnie obchodzi jak byś Ty oceniła. I proszę, nie pisz co jest głupotą, bo zakładając ciągle nowe konta i udając dzięki nim grono antyfanów Kristen, robisz siebie tak wielkiego błazna, że madrowanie się w Twoim przypadku jest conajmniej śmieszne.
Dziewczyno,Kryska ma wiele antyfanow,a to jest dopiero moje pierwsze konto. Jak ci to przeszkadza - nie wchodz na ten temat. pisz sobie o pieknej Kristen w innym temacie. :)
To nie jest twoje pierwsze konto, i nie kłam. Bo znowu będzie tak jak z innymi kontami, złapę Cię na kłamstwie, a Ty zawstydzona się zmyjesz. I nie tylko ja wiem, że masz wiele kont.
I Kryśka, to nie Kristen.
Jestes glupsza niz ustawa przewiduje. Och,przepraszam. obrazilam twoja idolke,ktora uratowala Polske od powodzi. Tak mi przykro. :(
Ale czy ja Ci narzucam swoje zdanie? Piszesz tak bez ładu i składu, że ręce opadają. Na pytania nie odpowiadasz, tylko klepiesz pusto te swoje regułki...
Camilla wytyka Ci, że Twoje porównanie nie ma powiązania z rzeczywistością, a Ty w odpowiedzi starasz się ją przekonać, że Kristen to zła aktorka. Widzisz sens?
Przepraszam kto tu jest zagorzałym przeciwnikiem? Bo ja napewno nie;p W odróżnieniu do ciebie umiem sensownie skleić zdanie i wyrazić swoją opinię w kulturalny aczkolwiek obiektyny sposób. Nie wszyscy to potrafią jak widać:D Skrytykowałam Cyruskę bo nie podoba mi się jej postawa i to że jest nazywana aktorką dzięki jednej roli głupiutkiej nastolatki. A to nie jest forum o Miley tylko o Kristen. Czy ja napisałam że ją uwielbiam? Czy napisałam że jest świetną aktorką? Nie! Więc o co się rzucasz? Że ktoś ci mówi prawdę prosto z mostu? I jakbyś umiała czytać to napisałam wyraźnie na forum Miley za i przeciw niej. Wspomniałam też że we wczesnogimnazjalnym czasie byłam jej fanką. Teraz jako dorosła osoba nieco inaczej postrzegam świat. A ty jeśli chcesz naskakiwać na innych bez powodu to lepiej nic nie mów, bo mnie to nie rusza;p
Hahaha. :D:D A mi sie nie podoba to,ze Stewart zagrala w Zmierzchu i juz dostala tyle nagrod,sam film jest dziadowski.
To po co sie na ten temat wypowiadasz? To wojna antyfanow i fanow. :]
Na razie kochana,to na mnie naskakuja. Bo wyrazilam swoje zdanie i juz,juz zle.
No witam witam i o zdrowie pytam! Przyznać się, kto z was mnie zaprosił do tego tematu, bo miałem tu ponoć trolli rozgromić :-)?
Ouch! I melodramatyczna Asia się tutaj zaplątała :-D. Zbieg okoliczności, czy przeznaczenie?
E tam, jakieś bzdury, nawet nie doczytałem nazwy tematu, a co dopiero zadawać sobie trudu, żeby przeczytać topik w całości :-D.
Kurczę, nudno tutaj u was i nie widzę trolli do eliminacji... Co innego ta zakompleksiona hołota i plebs na "Eclipse"! Za widły ich, nabić na pal, przyodziać w <<bolesną tunikę>> i po zamknięciu w <<stalowej dziewicy>> wrzucić do rozgrzanego oleju, na <<sąd boży>> !
To ty jej nie widziałaś w akcji przeciwko madeinjapan. Ehh, piękne czasy. Mądra dziewczyna z niej i żaden troll. Na FW aż roi się od popaprańców a ty się zajęłaś Camilką, oj nieładnie:P
No Camilla jest, ale dzisiaj coś pokorna jak cielę, nie widzę w niej symptomów trollowskiej agresji :-D.
No laski, nie kłócić się, w końcu to faceci mają tryskać testosteronem, a wy tylko estrogenem i progesteronem :-)! Uspokoić mi się!
A Kristen Stewart to zwykła cizia, beztalencie i do tego paszczur... Nie ma w sobie kompletnie NIC. Za wysoką ocenę ma zdecydowanie. Od razu widać, kto tutaj za te noty odpowiada :-].
Nie przesadzajmy, Kristen potrafi grać, ale w "Zmierzchu" nie miała szansy się wykazać. Ja ją lubię, sprawia wrażenie dobrej kumpeli przy której nie da się nudzić.
Ja uwazam,ze sprawia wrazenie dretwej dziewczyny,ktora wciaz narzeka. I ona tylko potrafi rozsuwac swoja szuflade i kiwac glowa. :P