http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/07/art icle-1092681-02BAACBF000005DC-315_468x496.jpg&imgrefurl=http://www.dailymail.co. uk/tvshowbiz/article-1092681/Vampire-star-Kristen-Stewart-enters-Tw-high-light-z one-smokes-cannabis-pipe-boyfriend.html&h=496&w=468&sz=45&tbnid=F0KQc5cYwojToM:& tbnh=231&tbnw=218&prev=/images%3Fq%3Dkristen%2Bstewart%2Bbong&hl=pl&usg=__SMq7bq ohIC0hLOijY2qD3TDufpo=&sa=X&ei=U5dQTJDOAeOJOMvNgbII&ved=0CBgQ9QEwAQ
Na bank na bong w domu:D
Pisałaś, że jest drętwa. Wcale nie. Poza tym... moi znajomi, którzy kiedykolwiek palili są nad wyraz rozluźnieni:P
kurde, nie to http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/07/article-1092681-02BAACBF000005DC-315_4 68x496.jpg
nie moge sie przyzwyczaić do nowej grafiki gugl.
Nie zgodzę się z Tobą, nie jest złą aktorką. Owszem w komedii jej nie widzę, ale w poważniejszych rolach jak najbardziej. I akurat nie mówię tutaj o "Zmierzchu", na swoim koncie ma o wiele lepsze role.
No, jednak na coś się tu przydałem - patrzcie, jaki pokój dzięki mnie zapanował, jestem wręcz mediatorem, ludzie pod moim wpływem padają sobie w ramiona i ściskają się wzajemnie :-D.
O wszechmocny Lordzie! Błogosław nas i to forum by na wieki zapanowała cisza i spokój!
To i chyba dobrze, co :-)? Ja tam jestem zawsze pierwszy do forumowej rozróby :-D.
Azyl - jak wskoczyla na tego faceta i zaczela bo bic,by zostawil jej matke bo spadlam z krzesla ze smiechu.Ogolnie film nudny z lesbijka Jodie Foster. :P
Speak- takze bez sensu.
Cake Eaters- Tak najbardziej otwierala jadaczke. :P
Adventurelnad- Podobal mi sie tylko ze wzgledu na ta dziewczyne z lokami co grala Lise P. :P i ten glowny bohater byl sympatyczny. ale Kristen schrzanila sprawe.
Zmierzchu i jego czesci nie musze komentowac....
Mnie się podobała w tych filmach. A tak w ogóle... masz coś do lesbijek? Myślałam, że kobiety powinny się trzymać razem:P
Łe tam. Trzeba być tolerancyjnym:P Wiem, że Polacy tego nie potrafią, ale próbować można:P
Każdego "prostego" to obrzydza. Ale każdy ma prawo kochać. Jedni lubią jedną inni dwie dziury. Tak to już bywa...
Asiu, będziesz się smażyć w piekle jak kiszka na patelni... Bój się Boga, lesbijeczko jedna :-)!
Oni się rozstali, Kermit przejął dom i będę mu robiła masaże. Nie wiedziałaś? To zapraszam na forum Zaćmienia.
Będzie. Limonka już wyrzuciła dzieci z balkonu:P Chce wyjechać do Australii z Vampirem
Na początku chciała je nam wcisnąć skubana i powiedziała, że mamy je gdzieś wywalić na autostradzie czy coś. Ale w końcu sama się nimi zajęła.
I już tutaj można wywnioskować jak pusto oceniasz filmy, i wszystko inne.
"Speak", bardzo dobry film... dość ciężki, widocznie do niego nie dojrzałaś.
"Azyl", też film mi się bardzo podobał, i nie chodzi tutaj o Kristen.
Jodie Foster, dobra aktorka. Jesteś homofobem, skoro ciągle powtarzasz, o tym, że jest lesbijką?
Pozostałych dwóch nie miałam okazji oglądać.
Pusto... NIE PODOBALY MI SIE TE FILMY. Oprocz tego ostatniego,ale to nie byla zasluga Kristen.
Nie obrazaj mnie,bo nic o mnie nie wiesz. Ja cenie filmy typu: Lolita,Titanic itd. Zmierzch to komercja i kicha.
Nie dojrzalam do tego? Oto problem dziewczyny ktora grala Kristen w Speak; poznala faceta i tego samego dnia co go poznala poszla z nim do jego samochodu i zaczeli sie calowac, on byl podniecony i ... zgwalcil ja.
Dlaczego to zrobil? bo byla latwa,co ona myslala?
Azyl - dlugi,nudny. Bandyci sie klocili. nic specjalnego. ;D. ale fanka Kristen bedzie uwielbiac kazdy film z nia , naturalnie.
Nie lubie tej kobiety i jej gry. :)
Tyaaa, Lolita to wzór do naśladowania dla współczesnych dziewczyn:o
Film to film. Myślisz, że to od aktorów zależy jakie postaci grają? Wiesz jak bardzo Kristen jest teraz ograniczona przez ten właśnie "Zmierzch"? Po tym filmie ludzie zaczęli ją oglądać przez lupę i szukać wad (jak najwięcej!). Gdyby nie to całe zamieszanie wokół "Zmierzchu" to widząc "Azyl" bądź co innego powiedziałabyś "nie jest taka zła" albo i nic byś nie powiedziała.
Wspaniala ksiazka,wspanialy ,wartosciowy film. :)
Inni aktorzy jakos nie narzekaja. Tylko zawsze ona :P
Moze i tak. :F
Ja bym narzekała. Oj gdybym się znalazła w tym Holiłódzie to połowa planety by mnie nienawidziła;P
marudne baby :D. Niech ona sie cieszy z kasy,ktora ma. :P i z przyjaciolmi moze wychodzic. niedawno na kreglach byla. :P powiem wam,ze w rudym bardzo jej do twarzy. :P
A cieszy się. W zaciszu własnego domu bierze te wszystkie banknoty, wyrzuca do góry i śmieje się niczym opętana przez demona:-) Każdy jakoś się wyładowuje.
Jeśli ta żebraczka by straaasznie ale to straaasznie śmierdziała to postąpiłaby jak ja.
Mi się podobała wersja krótkometrażowa:P Kiepskie aktorki ale ile było śmiania:PPP
Żebyś wiedziała, krótkometrażowa, była faktycznie do niczego innego, jak do śmiechu.. A końcówka powaliła głupotą. ;p
Polska szmira. :P jedyne polskie produkcje warte uwagi to: Quo Vadis,Pan Tadeusz ,Nad Niemnem i moze jeszcze Potop. :P
A dzień świra?? A chłopaki nie płaczą? Pominęłaś dużo wspaniałych produkcji polskich! To były filmy. A nie jakieś Nigdy w zyciu, tylko mnie kochaj czy inne malo smieszne badziewia!