Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 102 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

słaba aktorka

Jill_

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/07/art icle-1092681-02BAACBF000005DC-315_468x496.jpg&imgrefurl=http://www.dailymail.co. uk/tvshowbiz/article-1092681/Vampire-star-Kristen-Stewart-enters-Tw-high-light-z one-smokes-cannabis-pipe-boyfriend.html&h=496&w=468&sz=45&tbnid=F0KQc5cYwojToM:& tbnh=231&tbnw=218&prev=/images%3Fq%3Dkristen%2Bstewart%2Bbong&hl=pl&usg=__SMq7bq ohIC0hLOijY2qD3TDufpo=&sa=X&ei=U5dQTJDOAeOJOMvNgbII&ved=0CBgQ9QEwAQ

Na bank na bong w domu:D

A co ma charakter do fajek?

Jill_

Pisałaś, że jest drętwa. Wcale nie. Poza tym... moi znajomi, którzy kiedykolwiek palili są nad wyraz rozluźnieni:P

mozna byc przymulonym jak ona i cpac. :P

kurde, nie to http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/07/article-1092681-02BAACBF000005DC-315_4 68x496.jpg

nie moge sie przyzwyczaić do nowej grafiki gugl.

ale nacpana. :P

Jill_

Powinni to zalegalizować:P

Nie zgodzę się z Tobą, nie jest złą aktorką. Owszem w komedii jej nie widzę, ale w poważniejszych rolach jak najbardziej. I akurat nie mówię tutaj o "Zmierzchu", na swoim koncie ma o wiele lepsze role.

Camilla3

No, jednak na coś się tu przydałem - patrzcie, jaki pokój dzięki mnie zapanował, jestem wręcz mediatorem, ludzie pod moim wpływem padają sobie w ramiona i ściskają się wzajemnie :-D.

O wszechmocny Lordzie! Błogosław nas i to forum by na wieki zapanowała cisza i spokój!

spokoju nie bedzie. podobnie jak na forum Eclipse. :P

Jill_

To i chyba dobrze, co :-)? Ja tam jestem zawsze pierwszy do forumowej rozróby :-D.

Ty tak ;-)

Camilla3

Azyl - jak wskoczyla na tego faceta i zaczela bo bic,by zostawil jej matke bo spadlam z krzesla ze smiechu.Ogolnie film nudny z lesbijka Jodie Foster. :P
Speak- takze bez sensu.
Cake Eaters- Tak najbardziej otwierala jadaczke. :P
Adventurelnad- Podobal mi sie tylko ze wzgledu na ta dziewczyne z lokami co grala Lise P. :P i ten glowny bohater byl sympatyczny. ale Kristen schrzanila sprawe.
Zmierzchu i jego czesci nie musze komentowac....

Jill_

Mnie się podobała w tych filmach. A tak w ogóle... masz coś do lesbijek? Myślałam, że kobiety powinny się trzymać razem:P

A fuj. To grzech i w dodatku ohhydne. :P :D

Jill_

Łe tam. Trzeba być tolerancyjnym:P Wiem, że Polacy tego nie potrafią, ale próbować można:P

Ja wlasciwie nic ddo tego nie mam. Ale troszku mnie to obrzydza. :P

Jill_

Każdego "prostego" to obrzydza. Ale każdy ma prawo kochać. Jedni lubią jedną inni dwie dziury. Tak to już bywa...

wiem. :)

A fuj. To grzech i w dodatku ohhydne. :P :D

Asiu, będziesz się smażyć w piekle jak kiszka na patelni... Bój się Boga, lesbijeczko jedna :-)!

Łaj? Nie jestem lesbijeczką, jestem teraz z Kermitem:P

Nie prawda! On jest z Limona. :P

Jill_

Oni się rozstali, Kermit przejął dom i będę mu robiła masaże. Nie wiedziałaś? To zapraszam na forum Zaćmienia.

Jaka szkooooda. :( bedzie rozwod?

Jill_

Będzie. Limonka już wyrzuciła dzieci z balkonu:P Chce wyjechać do Australii z Vampirem

Biedne dzieci :(

Ooo. :P
faktycznie,biedne duszyczki.

Jill_

Na początku chciała je nam wcisnąć skubana i powiedziała, że mamy je gdzieś wywalić na autostradzie czy coś. Ale w końcu sama się nimi zajęła.

hahah. :D

Jill_

I już tutaj można wywnioskować jak pusto oceniasz filmy, i wszystko inne.
"Speak", bardzo dobry film... dość ciężki, widocznie do niego nie dojrzałaś.
"Azyl", też film mi się bardzo podobał, i nie chodzi tutaj o Kristen.
Jodie Foster, dobra aktorka. Jesteś homofobem, skoro ciągle powtarzasz, o tym, że jest lesbijką?
Pozostałych dwóch nie miałam okazji oglądać.

Camilla3

Pusto... NIE PODOBALY MI SIE TE FILMY. Oprocz tego ostatniego,ale to nie byla zasluga Kristen.
Nie obrazaj mnie,bo nic o mnie nie wiesz. Ja cenie filmy typu: Lolita,Titanic itd. Zmierzch to komercja i kicha.
Nie dojrzalam do tego? Oto problem dziewczyny ktora grala Kristen w Speak; poznala faceta i tego samego dnia co go poznala poszla z nim do jego samochodu i zaczeli sie calowac, on byl podniecony i ... zgwalcil ja.
Dlaczego to zrobil? bo byla latwa,co ona myslala?

Azyl - dlugi,nudny. Bandyci sie klocili. nic specjalnego. ;D. ale fanka Kristen bedzie uwielbiac kazdy film z nia , naturalnie.
Nie lubie tej kobiety i jej gry. :)

Jill_

Tyaaa, Lolita to wzór do naśladowania dla współczesnych dziewczyn:o

Film to film. Myślisz, że to od aktorów zależy jakie postaci grają? Wiesz jak bardzo Kristen jest teraz ograniczona przez ten właśnie "Zmierzch"? Po tym filmie ludzie zaczęli ją oglądać przez lupę i szukać wad (jak najwięcej!). Gdyby nie to całe zamieszanie wokół "Zmierzchu" to widząc "Azyl" bądź co innego powiedziałabyś "nie jest taka zła" albo i nic byś nie powiedziała.

Wspaniala ksiazka,wspanialy ,wartosciowy film. :)

Inni aktorzy jakos nie narzekaja. Tylko zawsze ona :P
Moze i tak. :F

Jill_

Ja bym narzekała. Oj gdybym się znalazła w tym Holiłódzie to połowa planety by mnie nienawidziła;P

marudne baby :D. Niech ona sie cieszy z kasy,ktora ma. :P i z przyjaciolmi moze wychodzic. niedawno na kreglach byla. :P powiem wam,ze w rudym bardzo jej do twarzy. :P

Jill_

A cieszy się. W zaciszu własnego domu bierze te wszystkie banknoty, wyrzuca do góry i śmieje się niczym opętana przez demona:-) Każdy jakoś się wyładowuje.

ciekawe co by powiedziala gdyby byla zebraczka i nie miala na chleb. :P

Jill_

Jeśli ta żebraczka by straaasznie ale to straaasznie śmierdziała to postąpiłaby jak ja.

Jill_

A co powiesz o "Galeriankach", też Ci się podobały?

Camilla3

Mi się podobała wersja krótkometrażowa:P Kiepskie aktorki ale ile było śmiania:PPP

Żebyś wiedziała, krótkometrażowa, była faktycznie do niczego innego, jak do śmiechu.. A końcówka powaliła głupotą. ;p

tak,lepsza od kinowej wersji. :PP

Camilla3

Polska szmira. :P jedyne polskie produkcje warte uwagi to: Quo Vadis,Pan Tadeusz ,Nad Niemnem i moze jeszcze Potop. :P

Jill_

A dzień świra?? A chłopaki nie płaczą? Pominęłaś dużo wspaniałych produkcji polskich! To były filmy. A nie jakieś Nigdy w zyciu, tylko mnie kochaj czy inne malo smieszne badziewia!

nie ogladalam jeszcze. Moze i sa dobre. :)

Jill_

No nie wierze... Najlepsze Polskie filmy a ty ich nie widziałaś...

Wole Amerykanskie produkcje. ALE postaram sie obejrzec te filmy,ktore wymienilas.

Jill_

To się postaraj:P Dzień Świra to po prostu... majstersztyk