Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 094 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Nie podlizuję mu się, tylko wyjaśniam, bo nie lubię niedomówień, i po co ktoś ma myśleć, że jest zamieszany w jakąś sytuację, gdy nie jest.

użytkownik usunięty

Tak,dokladnie. Czepia sie mnie,bo kiedys krytykowalam Kristen. Napadly na mnie: Aska,GetUp i Camilla. Wyobrazasz to sobie? Bo powiedzialam,ze Stewart nie umie grac. Szukaly jakiejs dziewczyny na nk i mowily ze to ja! Jak to wcale ja nie jestem. Ukladaly wierszyki na moj temat [ miss kultury]. Potem mialam tego wszystkiego po prostu dosc. Chcialam jakos zlagodzic sytuacje.
Aska od razu na mnie najechala,bo zaczelam sie smiac ,gdy powiedziala ze Stewart kiedys moze dorownac Robertowi De Niro!

użytkownik usunięty

o_O

użytkownik usunięty

Ty chciałaś załagodzić sytuację?:o Pierwsza wyciągnęłam rękę na zgodę niestety nie zrozumiałaś pojęcia "zakopać topór wojenny" i myślałaś, że ty możesz po mnie jechać a ja się słowem nie odezwę.

użytkownik usunięty

Ja sie bronilam,dziewczyno. Tak samo jak Ty czyz nie? I inne Twoje znajome.

użytkownik usunięty
Camilla3

I znowu zaczyna.... dziewczyno,czy TY wreszcie kiedys skonczysz? Nie,najlepiej powiedz ze jestem wszystkimi antyfanami na tym zasranym filmwebie.! No dalej.

Nie, teraz akurat wyjaśniam, bo zaszło nieporozumienie jak widzisz. A chcę żeby sprawa była jasna. Arbiter nie ma nic z tym wspólnego.

użytkownik usunięty
Camilla3

OK, ja już wszystko rozumiem i jest w porządku. Nie ma sprawy.

użytkownik usunięty
awita

Mam dosyc. Kasuje to konto. Niedlugo juz tu mnie nie bedzie. Jak mam byc nieslusznie oceniana i obrazana,to ja za takie cos dziekuje. Filmweb to strata czasu.

użytkownik usunięty

Kasuj je szmaciaro. Było ok a teraz wyrzucasz stare śmieci na wierzch przy czym zachowujesz wiele wątków dla siebie bym wyszła na jakiegoś zjeba. Poza tym... to nie na Ciebie najechałam tylko na czekoladoweserce. A sorry, zapomniałam, że masz 8 innych kont. Pamiętasz jak pisałaś, że wolisz być prostytutką niż palić papierosy? Pamiętasz jak to się szczyciłaś, że jesteś blondynką o niebieskich oczach a z innego konta pisalas ze masz ciemne wlosy jak Megan Fox? Jesteś ściemniarą i jeśli chcesz usunąć konto to usuwaj. Płakać za Tobą nie będziemy. Pousuwaj jednak WSZYSTKIE konta

użytkownik usunięty

Szmaciaro? I Ty jestes bardzo kulturalna,tak? Dzieciaku,to na razie TY wygladasz jak szmata.Robisz sobie zdjecia w czerwonej bluzeczce jak zdzira,ktora jestes. Moze,ale potem na mnie,jak sie wlaczylam do dyskusji.
Nic takiego nie pisalam. I dajze mi swietny spokoj!
Nie oczekuje tego. FW to zrypane miejsce,gdzie sa same trolle,Neo i niekulturalne osoby.
Jeszcze cos?

użytkownik usunięty

Okej.Pisalam o tym,ze wolalabym miec kilka facetow niz palic,bo kobiecie to nie przystoi. I ze lubie Megan. Tylko tyle.

użytkownik usunięty

Od kiedy czerwone bluzki oznaczają, że ktoś jest zdzirą?:o Dziewuszko, ty masz na nk zdjęcia na tle różowej ściany w bikini. Kto się bardziej szmaci?;>

użytkownik usunięty

Sciany u siebie w domu mam fioletowe. Niech brat Ci po pysku nawali,to moze Ci glupota minie. :>
Mowilam ze to nie jestem ja. A TY dalej na swoim.

użytkownik usunięty

Czemu się nie chwaliłaś, że w czerwcu miałaś urodziny?? "Po co miałam się chwalić" - tak odpisałaś skarbie, nie pamiętam który to był dokładnie. Ale znów się wkopałaś. Data urodzin była właśnie na nk:P

użytkownik usunięty

Ona ma konto na nk? Pokaż, sam wydam ostateczny werdykt ;-P.

użytkownik usunięty

http://nk.pl/profile/30064386/gallery/album/2/5

Jeszcze był temat jej koleżanki, świecy, bodajże. Też wkopała się, i czym prędzej zmyła.

użytkownik usunięty

A czemu chcesz kasować konto o_O? I przede wszystkim, o co wy się tak żrecie, bo ja nie w temacie jestem?

PS. Pamiętaj, że to tylko głupie forum. Nie bierz sobie do serca rozmów z tutejszymi userami. To tylko literki na ekranie, nic więcej. Zobacz na mnie - czy ja się przejmuję słownymi potyczkami z innymi forumowiczami?

użytkownik usunięty

Kasuje i koniec. Na razie do 15 sierpnia ta co kasuje konta jest na wakacjach . a samemu konta nie mozna usunac.

użytkownik usunięty

Nie odpowiedziałaś mi na pytanie...

użytkownik usunięty

Bo to jest pusta panna, która uważa, że ładnym wyglądem i dużymi cyckami można sobie zapełnić braki w mózgu. Uważa, że liczy się tylko i wyłącznie zewnętrzne piękno. Gdy nie zgodziłyśmy się z jej zdaniem zaczęła pisać, że pewnie wyglądamy jak pasztety. Jak wstawiłam swoje zdjęcie na avka to stwierdziła, że brzydszej osoby w życiu nie widziała. Dziewczyna po prostu kręci i mataczy. Był spokój. Ale przegięła żaląc się Tobie w tej chwili. Aha i nie martw się. Ona nie usunie konta a jesli jednak to stworzy sobie 5 kolejnych. Ona się nie podda, będzie dalej tworzyła swoje filozofie. Na tyle już się na niej poznałam.

użytkownik usunięty

Chwilunia, a skąd wy wiecie, że ona ma jakieś multikonta? Gdyby tak było, to by oznaczało, że musi być cholernie szybka, skoro nadąża pisać z kilku na zmianę. W dodatku musiałaby się ciągle między nimi przełączać. No i zobacz, ile nabiła już postów na swoim nicku - żeby władować kolejne tyle z innych kont, musiałaby mieć zajebiście dużo wolnego czasu...

użytkownik usunięty

Ok, prześlę ci dowód.

użytkownik usunięty

To sobie przesylaj. Guzik mnie to obchodzi. :)

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/film/Kraina+przyg%C3%B3d-2009-460047/discussion/z+taka+pew na+niesmialoscia+%29+o+Kristen,1239009#post_4385547%20title=

Proszę cię bardzo.
To czekoladoweserce się ze mną wykłocało. Nie madeinjapan. Jeszcze z innego konta pisała o tym, że wolałaby zostać prostytutką niż palić. Wkopuje się na każdym kroku a nawet się przyznać nie chce.

użytkownik usunięty

Całości nie chce mi się czytać, ale przyznam, że dialog bardzo zabawny :-). Wy to chyba nie macie o co się żreć :-).

użytkownik usunięty

Znasz mnie osobiscie? Rozmawialas ze mna kiedys? Arbiter tez pisze rozne rzeczy,a moze naprawde jest inny?
Wybacz,ale to TY na mnie pierwsza najechalas. Tak samo Twoje kumpele.
Jestescie po prostu w wielkim bledzie. Nie martwcie sie. Usune konto,juz dawno to postanowilam. A od jutra nie bede na nie wchodzila.
Zapomnialas o wierszykach na moj temat? Rymowanki?
I innych rzeczach? Grozilas,ze zniszczysz mi zycie! Jestes podla i mam tego dosc.

użytkownik usunięty

Pozniej sie poklocimy. Musze zabic szerszenia bo mi do pokoju wlecial.

użytkownik usunięty

Krzesłem! Krzesłem go!!

użytkownik usunięty

Nienawidzę szerszeni:(

Ja też... Mnie dziś co chwilę osy wpadały do pokoju, a że jestem na nie uczulona, no to oczywiście narobiłam krzyku ;p

użytkownik usunięty

A ja sie tym przejmuje. One nie dadza mi swietego spokoju. Uczepily sie mnie.

użytkownik usunięty

Uczepiły się??? Czy ci się pojebało we łbie? Nie tknęłam Cię nawet od kiedy się przeprosiłyśmy! Słowa złego na Ciebie nie napisałam. A ty mi jedziesz dupę i to za moimi plecami? Weź się zastanów. Przestań się użalać nad sobą i zrób coś z własnym życiem. Zabrakło ci argumentów i zaczęłaś cytować zdania wyrwane z kontekstu.

użytkownik usunięty

W tym wypadku nie mowilam o Tobie. Tylko o Kamilce i GETUP. No i sonnenEW.
Ja sie nie uzalam,tylko mowie jak jest. Niewazne. Od jutra mnie tu nie bedzie. Gwarantuje.

użytkownik usunięty

Musiałaś wspomnieć o tym DeNiro co nie?;> Musiałaś, bo normalnie cipa cię świerzbiła. Chciałaś to masz. Możesz się nawet zabić. Mi to bez różnicy.

użytkownik usunięty

Nie pojmuję, po prostu nie pojmuję, jak można przejmować się do tego stopnia czyimiś wyzwiskami przez Neta, żeby aż salwować się ucieczką z portalu... Na mnie takie rzeczy działają odwrotnie, że na złość jeszcze temu komuś zostałbym jak najdłużej, żeby go mieszać z błotem. Nie rozumiem, czym się kierujesz.

użytkownik usunięty

Ona sie po prostu boi. I nie potrafi dac sobie spokoj. Byl okres gdy bylo ok, ale widocznie madeinjapan musi sie z kims klocic, bo inaczej to umrze.

użytkownik usunięty

Nie zrozum mnie źle, ja też często obrażam innych na tym portalu (a raczej kpię), ale tylko wtedy, gdy naturalnie wynika to z dyskusji. Tylko nie pojmuję, skoro ona tak lubi się kłócić, jak twierdzisz, to czemu teraz ucieka w popłochu, kiedy przeciwko niej falangę postawiłyście?

Hmm... że się tak wtrącę, bo widzisz, z tego co ja np. zauważyłam, ona uwielbia się kłócić, ale, gdy padają argumenty, które są na jej niekorzyść, i są prawdziwe, wtedy ucieka. Już nie raz tak było, nie wiem dlaczego. Być może nie ma co powiedzieć, bo nic jej nie da wypieranie się, a racji nam nie przyzna, więc pewnie sądzi, że ucieczka jest najlepsza. My już ją naprawdę dobrze znamy, od bardzo długiego czasu, i znamy jej niektóre zachowania.

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja akurat jestem na tym forum od wielu lat i większość popularnych userów znam, ale przyznaję, że waszych wojenek nigdy nie widziałem. Jak długo wy już się tutaj tłuczecie i w jakich tematach?

I to konto na nk, co zlinkowała Asia, naprawdę należy do Madeinjapan?

Oj, tego było bardzo dużo. W sumie bywałyśmy, albo tutaj, albo na forum o Megan, za swego czasu, też bardzo dużo. W sumie tutaj to można kliknąć jeden w jeden temat, i jakaś awanturka się znajdzie. A co do konta, moim zdaniem to jej konto. Ona się wypiera, ale kiedyś ją podpuściłam z tymi urodzinami, Asia o tym pisała, to nie zaprzeczyła, potwierdziła, że ma urodziny w tym dniu, nie pamiętam już dokładnie, który to był. Także wszystko na to wskazuje, ale wiadomo, co do tego 100% pewności nie można mieć.

użytkownik usunięty

Nie mam konta na nk. A z was,drogie panie niezle swinie.

użytkownik usunięty

A to szkoda, bo ta panienka zlinkowana przez Asię jest całkiem do rzeczy :-).

użytkownik usunięty

I ma tego samego dnia urodziny i ma tak samo na imię. I o zgrozo! Jest z tej samej wiochy! Cóż za zbieg okoliczności:-)

Ja Cię teraz nie posądzam o zakładanie kilku kont, chociaż powiem szczerze że wypowiedzi jednej osoby przypominały mi trochę Ciebie i przez chwilę zastanawiałam się czy to nie Ty , zresztą nie ma się co dziwić po tym co wcześniej wyprawiałaś. A teraz chodzi mi tylko o to że ciągle zmieniasz oceny. I lepiej nie znikaj stąd bo później znowu będziemy się zastanawiać czy nie jesteś czasem pod inną postacią, zostań lepiej Madeinjapan miej swoje zdanie i nie sugeruj się wypowiedziami innych.

gabi123

uczepiłyśmy się nie popłacz się...za dużo tych podobieństw jestem na 99% przekonana że masz kilka kont made... widocznie lubisz te kłótnie. to zainteresowanie ale co tam jak cię to bawi to zakładaj jeszcze nastepne konta... ale wiecie co czy jest sens wykłócać się...

sonnenEW

madeinjapan przecież nikt nie mówi żebyś nie wchodziłą na forum przynajmniej ja...tylko czy musisz tak zmieniac zdanie, i o ile to prawda zakładać nastepne konta?

sonnenEW

A więc to prawdziwa niesławna madeinjapan ? xDD Nie wrzucilas swoich "sweet" fotek wiec ludzie sami wygrzebali xDD

Sindorei

witam wszystkich jak poczytam co wypisujecie to się dołączę do rozmowy