Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
Gabi tamten chłopiec ma ojca alkoholika więc niech nie dziwi cię jego zachowanie w patologi się wychowywał.
Pozostaje jedynie mieć nadzieje że wyrwie się kiedyś z tego toksycznego środowiska i nie popełni tych samych błędów.
Dokładnie... Ale patrząc na zachowanie niektórych osób na tym forum, to powiedziałabym, że tu więcej patologii jest... Chociaż i tak nie można wszystkiego na to zganiac.
Pisząc na tym forum, chodziło mi ogólnie o cały Filmweb, nie o ten temat. Źle sie wyraziłam...
A dokładniej miałam na myśli, Dżaponkę, z całą zawartością jej wszystkich kont.
Niektóży lubią wyzywać innych w internecie, bo czują się anonimowo i bezkarnie co mnie akurat bawi :)
Nie,nie. Powinno sie dyskutowac o gustach. :) kazdy ma inny i warto o tym pogadac.
Ta blondi nawet niezla. :) .
Burza powoduje rozdwojenie jaźni i świrującą klawiaturę (patrz. posty Dzesiki)
Ja wczoraj odsypiałam koncert...MEGA IMPREZA!!! Ale dzisiaj mogę trochę pozamulać ;]
Jest ty kto, oprócz blondyny?
No ja w sumie też, muszę się teraz nagadać bo od godziny 16 mnie nie będzie wcale aż do jutrzejszech godzin popołudniowych.
Mysli,ze mam drugie konto. Ech,nawet juz sie tym nie przejmuje.
@Camilla3 moglabys mi nie wchodzic w droge?