Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
No to po co go oceniasz? Nie widzialas, nie wypowiadasz sie. Selena Gomez jest okropna aktorka, w zyciu gorszej nie widzialam.
Nawet nie wiem kto to jest selena gomez.
Nie zmieniaj tematu łasico.Nie mówimy to o Selenie Gomez.Jak chcesz o Niej dyskutować to wejdź na Jej forum :P
jessica - skoro masz w dupie to po co tu siedzisz?
hahahaha , i demi nieźle gra ? ta, dawno się tak nie uśmiałam. urodą też nie grzeszy.x.x już wolę tą.. selene gomez. ;)
Fanki Kristen najada na kazdego kto ma inne zdanie o Kristen. A jedna z nich byla nawet agresywna. Jak jej bylo?
Your Favourite drug ? :F
za to anty fanki są tak głupie, że całe wakacje siedzą w domu na filmwebie i jedyne co robią to plują jadem. :)
To jest to, co antyfanki lubią najbardziej. Zgrywać kogoś kim nie są. Rosnąć w piórka i pisać jakie są wspaniałe a w gruncie rzeczy to nic nie znaczące przeciętniaki, popychane poprzez zawiść do lepszych.
Tak, wiem. masz piekne niebieskie oczy otoczone wachlarzem czarnych rzes i ciemne wlso opadajace lekko na ramiona
Ja nie mam żadnego. Ale i tak blisko byłam. Znam wuchte szatynek o niebieskich oczach (ups, błękitnych) o imieniu Natalia. Na filmwebie znalazłoby się ich gdzieś z dziesięć. Mało tego! Każda się lubi wypowiadać na forum Kristen!
Alez skad bynajmniej. Ja nie pisze milionow znakow zapytania w jednej wypowiedzi dziecinko
Ja się nie kłócę:-) Ja tylko odpowiadam na pytania Jessici, bo mi je cały czas zadaje:D
Poza tym, szeroką masz tą dupę. Służy ci też jako torebka?;> Trzymasz tam też szminki, telefon i wibrator?;>
Z drugiej strony jak masz telefon to już wibrator nie potrzebny, co nie?
A skont wiesz , że mam wielką dupę co???Podglądałaś mnie :P A może zrobiłaś zdjęcia , albo mnie nagrałaś :P Masz dowody?:-) Dla Twojej wiadomości koleżanko jestem bardzo szczupłą osobą :) Więc przestań zmyślać i sieć cicho:P Bo nawet już nie wiesz co masz mi odp. :P
Stąd, że wszystkim piszesz, że masz ich w dupie. Logiczne. Kolejny zestaw pytań. Zrobiłaś literówkę lub bardzo brzydki błąd. "Skąd" się pisze.
Też tak robisz jak komuś pojedziesz? Rozpędzasz się i pizgasz z całej epy w scianę? Sorry, ja w inny sposób oddaję swe emocje.
Ja wiem jaką operację ty sobie zrobisz:-) Dorobisz sobie kolejną dupę by więcej ludzi do niej wsadzać
Oj cieniutko Misiek, cieniutko... Jakbyś ten młot sobie wsadziła (jak to w twoim zwyczaju) w dupę to byś już nie wstała.
A jednak potrafisz dziękować... Myślałam, że potrafisz zadawać jedynie pytania co kto robi ze swoją dupą