Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.

Ojjjjjjj tak:)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Wiem, że nie byłaś w kinie. Za młoda jesteś na takie drastyczne sceny :D

W dupie mam całą sagę tego filmu i jego sceny :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

tam nie ma żadnych drastycznych scen.

użytkownik usunięty

No właśnie:-)

Nie chcę oglądać tego filmu ,bo jest do dupy sądząc po klapie poprzednich części :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

No to po co go oceniasz? Nie widzialas, nie wypowiadasz sie. Selena Gomez jest okropna aktorka, w zyciu gorszej nie widzialam.

Nawet nie wiem kto to jest selena gomez.

Nie zmieniaj tematu łasico.Nie mówimy to o Selenie Gomez.Jak chcesz o Niej dyskutować to wejdź na Jej forum :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

jessica - skoro masz w dupie to po co tu siedzisz?

hahahaha , i demi nieźle gra ? ta, dawno się tak nie uśmiałam. urodą też nie grzeszy.x.x już wolę tą.. selene gomez. ;)

użytkownik usunięty

Nie jest taka zła.

użytkownik usunięty

na pewno duużo gorsza od kristen. wystarczy porównać filmografię.

Czego chcesz?! GETup_ odwal się odemnie.Mam cię w dupie:P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Fanki Kristen najada na kazdego kto ma inne zdanie o Kristen. A jedna z nich byla nawet agresywna. Jak jej bylo?
Your Favourite drug ? :F

użytkownik usunięty

za to anty fanki są tak głupie, że całe wakacje siedzą w domu na filmwebie i jedyne co robią to plują jadem. :)

użytkownik usunięty

To jest to, co antyfanki lubią najbardziej. Zgrywać kogoś kim nie są. Rosnąć w piórka i pisać jakie są wspaniałe a w gruncie rzeczy to nic nie znaczące przeciętniaki, popychane poprzez zawiść do lepszych.

użytkownik usunięty

Nie cierpię Stewart,a jednak przeciętna nie jestem.

użytkownik usunięty

Tak, wiem. masz piekne niebieskie oczy otoczone wachlarzem czarnych rzes i ciemne wlso opadajace lekko na ramiona

użytkownik usunięty

Nie. Szatynka,błękitne oczy. A rzęsy brązowe.

użytkownik usunięty

błękitne oczy , ha ha hi hi .

użytkownik usunięty

? masz z tym jakiś problem?

użytkownik usunięty

Ja nie mam żadnego. Ale i tak blisko byłam. Znam wuchte szatynek o niebieskich oczach (ups, błękitnych) o imieniu Natalia. Na filmwebie znalazłoby się ich gdzieś z dziesięć. Mało tego! Każda się lubi wypowiadać na forum Kristen!

użytkownik usunięty

zresztą nie jestem fanką kristen. ;P

Tak chyba tak się nazywała :) No i jeszcze wybuchowa panna asiek890 :)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Alez skad bynajmniej. Ja nie pisze milionow znakow zapytania w jednej wypowiedzi dziecinko

użytkownik usunięty

Ta klotnia do niczego nie prowadzi.

użytkownik usunięty

Ja się nie kłócę:-) Ja tylko odpowiadam na pytania Jessici, bo mi je cały czas zadaje:D

użytkownik usunięty
Jessica_18

Znowu buntowniczka bez powodu pokazuje obgryziony pazurek:D

użytkownik usunięty
Jessica_18

Poza tym, szeroką masz tą dupę. Służy ci też jako torebka?;> Trzymasz tam też szminki, telefon i wibrator?;>
Z drugiej strony jak masz telefon to już wibrator nie potrzebny, co nie?

A skont wiesz , że mam wielką dupę co???Podglądałaś mnie :P A może zrobiłaś zdjęcia , albo mnie nagrałaś :P Masz dowody?:-) Dla Twojej wiadomości koleżanko jestem bardzo szczupłą osobą :) Więc przestań zmyślać i sieć cicho:P Bo nawet już nie wiesz co masz mi odp. :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Stąd, że wszystkim piszesz, że masz ich w dupie. Logiczne. Kolejny zestaw pytań. Zrobiłaś literówkę lub bardzo brzydki błąd. "Skąd" się pisze.

Wal się :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

hiii hi hii ;)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Też tak robisz jak komuś pojedziesz? Rozpędzasz się i pizgasz z całej epy w scianę? Sorry, ja w inny sposób oddaję swe emocje.

użytkownik usunięty
Jessica_18

hehehe.

użytkownik usunięty
Jessica_18

'' sieć cicho '' hahahahhahahaha.
hahah, miałaś na myśli sieć rybacką? ;)

użytkownik usunięty

każdemu zdarzają się bledy. A wy tylko potraficie oczarnic i zbluzgac. ;/

użytkownik usunięty

dla mnie trzeba być totalnie tępym, żeby robić tak łatwe błędy.

No Ty taki jesteś :P Tępy jak młot :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

'' taki ''
'' tępy ''

osz. kurde, zmieniłam płeć, a nawet o tym nie wiem..:)

Tak w przyszłości zrobisz sobie operację na faceta :P Facetko :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Ja wiem jaką operację ty sobie zrobisz:-) Dorobisz sobie kolejną dupę by więcej ludzi do niej wsadzać

użytkownik usunięty
Jessica_18

Oj cieniutko Misiek, cieniutko... Jakbyś ten młot sobie wsadziła (jak to w twoim zwyczaju) w dupę to byś już nie wstała.

użytkownik usunięty

No, przyznaje rację, to była tylko literówka. W przeciwieństwie do "Skont"

użytkownik usunięty

oczernić... Dziewczyno, kup sobie słownik.

użytkownik usunięty

to tylko jedna literka. :) kazdemu zdarzaja sie bledy .

użytkownik usunięty

Sorry, myślałam że piszę do Jessici:P Ty sobie rób błędy:)

Dzięki :)

użytkownik usunięty
Jessica_18

A jednak potrafisz dziękować... Myślałam, że potrafisz zadawać jedynie pytania co kto robi ze swoją dupą

Nie tobie dziękowałam tylko rumianeslowa :P Ślepa jesteś do kogo pisze :P Najwyraźniej :-)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Mnie chodzi o sam fakt, że potrafisz KOMUKOLWIEK podziękować. Myślałam, że potrafisz jedynie udawać wielką penerę