Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.

użytkownik usunięty

Patrz ze nawet tego nie zauwazylam... Jakos tak nigdy nie czytam wypowiedzi Jassici do końca, bo wszystkie są o tym samym:-) Myśli tylko o tym, żeby mi ostro dogryźć. A ja piszę samą prawdę i to ją boli:P

Ciebie debilko to dupa boli , ale to normalne nie martw się skoro z niej właśnie czerpiesz pomysły :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Ty masz jakiś fetysz względem "dupy". Chyba za młodu zbyt często miałaś zatwardzenie i za dużo mydła wpychałaś w rowek.

Skoro nie czytasz moich wypowiedzi do końca to znaczy , że masz z tym problemy.Poproś swoją przedszkolankę , by ćwiczyła to z Tobą po lekcjach :-)

Jessica_18

Powinno Ci to pomóc :)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Nie czytam do końca, bo w trakcie czytania kulam się ze śmiechu i łzy radości zamazują mi obraz.

Tak :-)
Świetnie , że dzielisz się ze mną takimi zdarzeniami ze swojego życia jak:
,,w trakcie czytania kulam się ze śmiechu i łzy radości zamazują mi obraz''
Brawo!!!:-)
A już myślałam , że niżej upaś nie można...a jednak...

A wież co , że tak :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

hahahahhaah, kolejny błąd. dziewczyno, weź stąd lepiej idź i się nie błaźnij.

użytkownik usunięty

ojej. moze ma dysleksje.

użytkownik usunięty

ojej.. choroba XXI wieku.

Tak Ty dziewczynko na nią chorujesz :P Wybierz się do lekarza :-)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Ja osobiście wolałabym chorować na dysleksję niż robić błędy wtedy gdy piorun trzaśnie.

Tak w Ciebie już uderzył :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Śmiejesz się z Jasia??? Teraz pół Polski cię znienawidzi http://pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Mela

Będziesz sławna w wikipedii jako głupia laska, która się wyśmiewa z nieszczęścia innych

użytkownik usunięty

"Objawy dysleksji występują u mniej więcej 10% uczniów, pięciokrotnie częściej u chłopców."
Pytam się. Czemu tylko baby na filmwebie cierpią na dysleksję? Pytam się! Trzeba zmienić definicję na wikipedii, że wyjątkiem są użytkowniczki filmwebu...

Nie mam.Tylko jest u mnie burza i laptop coś kiepsko w taką pogodę działa :\ Ale dzięki , że mnie bronisz :)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Taaa... jak jest burza to też miewam zwarcie w mózgu...

użytkownik usunięty

Najlepiej wszystko zwalić na burzę:D "Nie lubię "Ojca chrzestnego!" dzień później "Burza u mnie była".

użytkownik usunięty
Jessica_18

rozumiem. Mi tez sie zdarzaja. :P zreszta. Watpie,ze Asiek czy GetUp_ nigdy nie popelnily jakiegos bledu ortograficznego.

użytkownik usunięty

Kiedyś popełniłam, jak zaczynałam przygodę z ortografią. W wieku 12 lat miałam tylko problem ze słowem "rzeżączka". Jestem humanistką Misiek.

Dysleksje, dysortografie, dysfunkcje mózgową, brak tego narządu? Jakby nie było, system tak ładnie podkreśla błędy, że wystarczy je później poprawić, a jeżeli ktoś tego nie robi to świadczy o lenistwie ;]

keshia21

Nie wtrącaj się koleżanko :P To nie Twoja sprawa jasne?! :P

keshia21

Nie wtrącaj się koleżanko :P To nie Twoja sprawa jasne?! :P

Jessica_18

No...macie być cicho...bo...bo tak!

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Bo w ryj dać mogę dać:P

Chodźcie na forum Expendables, kina o prawdziwych facetach a nie jakiś żylastych gogusiach jak Patałachson. Co z Was za celebrytki?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

A przestań, my tu się świetnie bawimy z Jessicą. Ona mówiła, że lubi w pupę. Tylko ciiiiiiii. W razie czego ja się nie wygadałam:P

Lubi w pupę?

:D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

No lubi. Nawet Ciebie by pewnie zaprosiła jakbyś się postarał:D

:D No w końcu widzę że warto na ten filmweb wchodzić.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Zapytaj ją o gg, ale pierw ostro po niej pojedź. Ona tak lubi. Wtedy zaraz cię wpuści do tyłka.

Ale ty jesteś fulgarna. Wpierw trzeba od uczuć wychodzić, od serca.

No chyba że uśnie;D ( Jay i Cichy Bob)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Jessica_18

Keshia nie jest Twoją koleżanką. Mogłaby być Twoją mamą. Nastoletnią, ale jednak:P

Dobrze, że nie urodziłam w wieku 15 lat...Ba! Dobrze, że nie mam dzieci! uff.

użytkownik usunięty
keshia21

Trzeba porodzić trochę mądrzejszych, bo póki co widzę same emo i plastiki.

wszyscy się miksują jak w modzie na sukces, z opieki społecznej kasę ciągną,a robić cholera nie ma komu, potem rodzą się ło takie niewypały

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Co zrobić, większość dzisiejszych nastolatków to "pomyłki". Ja przynajmniej wiem, że byłam robiona z sercem:-)

Pewności nie masz.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Moi starsi mieli wtedy około 30-tki. Mam pewność:P

Polemizowałbym

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Rób co chcesz, ja się zmywam, bo Jess uciekła umyć dupkę. Trzeba obejrzeć jakieś mocne kino... Poleć mi coś

Żelazne pięści, Krwawe Anioły no i hicior - NIEZNISZCZALNI, tylko przygotuj się bo to ostre kino bejbe, dla prawdziwych facetów...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Dwóch pierwszych nie ma na filmwebie a Sylwka nie lubię za bardzo. Co do ostrego kina to już właściwie nie robi na mnie wrażenia:P Znasz coś mocno jebiącego psychę? Jakiś chory, wyjechany w kosmos film?

Coś ryjącego banię to np. Ringi ( japońskie) Shutter (horror tajski) no i Lustra - dosyć zajebisty horrorek z Kieferem Sutherlandem, zawał murowany.

MilesQuaritch

Wiem bo dwa pierwsze wymyśliłem.

To się u mnie rozpadało no, tylko żeby burzy nie było, bo błędy zacznę robić.

użytkownik usunięty
keshia21

No... to już byłoby normalnie... ojojoj