Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.

keshia21

Ciekawe czemu Stewart tak lubi buzię otwierać ;D

użytkownik usunięty

odwiedzasz taką stronę jak zeberka.pl?

do rumiane.

użytkownik usunięty

tak,ponewaz tam mowia co jest modne,a co nie.

użytkownik usunięty

I sa bardzo fajne pomysly w co sie ubrac,jakie fryzury sa modne,jak gwiazdy sie ubraly... lubie ta strone.

użytkownik usunięty

Coś ciekawego mnie ominęło?

Nic, a nic;]

użytkownik usunięty
keshia21

Aha to git majonez katchup. A mi coś na oku wyskoczyło:(

Niech zgadnę to ''coś'' pojawiło się dlatego , że jesteś taka natarczywa i lubisz obrażać ludzi.Wielka szkoda...
:-)

Jessica_18

OO jak miło :) Autorka tego zacnego tematu się pojawiła ? Może mała konfrontacja ?

użytkownik usunięty
Jessica_18

Nie. To tylko jęczmień. Ale już praktycznie wyleczyłam.

Biedactwo :( <tuli>

użytkownik usunięty
Sindorei

Całe szczęście, że to nie była gradówka, bo bym musiała pewnie mieć operację. Jessica nie wie kiedy się zamknąć, co nie?;>

No właśnie szkoda, że nic już nie mówi bo bym sobie z nią pogadał :(

użytkownik usunięty
Sindorei

Ta, wpadnie raz na ruski rok, da jeden komentarz i się zmywa. Przygotowuje się do szkółki Sióstr Urszulanek czy co...

heh ;)

Sindorei

Proszę na życzenie :-)
Oto jestem :P Czego chcesz ?
:P

Współczuję Asiek... :*

No to świetnie :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

Czy ty jesteś nienormalna? Jakbyś miała sobie smażyć wrzątkiem oko to zapomniałabym o zawiści. Dziewczyno naucz się dostrzegać granice. Taktu Cię już raczej nie nauczę.

Lubisz się ze mną kłócić prawda? :-)
Tylko jestem cholernie ciekawa dlaczego :-)

Pewnie pryszcz, dojrzewasz.

użytkownik usunięty

a widzisz. nawet tam Cię rozpoznam. :]

użytkownik usunięty

a raczej Twój sposób pisania..

użytkownik usunięty

Prosze Cie dziewczyno,nie rozsmieszaj mnie.
Hej,Jess. Ona mysli ze ja to Ty. :D dobre,coo?

użytkownik usunięty

ogarnij się. kiedy powiedziałam, że jesteś Jess?

użytkownik usunięty

Ja tam myślę, że jesteś czekoladoweserce iloveit madeinjapan batmanowa. Coś ominęłam?;>

użytkownik usunięty

babydoll jeszcze. ; )

użytkownik usunięty

a właśnie baby_doll czy baby__doll w każdym razie jakoś tak:-)

użytkownik usunięty

tak,tak. Bierzcie sobie nicki z calego filmwebu. :) Tracisz czas,malutka.

użytkownik usunięty

Nie z całego. Tylko te, które sobie stworzyłaś:P

użytkownik usunięty

nie,nie. :> wczesniej pisalas,ze jestem Jess.

użytkownik usunięty

nie mówiłam tak.;)

użytkownik usunięty

to bylo do Asiek .

użytkownik usunięty

Nie pisałam tak. Może na początku ale zaraz zauważyłam, że trzeba być niedowartościowanym idiotą by samemu sobie słodzić "lubię cię""ja ciebie też lubię""masz takie słodkie oczka""masz takie słitaśne dołeczki gdy się uśmiechasz". Powinnaś czuć się zaszczycona skoro stwierdziłam iż nie jesteś taka głupia.

Jeszcze Jill, i kruczowlosa ;)

Ha ha ha ha :-)
No bardzo :-) Coraz ciekawiej się tu robi :-)
Pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
Jessica_18

masz racje. :)

Heheh, ja też ją rozpoznałam tam... miałam nawet o to pytac właśnie, ale mnie wyprzedziłaś :D

użytkownik usunięty
Camilla3

a wiesz, że kiedyś pytałam hm.. chyba made o to samo i też powiedziała, że lubi tą stronę? oh, co za zbieg okoliczności. :D

użytkownik usunięty

a co? jedna osoba tylko ta strone moze lubic? :> wiele osob odwiedza zeberke.

użytkownik usunięty

To najglupszy argument jaki w zyciu slyszalam,a raczej przeczytalam.: >

Wiem, wiem. Pamiętam. Przesiaduje też często na kozaczku.pl ;) Tak, to niesmaowite po prostu.

użytkownik usunięty
Camilla3

gadaj sobie,gadaj . ;)))))

Tak :-) Nie warto przejmować się takim uwagami.

użytkownik usunięty
Jessica_18

idź stąd . ;)

użytkownik usunięty

a to niby dlaczego Jessica ma stad isc?

Jessica_18

jeżeli sie powtarzam to sorry ale nie moge juz... do rumianej...co ci to daje że tak zmieniasz konta? czy naprawde to tak cie bawi, czy nie masz innych zajeć, czy musisz leczyć kompleksy na filmwebie? przeciez kazdy skojarzy masz identyczny styl pisania jak poprzednie wcielenia...po co piszesz ze kasujesz konto skoro za pare dni ponownie się pojawiasz, juz 1 szkoła to moze lepiej wez się za nauke bo o ile sie nie myle czekaja cie testy gimnazjalne, chyba ze z wiekiem tez sciemniassz, to by było na tyle nie mam zamiaru się denerwować, ale to jest chore,juz nastepny miesiąc w kółko to samo, gdy tylko nowy temat pojawia o Kristen pierwsza batmanowa itd. po cholere spedzac czas na tematach o aktorce której sie nie lubi, nie ceni itd. nie lepiej wchodzić na te które nas interesują?sory dziewczyny ale naprawde to jest dziwne ile mozna eh

sonnenEW

Sonnen, szkoda słów na to. Już tyle razy była o tym mowa, i widzisz, jak grochem o ścianę... Debilizmu się z ludzi nie da wyleczyć. Dlatego, szkoda strzępić język. Wczoraj też się tak rozpisałam, ale na nic się to zdało. Żeby cokolwiek zrozumieć, trzeba choćby trochę inteligencji, a tak to wychodzi tak jak wychodzi.

użytkownik usunięty
Camilla3

debilizm... hm. Masz na mysli siebie jak mniemam?:))

Nie, tylko i wyłącznie Ciebie ;)