Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
I sa bardzo fajne pomysly w co sie ubrac,jakie fryzury sa modne,jak gwiazdy sie ubraly... lubie ta strone.
Niech zgadnę to ''coś'' pojawiło się dlatego , że jesteś taka natarczywa i lubisz obrażać ludzi.Wielka szkoda...
:-)
Całe szczęście, że to nie była gradówka, bo bym musiała pewnie mieć operację. Jessica nie wie kiedy się zamknąć, co nie?;>
Ta, wpadnie raz na ruski rok, da jeden komentarz i się zmywa. Przygotowuje się do szkółki Sióstr Urszulanek czy co...
Czy ty jesteś nienormalna? Jakbyś miała sobie smażyć wrzątkiem oko to zapomniałabym o zawiści. Dziewczyno naucz się dostrzegać granice. Taktu Cię już raczej nie nauczę.
Prosze Cie dziewczyno,nie rozsmieszaj mnie.
Hej,Jess. Ona mysli ze ja to Ty. :D dobre,coo?
Ja tam myślę, że jesteś czekoladoweserce iloveit madeinjapan batmanowa. Coś ominęłam?;>
Nie pisałam tak. Może na początku ale zaraz zauważyłam, że trzeba być niedowartościowanym idiotą by samemu sobie słodzić "lubię cię""ja ciebie też lubię""masz takie słodkie oczka""masz takie słitaśne dołeczki gdy się uśmiechasz". Powinnaś czuć się zaszczycona skoro stwierdziłam iż nie jesteś taka głupia.
a wiesz, że kiedyś pytałam hm.. chyba made o to samo i też powiedziała, że lubi tą stronę? oh, co za zbieg okoliczności. :D
jeżeli sie powtarzam to sorry ale nie moge juz... do rumianej...co ci to daje że tak zmieniasz konta? czy naprawde to tak cie bawi, czy nie masz innych zajeć, czy musisz leczyć kompleksy na filmwebie? przeciez kazdy skojarzy masz identyczny styl pisania jak poprzednie wcielenia...po co piszesz ze kasujesz konto skoro za pare dni ponownie się pojawiasz, juz 1 szkoła to moze lepiej wez się za nauke bo o ile sie nie myle czekaja cie testy gimnazjalne, chyba ze z wiekiem tez sciemniassz, to by było na tyle nie mam zamiaru się denerwować, ale to jest chore,juz nastepny miesiąc w kółko to samo, gdy tylko nowy temat pojawia o Kristen pierwsza batmanowa itd. po cholere spedzac czas na tematach o aktorce której sie nie lubi, nie ceni itd. nie lepiej wchodzić na te które nas interesują?sory dziewczyny ale naprawde to jest dziwne ile mozna eh
Sonnen, szkoda słów na to. Już tyle razy była o tym mowa, i widzisz, jak grochem o ścianę... Debilizmu się z ludzi nie da wyleczyć. Dlatego, szkoda strzępić język. Wczoraj też się tak rozpisałam, ale na nic się to zdało. Żeby cokolwiek zrozumieć, trzeba choćby trochę inteligencji, a tak to wychodzi tak jak wychodzi.