Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
Hmm... ale wiesz, jest bystra jak woda w klozecie, i ma wszystkie konta na jedno kopyto, nic nie zmienia. Także wątpię ;)
Kim jest Dżaponka? Ojej, można by książkę napisać, o jej beznadziejnej beznadziejności. No, ale w skrócie, to taka dziewczyna, z którą kłócimy się od bardzo dawna. Ma do zaoferowania tylko jedne i te same argumenty, ale za to... co chwila nowe konta :)
Dżaponka to najpierw była batmanowa, potem czkoadoweserce, następnie madeinjapan, poźniej ilovit czy jakoś tak, a teraz jest ramianesłowa, czyli ma kilka kont . I raz znika , a następnie pojawia się pod innym kontem i wykłóca się z każdym. A Dżaponka wzięło się z tego madeinjapan, zresztą można ją różnie nazywać, bo juz tyle miała kont:)
Lepiej nie bo oślepniesz. Miałem nadzieję, że jeszcze trochę powyzywasz od psycholi, uspokoisz się, a potem opuścisz forum.
Ależ tu się dzisiaj pomysły wysuwają. :p Nie, nie, raczej nie... Ona ma charakterystyczny styl, idzie poznać...