Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
Naprawde myslisz ze bylabym zdolna do czegos takiego? Podejrzewasz mnie o to? I jaka polowa? Tylko Ty stworzylas sobie cos w wyobrazni.
Z Twoją psychą jak najbardziej ;) Tylko ja? No to super, zwłaszcza , że już kilka osób Ci pisało, że wiedzą, że jesteś Japonką. Ale fakt, masz schizy, mogłaś zapomnieć. Żegnam.
podaj mi kto napisal,ze jestem Japonka? Bo nie wiem.
A jesli nie wiesz i ubzuralas sobie to wszystko,to mozemy zakonczyc rozmowe.
Nie wiesz... To przykre, że masz taką krótką i upośledzoną pamięć. A tak na serio, to nie rób z siebie błazna, wiekszego niż jesteś.
w garbate aniolki tez wierzysz? wy robicie sie nudne i meczace z tymi podejrzeniami.
To Dżaponka jest. Wiele osób już jej to pisało wprost. A ona jak zwykle idzie w zaparte. Miała tyle jednakowych kont, ten sposób pisania, idzie rozpoznać bez problemu.
Nie podniecaj sie tak. Wiem kim jestem,a jestem rumianeslowa,albo rumiana.
Az tak bardzo chcesz go przekonac ze jestem kims kim nie jestem? Co ci to da? bo ja nie wiem.
A czy ja mówię, że to coś da? Po prostu śmieszy mnie Twoja zapieranie się, i kiedy robisz z siebie głupka. A my wiemy, że jesteś Made. Oj, dziecko, dziecko. Tyle z Tobą kłopotów.
Jeszcze cos. Mnie smieszy,jak uparcie bronisz Kristen.
Sindorei ,Tobie tez podoba sie gra Kristen?
Dawaj mi posty gdzie jej tak broniłam? Z Tobą, kochanie o niej nie pisałam. A skoro uważasz, że bronię jej tak uparcie, powinnaś mnie znać dłużej. Skąd? Ja wieeeem...
Z innych kont :D Cudownie, prawda?
To po co tutaj jestes??? I odpowiadasz na kazdy moj post negatywnie?
No slucham.
sa anty-fani,ktorzy popieraja swoje zdanie i sa fani,ktorzy bronia Stewart. Ty zaliczasz sie do drugiej kategorii.
Owszem, ale stwierdzenie "uparcie bronisz", znaczy coś więcej. Powinnaś mieć jakieś argumenty żeby to powiedzieć. A skoro je masz, znaczy , że znasz mnie dłużej, niż powinnaś z tego konta.
Może nie najlepsza, ale gra dobrze :) Chociaż... jeżeli chodzi o młode pokolenie, to fakt. Może i najlepsza.
- twoje slowa z innego tematu.
I co w związku z powyższym? Po tym już stwierdziłaś, że jej uparcie bronię? Słaba jesteś. Uważam, że jest mnóstwo o wiele lepszych aktorek, ale jako aktorka młodego pokolenia jest dobra. To moje zdanie. I coś jeszcze?
Najlepsza, chyba mogę mieć swoje zdanie, czyż nie?
Ty uważasz za dobrą Annę, ja nie. Ale spoko, Twoje zdanie.
Przecież Anna jest brzydka:o Rumianeslowa nie lubi brzydkich aktorek, uwaza je za beztalencia! Widocznie sama jest bezguściem.
Ale przecież ten temat zszedł w ogóle na całkiem inną rozmowę. Kristen się tu już nie przejawia. Już od bardzo długiego czasu na jej temat nic nie piszę. Wczoraj odpowiedziałam w jednym temacie, i to Ty mnie zaczepiłaś, nie ja Ciebie. Czego jeszcze nie rozumiesz?
a pewnie. Ale o czym innym gadac ?
napisalam wczoraj [?] o Annie Kendrick,a ty od razu do mnie: zamilcz kiedy do mnie mowisz
Wiesz, powiem Ci jedną prawdę, i powtarzać nie będę. Z kimś takim jak Ty, żenującym kłamczuchem, który wkopuje się na każdym możliwym kroku, jakie kolwiek rozmowy są beznadziejne. Uwielbiam dyskutować, ale z ludźmi, którzy są normalni. Ty pokazałaś nam tutaj, że taka nie jesteś. I to , że tak napisałam, nie wiążę się z tym, że nie lubisz Kristen, tylko, że jesteś nudna ze swoimi kontami, dlatego nie miałam ochoty z Tobą gadać. I oczywiście zanim napisałas o Annie, zwyzywałaś Kristen, bo jakby inaczej.
Sorry,ale dla mnie jest smieszne nazywanie jej najlepsza. Nie dziw sie.
I ja wiem kto tutaj jest zenujacy. Masz zly dzien,wiec lepiej idz spac. Nie zwyzywalam nikogo,uznalam,ze Kristen jest ladna dziewczyna,jednak grac nie potrafi. Jestes smieszna.I napisalam,bys nie wchodzila mi w droge. Nie zabronisz mi przebywac na tym forum. Poza tym,nie pisalalam z Toba,tylko z Sindorei,ktory ma jakies maniery i jest uroczy.
Coz , na tym chyba koniec.
Nie rozumiem twojej niecheci,ale OK. Nie gadamy,nie piszemy ze soba,ja ci nie wchodze w droge,ty mi nie wchodzisz i wszyscy sa szczesliwi.
KONIEC.
"przygryza warge,kiwa glowa,otwiera buzie,jeczy,steka... o czyms zapomnialam?"- gdzie tu jest napisane, że jest ładna? Ja osobiście nie widzę :)
Nie mam złego dnia, jestem w bardzo dobrym humorze, tylko chciałam, abyś wiedziała to co napisałam wyżej. I oczywiście , że Ci nie zabronię tutaj przebywać, nigdy takiego czegoś nie napisałam...
A więc, bywaj zdrów... :)
wczesniej,duzo,duzo wczesniej napisalam,ze uwazam,ze jest ladna.
A to co zacytowalas wyzej to chodzilo o jej gre. Nie nazwalam jej glupia baba,ani kretynka. Nie przeklinam,wiec to obraza nie jest.
Ja ostatnio widziałam film "Po prostu walcz". Facet miał koparę do ziemi przez większość filmu. Czy to znaczy, że chodzi z Kristen? Niech jakiś inteligentny antyfan wypowie się w tej kwestii, bo mnie to nurtuje:P