Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
A co ci przeszkadzam. ? Wiele osob ma podobny styl pisania do drugiej osoby. Kompleksow nie mam.
Skoncz.
uhh, dobrze, że we wrześniu wyjeżdżam z pl to może sobie odpocznę od Twojej zakompleksionej osoby. ;)
gratuluje niezle sie cieszysz siedząc przed kompem, no nic ja spadam zapewne pózniej bedziecie prowadzić urocza konwersację z panią powyżej tak więc udanych pogawędek:-)jak nic podziwiam was za wytrwałośc i nerwy na wodzy Camilla, Kesha, asiek:-D bo mnie szlag trafiłby prędzeń niektorym nie da się nic wytłumaczyć jak Camilla napisała sa debile eh
E tam, wiesz Sonnen, na nią i jej teksty biorę poprawkę, wiesz to tak jakby wielce przejmować się i głowić nad słowami ludzi np. z psychiatryka. Dlatego, że tak powiem, zlewam co pisze, nie psuje mi to nerwów, nie warto ;) Gdyby była czegoś kolwiek warta to co innego, ale tak to luz.
Camilla się zmywa ja się pojawiam;] Wrócę za 20 min. Do tego czasu wymyśl coś fajnego
pewnie masz rację od niektórych nie można zbyt wiele wymagać:-)no nic lecę do nastepnego:-D i miłej pogawedki
O,widze ze jeden temat jest zablokowany na forum o Stewart. Az takie bluznierstwa padly w moja strone? Wstydz sie Camillo.
:) :)
Kochanie możesz mówić do swojego samca. Wybacz pryncypałku po prostu brakuje mi słów na Twoją niedomyślność i problemy w kontaktowaniu.
skoro wg Ciebie jestem taka psychiczna,to dlaczego piszesz do mnie z duzej litery... mam na mysli slowo: Twoja.
Nie,uwziely sie na mnie i nie wiem nawet dlaczego. :) Ale w sumie... zwisa mi to.