Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
No miał coś w sobie. Ja np wole Iluzjonistę od Prestiżu i nic mnie nie obchodzi, że w tym drugim było więcej efektów specjalnych. Nie na efektach specjalnych polega fenomen filmu.
To sobie obejrzyj. Całkiem fajny film. Często jest właśnie porównywany do Iluzjonisty, ale niesie ze sobą zupełnie inne przesłanie.
o jejku jak miło sobie gawedzicie o szkole, az mi się smutno robi że juz skończyłam, hmm nastał pokój, a moze macie wielka cheć dobic do końca strony
Powiedziałem żebyście sobie dały siana i się skończyła kłótnia xD Tylko Aśka się zbuntowała (jak zwykle) xD
mi się Jessica Biel tak średnio podoba. taka..zwyczajna?
za to śliczna jest Leighton Meester i Blake Lively. ; ) w ogóle cała ekipa plotkary jest booska.
a najbardziej Ed . ( dobra, to tak na marginesie.. )
głównie dzięki niej uwielbiam gossip girl. :) idealnie pasuje do roli snobki Blair.
http://www.filmweb.pl/user/BigDadddy/reviews/Za%C4%87miony+umys%C5%82+po+seansie -9840
moja recenzja sagi części trzeciej
Może o tym co najbardziej Was (kobiety) rajcuje?
Mój typ-pieniądze... Co o tym sądzicie moje drogie koleżanki?
Najdziwniejsze jest to że dzisiaj ba chce iść na gotowe, palcem przy tym nie kiwnąwszy. Mąż ma mieć od razu dom, furę i zaganiacza do kolan.
Ja zakupów nie lubię dlatego że jak wchodzę do sklepu to nie wiem gdzie dział męski a gdzie damski bo wszystko jest tak samo kolorowe. Hmmm.... ciekawe książki.... aktualnie żadnej ciekawej nie czytałam.
To ty chyba do innych sklepów chodzisz bo u mnie nie ma takich oznaczeń, pozatym nie mogę zrozumieć czemu faceci mają fajniejsze nadruki na koszulkach.