Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
Nie zalezy mi na tym. :) Nie szukam przyjazni przez internet .
A Iluzjonista... Genialny.
No mnie raczej tez nie. ide na zakupy po poludniu,buty sobie kupic. I kilka zeszytow do szkoly.
Tragedia :( Mi strasznie szybko minęły. Ale co tam... byle do następnych :D! Gorzej mnie dobija nadchodząca jesień. Nie znoszę zimna, i deszczu. Jakby jeszcze była taka piękna, złota jesień, wtedy przyjemnie, ale to się rzadko zdarza.
Wyobraz sobie... wstajesz rano do szkoly,a Ci sie nie chce,w lozku tak cieplo i przyjemnie,ale musisz wstac by isc do szkoly. Ubierasz sie ,by zdarzyc itp.
Wychodzisz z domu,a tutaj wiatr wieje ci w oczy,zimno i musisz isc na piechote.
brrrrrrr..... :o
Nawet nie mów :( U mnie teraz tak leje, że normalnie oberwanie chmury... jak w kolejnych dniach tak będzie, to super...
Dlaczego szkoła nie trwa 2 miechy, a wakacje 10! To byłoby życie...
Zgadzam się z Wami...
Szkoła jest do dupy...tak mało odpoczynku , a tak dużo nauki :(
Najgorzej jest zimą , kiedy musisz iść do szkoły , a na dworze mróz...
Wakacje są za krótkie :(
rany,ludzie. Dajcie jej spokoj. W gimnazjum jest mnostwo nauki przeciez. Ciagle trzeba kuc ,to nie podstawowka.
Eee, nie przesadzaj... W gimnazjum jest spoko. W szkole średniej zaczyna się prawdziwa nauka. Bynajmniej ja w gimnazjum uczyłam się nieporównywalnie mniej, niż teraz, w technikum.