Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.

użytkownik usunięty
keshia21

A ty mi coś polecisz? Bo chcę sobie obejrzeć jakiś fajny filmik przed snem. Może coś o duszkach kacperkach. Albo o wampirkach, też może być.

Hmm... jeżeli chodzi o horrory, to ciężko by było, bo nie oglądam. Raczej thrillery psychologiczne na podstawie Kinga, albo stare filmy Hitchcocka.
Nie wiem, może paranormal activity, całkiem niezły po Blair Witch project.
Nie wiem, nie znam się ;p

A o wampirkach polecam Dracule i oczywiście Nosferatu. Oglądałam jakieś trzy lata temu, ale chętnie bym pooglądała jeszcze raz...

MilesQuaritch

O i tu się z Tobą zgodzę...społeczeństwo schodzi na psy, a emo, neo i inne dziwadła wypuszczone na wolność to zło, a jak je jeszcze ktoś do kompa dopuści...

użytkownik usunięty
keshia21

To przez te chore filmy i bajeczki, które w dzisiejszych czasach przedstawiają samą przemoc, zawiść. Kiedyś był piesek reksio. Dziś jest piesek leszek.

No jak się dzieci "włatcóf móch" naoglądają, to są skutki, ale nic to, moja polonistka mówiła, że na głupotę nie ma rady, głupotę trzeba ignorować.

użytkownik usunięty
keshia21

A mój ojciec zawsze powiadał "Głupich nie sieją, sami rosną".

Jessica_18

Eee...czekaj bo mi się głupio zrobiło...
Do mnie wystarczy raz powiedzieć/napisać, zrozumiem, co nie znaczy, że posłucham.
A po drugie, to ja sobie wybieram towarzystwo, więc nie mów do mnie "koleżanko" bejbe.

keshia21

Będziecie się biły? Nago? W kiślu?

:D:D:D:D Chcę być sędzią, chcę być sędzią chcę być sędzią chcę być sędzią...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Nie będziemy się biły:-) Ale Jess jak chce to może sobie popływać a my od czasu do czasu wrzucimy jej na głowę trochę piasku:P

;(

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Nie rycz

Idę zapalić... Papieroska?

użytkownik usunięty
keshia21

Faja.

użytkownik usunięty

Ja już po.

Ja tez;]

użytkownik usunięty
keshia21

w katalogu oriflame jest zajebisty zapach "mirage" właśnie go zamówiłam na allegro:D

Nikotyna zabija, zmniejsza piersi i powoduje bezpłodność.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Zmniejsza piersi?? Całe szczęście! Bezpłodność? No more condoms! Zabija? Każdy kiedyś umrze:P

Już pal licho ciążę i życie ale cycków Ci nie szkoda?

MilesQuaritch

Walcie się do cholery :P Właźcie tu , żeby się kłócić.To do niczego nie prowadzi...narka

Jessica_18

Oj, już nie udawaj takiej ciotki cnotki. Sama to zaczęłaś, bo hormony buzują i chcesz się kłócić. A my spełniamy marzenia po prostu :)

Camilla3

Ja zaczęłam?! No tu to się pomyliłaś koleżanko :P
Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na temat tej aktorki po to właśnie jest to forum :P Żeby pisać kogo się lubi , a kogo nie :P Tylko te babska najwyraźniej nie zdają sobie z tego sprawy...a szkoda :P

Jessica_18

Taaa... jasne.
W życiu, też co chwila wyciągasz język? Pytam, bo widzę, że jakaś nadpobudliwa jesteś z tymi buźkami.

Camilla3

Więc zacznę tak. Jessica_18 masz więcej filmów dzieci disneya niż czego innego. Więc jesteś w tym momencie upraszana o niewyrażanie swojej opinii gdyż nie masz żadnego pojęcia o produkcji filmów, i ogólnie filmów jakoby dawało ci to prawo do oceniania czegokolwiek i kogokolwiek!!!

użytkownik usunięty
dziew993

taa. Ty za to wiesz,co to jest dobra produkcja. :) Hipokrytka!
Saga Zmerzch to arcydzielo! Tak,jest tak genialne jak Titanic,Dirty Dancing !

A Titanic i Dirty Dancing są genialne? Pfff, chyba dla Ciebie...

Camilla3

Lubię je stawiać jak widzisz :-)
Przeszkadza Ci to?

użytkownik usunięty
Jessica_18

Nikomu to nie przeszkadza. Jesteś po prostu rozchwiana emocjonalnie. Niech zgadnę... Pierwsza miesiączka?

Dla Ciebie może tak :P
Ale dla mnie to , żadna nowość :P

użytkownik usunięty
Jessica_18

nie przejmuj sie.

Bijcie się. Zwyciężczyni spędzi pełen rozkoszy i słodkiego grzechu weekend z boskim Milesem.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Weekend mam zarezerwowany dla Mojego Pięknego Gwiazdora:P

Jak chcesz. By nie było że nie proponowałem.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Heh ja się z nikim nie biję. Ja po prostu tępię hołotę

użytkownik usunięty

chlopaka? :)

użytkownik usunięty

Mój chłopak jest zajebisty:P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

:D hahaha

użytkownik usunięty

Dziwna jesteś. Popierasz kogoś, kto nie potrafi w cywilizowany sposób się wypowiedzieć tylko obrzuca wyzwiskami aktorki filmowe. Ja nie lubię Hany Montany ale nie siedzę na jej forum i nie piszę, że ma krzywe przegrody nosowe i jedzie jej z pyska jak mojemu sąsiadowi z sedesu.

Dlaczego obwąchujesz usta sąsiada?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Korzystamy z tej samej klatki. Jak wychodzi z klatki chwile przede mna to czuc

użytkownik usunięty

rany Julek. :D Ona tylko wypowiedziala swoje zdanie,wy zaczelyscie sie z niej nabijac.

Dobrze że nie mieszkam w bloku. Chata z podjazdem, polem golfowym i basenem plus net z filmwebem- czego chcieć więcej?;P

No i zblazowane internautki , agresywne na forum przez menopauzę:D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Kto tu jest agresywny? Ja mam polewkę z Jessici, bo trzęsie się jak owsik z nerwów:P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Też tak mieszkałam jak byłam w Irlandii:P

MilesQuaritch

Dlaczego zaraz zblazowane? A menopauza to za jakieś 25lat, w moim przypadku ;]

użytkownik usunięty

Swoje zdanie TRZEBA UMIEĆ wypowiadać. Jeśli ktoś się wypowiada z totalnym brakiem dobrych manier to niech się nie dziwi, że inni w ten sam sposób się do niej odnoszą. Ty ją popierasz tylko dlatego, bo sama nie lubisz Kristen. Jakby nasrała jej na wycieraczce to byś biła brawo.

http://www.filmweb.pl/person/Sharon.Stone

Mój ideał. 1000 proc. kobiecości a nie jakaś mameja z rozdziawioną gębą i wadą migdała jak Stewart.

Dziękuję.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jak na swoje szabanaście tysięcy lat wygląda całkiem nieźle. Lubisz starsze?;> Moja babcia jest po rozwodzie, zainteresowany?:D

Kobity są jak wino;P Niektóre przynajmniej.