Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
A ty mi coś polecisz? Bo chcę sobie obejrzeć jakiś fajny filmik przed snem. Może coś o duszkach kacperkach. Albo o wampirkach, też może być.
Hmm... jeżeli chodzi o horrory, to ciężko by było, bo nie oglądam. Raczej thrillery psychologiczne na podstawie Kinga, albo stare filmy Hitchcocka.
Nie wiem, może paranormal activity, całkiem niezły po Blair Witch project.
Nie wiem, nie znam się ;p
A o wampirkach polecam Dracule i oczywiście Nosferatu. Oglądałam jakieś trzy lata temu, ale chętnie bym pooglądała jeszcze raz...
O i tu się z Tobą zgodzę...społeczeństwo schodzi na psy, a emo, neo i inne dziwadła wypuszczone na wolność to zło, a jak je jeszcze ktoś do kompa dopuści...
To przez te chore filmy i bajeczki, które w dzisiejszych czasach przedstawiają samą przemoc, zawiść. Kiedyś był piesek reksio. Dziś jest piesek leszek.
No jak się dzieci "włatcóf móch" naoglądają, to są skutki, ale nic to, moja polonistka mówiła, że na głupotę nie ma rady, głupotę trzeba ignorować.
Eee...czekaj bo mi się głupio zrobiło...
Do mnie wystarczy raz powiedzieć/napisać, zrozumiem, co nie znaczy, że posłucham.
A po drugie, to ja sobie wybieram towarzystwo, więc nie mów do mnie "koleżanko" bejbe.
Będziecie się biły? Nago? W kiślu?
:D:D:D:D Chcę być sędzią, chcę być sędzią chcę być sędzią chcę być sędzią...
Nie będziemy się biły:-) Ale Jess jak chce to może sobie popływać a my od czasu do czasu wrzucimy jej na głowę trochę piasku:P
w katalogu oriflame jest zajebisty zapach "mirage" właśnie go zamówiłam na allegro:D
Zmniejsza piersi?? Całe szczęście! Bezpłodność? No more condoms! Zabija? Każdy kiedyś umrze:P
Oj, już nie udawaj takiej ciotki cnotki. Sama to zaczęłaś, bo hormony buzują i chcesz się kłócić. A my spełniamy marzenia po prostu :)
Ja zaczęłam?! No tu to się pomyliłaś koleżanko :P
Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na temat tej aktorki po to właśnie jest to forum :P Żeby pisać kogo się lubi , a kogo nie :P Tylko te babska najwyraźniej nie zdają sobie z tego sprawy...a szkoda :P
Taaa... jasne.
W życiu, też co chwila wyciągasz język? Pytam, bo widzę, że jakaś nadpobudliwa jesteś z tymi buźkami.
Więc zacznę tak. Jessica_18 masz więcej filmów dzieci disneya niż czego innego. Więc jesteś w tym momencie upraszana o niewyrażanie swojej opinii gdyż nie masz żadnego pojęcia o produkcji filmów, i ogólnie filmów jakoby dawało ci to prawo do oceniania czegokolwiek i kogokolwiek!!!
taa. Ty za to wiesz,co to jest dobra produkcja. :) Hipokrytka!
Saga Zmerzch to arcydzielo! Tak,jest tak genialne jak Titanic,Dirty Dancing !
Nikomu to nie przeszkadza. Jesteś po prostu rozchwiana emocjonalnie. Niech zgadnę... Pierwsza miesiączka?
Dziwna jesteś. Popierasz kogoś, kto nie potrafi w cywilizowany sposób się wypowiedzieć tylko obrzuca wyzwiskami aktorki filmowe. Ja nie lubię Hany Montany ale nie siedzę na jej forum i nie piszę, że ma krzywe przegrody nosowe i jedzie jej z pyska jak mojemu sąsiadowi z sedesu.
rany Julek. :D Ona tylko wypowiedziala swoje zdanie,wy zaczelyscie sie z niej nabijac.
Dobrze że nie mieszkam w bloku. Chata z podjazdem, polem golfowym i basenem plus net z filmwebem- czego chcieć więcej?;P
No i zblazowane internautki , agresywne na forum przez menopauzę:D
Kto tu jest agresywny? Ja mam polewkę z Jessici, bo trzęsie się jak owsik z nerwów:P
Swoje zdanie TRZEBA UMIEĆ wypowiadać. Jeśli ktoś się wypowiada z totalnym brakiem dobrych manier to niech się nie dziwi, że inni w ten sam sposób się do niej odnoszą. Ty ją popierasz tylko dlatego, bo sama nie lubisz Kristen. Jakby nasrała jej na wycieraczce to byś biła brawo.
http://www.filmweb.pl/person/Sharon.Stone
Mój ideał. 1000 proc. kobiecości a nie jakaś mameja z rozdziawioną gębą i wadą migdała jak Stewart.
Dziękuję.
Jak na swoje szabanaście tysięcy lat wygląda całkiem nieźle. Lubisz starsze?;> Moja babcia jest po rozwodzie, zainteresowany?:D