http://kainat21.files.wordpress.com/2010/08/funny-kristen-gif-twilight-series-89 03036-340-255.gif
Nie dość że rozdziawia gębę to na dodatek powinna być pensjonariuszką Lubiąża.
A jest skubany gdzieś! Logował się 40 minut temu... Tylko cholera wie gdzie siedzi dzisiaj...:P
Ten ło http://www.filmweb.pl/user/Vampire19
może załozycie sobie odrebny temat, np. pogadajmy bo jest nudno, nasze życie, i takie tam... bo zakładacie temat.np.i wy jej bronicie...., totalne beztalencie, a pózniej na kazdym jednym wasze rozmowy nie zwiazane z tematem.
Sonnen Milutka... Gdzieś Ty trafiła ?! Pierwszy raz tu pościsz (piszesz posty xD), że nie zauważyłaś wszech panującego offtopu na tym forum ?
No to teraz masz szanse się wykazać, Miles wyjechał więc pewnie ty zostaniesz samcem alfa na tym forum xD
Hej nie za dużo byś chciała? Najpierw Miles teraz Klusek. Asiu lepiej uważaj bo do rękoczynów dojdzie! xD
keshia21 własnie o to chodzi ze mi się nie podoba, co raz bardziej staje sie irytujace, bo na wielu tematach zwiazanych z saga, jedni i ci sami piszą o czyms innym,a moze i zgłosze jak mnie jesze cos wkurzy
Mnie to wcześniej irytował,ale Sonnen pomyśl, cały filmłeb to jeden wielki offtop to raz. Po drugie, pisanie non stop o otwartych ustach, przyćpanym spojrzeniu Kristen jest bardziej irytujące niż offtopowanie;]
ale jest duzo innych info na temat sagi, aktowow itd. a poza tym mozna utworzyć jeden temat skończy się nastepny, a nie ktos zakłada nowe a na każdym offtop ok. na dzisiaj daje spokoj
Okej, jeżeli to Ci pomoże, to ja obiecuję, że zostanę przy tym temacie i na innym o Kristen nie będę offtopować;] Ale za resztę nie ręczę...
Ok, to niech mi ktos wytłumaczy fenomen tej (co skonczyła szkołe w wieku 13 lat)....
a co do talentu to albo sobie złe role wybierała albo jakos po prostu mnie nie urzekła.
Pozwolicie że się wtrącę. Kristen wielkiego talentu nie ma, tak beznadziejna jak Miley nie jest ale aktorką wielką to ona nigdy nie będzie. Za to ma ciekawą twarz a to może jej pomóc w karierze-może dostawać role
w niekomercyjnych filmach, gdzie liczy się żeby aktor pasował do roli a nie twarz Alby.
Najpikniejsze jesteśmy my! Mianowicie nasz klan, który z reguły się wypowiada na tych stronach. Wykluczając japonkę (nie pamiętam nowego nicku). Ona jest brzydka, sama mówiła.