Krzysztof Kiersznowski

7,9
19 216 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krzysztof Kiersznowski

owszem pan Krzysztof gra sporo, zwłaszcza drugoplanowych ról, ale tak naprawdę jego nieprzeciętny talent i równie nieprzecietna facjata są niedoceniane. Ten koleś zagra wszystko, a już film z jego osobą w głównej roli zrobi na pewno furorę.trzymam kciuki

Clash

Tu się zgodzę. Niedoceniony jest, niestety. Ma potencjał a nikt nie chce go wykorzystać. Role drugoplanowe które gra są świetne. Wiem, że stać go na więcej. Z niecierpliwością czekam na film z nim w roli głównej.

Gorgo_

Ja również podpisuję się pod tą genialną i trafną oceną! Pan Kiersznowski potrafi zagrać każdą rolę i sprawić by utkwiła w pamięci. Jako Wąskiego nigdy go nie zapomnę. Wielka szkoda, że nie doceniło go kino polskie, a reżyserzy ograniczają go do ról drugoplanowych promując przy tym takich Maćków Zakościelnych czy Wesołowskich. Ehhh... kolejna marnacja utalentowanego aktora. Nie powinno się go tak traktować bo zasługuje by grać u boku takich osobistości jak Harvey Keitel czy też De Niro, a nie kisić się na planie z takimi wypłochami pokroju Kurowskiej i innych Włodarczyków. Daję mu ocenę 10/10.

użytkownik usunięty
Sidious_

Ja chciałbym mu dać dyche , ale nie moge tego zrobić po durnych rolach w kiepskich.

po roku odpisuje ale ch*j z tym. w Kiepskich gra fenomenalnie każda role!! a rola cwaniaka w Proca Amora to mistrzostwo świata. zagra każdego Wymiata;D

użytkownik usunięty
MastaBlasta

Aktor skazany na przekleństwo i jednocześnie błogosławieństwo "twarzy" - zawsze dostaje role żuli, pijaków, bandziorów, etc. :) Ale nigdy jeszcze nie popadł w rutynę.

A kilka miesięcy temu widziałam go w tramwaju na Pradze :) To było strasznie zabawne, bo on właśnie takie "praskie" role grywa zawsze.

użytkownik usunięty

A ja go widziałam jakiś czas temu przy krakowskiej Bagateli i wcale nie było to takie zabawne. Straszny z niego cham. Chodził po ulicach jakby były jego własnością i roztrącał ludzi nawet się nie oglądając. Stracił w moich oczach, bo wcześniej całkiem go lubiłam i uważałam za całkiem dobrego aktora; nie przyszłoby mi do głowy, że jest takim kretynem...

użytkownik usunięty

Ojoj :(
A może to był sobowtór ;)

użytkownik usunięty

Nie, nie był to sobowtór, chociaż niedowidzę to był całkiem blisko ;)

użytkownik usunięty

Oczywiście, nie stracił w moich oczach jako aktor, tylko jako człowiek. Zapomniałam dopisać :P

Clash

Zgadzam się z wami wszystkimi. Ten gość to naprawdę jeden z najlepszych polskich aktorów!