Lauren Cohan

Lauren Storholm

7,9
8 987 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lauren Cohan

Co ona robi w top 100 i to jeszcze na 22 miejscu?! Zobaczcie chociażby na jej filmografie! Zagrała raptem w 8 filmach i nie zgarneła nawet żadnej nominacji a na domiar złego pod względem aktorstwa zwyczajnie przeciętna

Heman

To jest właśnie filmweb teraz jest już na 20.A ja nadal nie wiem kto to jest :)

tutimix

Sorka 17 miejsce.

użytkownik usunięty
Heman

Ja lubię bardzo tę, ale faktycznie, za wysokie miejsce... Podejrzewam, że to wszystko za sprawą The Walking Dead

użytkownik usunięty

*te aktorkę

No rozumiem, lecz na razie ta aktorka nie zasługuje na tak wysokie miejsce.

użytkownik usunięty
tutimix

spadnie z czasem, już było parę takich sezonowych gwiazd:-)

To jest tylko filmweb :)

Heman

Ta... Również nie mogłem tego zrozumieć przeglądając top 100 aktorek po czym właśnie spojrzałem na filmografię: Walking Dead, Pamiętniki Wampirów, Nie z Tego Świata. Moja reakcja: "Aha...już rozumiem". Setki młodocianych fanów i fanek tych seriali to potężna siła... Co najgorsze Lauren Cohan nie jest tutaj wyjątkiem...

Heman

Po prostu jak ktoś nie jest szeroko znany, a tylko przez własnych fanów ,to jest tak wysoko oceniany,. Głos do głosu, a potem wychodzi na to, że ktoś taki jest wysoko.

Heman

Nie pierwszy i nie osatatni raz ktos jest za wysoko :P ja ją kojarze tylko z The Walking Dead i Supernatural zagrala kilka odcinkow nic poza tym same jakies malo znaczace role a takie miejsce zajmuje

Heman

"Brace yourself....The Walking Dead Fanboys are coming!"

Heman

nie liczy się w ilu filmach i serialach ktoś zagrał, ale jakim jest aktorem :)

lolcarolinee

No ale ona jakaś wybitna nie jest....

Tortuga033

może i tak, ale zła też nie jest,a jest wiele aktorek, które są wyżej od niej, a gorzej grają :)

Heman

Jest ładna, to własnie robi.

dawid1420

Jakby jeszcze połączyć Lauren z Michelle Monaghan to chyba wybuchłaby mi ze szczęścia głowa ;).

Heman

Piękna kobieta, bardzo ciekawy uśmiech, dobra gra aktorska, "dziwisz się, Dziwisz?" :)

kowal1528

Jestem fanem TWD. Lauren Cohan jest ładna i nienajgorzej gra ale bez przesady. Jest dużo lepszych aktorek. Nie zasługuje jednak na tak wysokie miejsce na liście, powinna być nawet poza setką. No cóż, rozdawanie 10tek :)

BartRick_

obecnie an 50, ale to też jakieś nadużycie, następna kompletnie nie znana osoba bez dorobku w pierwszej setce!!!

BartRick_

Widocznie ma to coś, że ludzie głosuja tak wysoko :)

kowal1528

Dzieciaki się porejestrowały i głosują na swoich ulubieńców. Stare "wykidajły" spadają coraz niżej, bo mało filmów z ich udziałem, a dla dzisiejszej młodzieży filmy z tamtego okresu są mało widowiskowe. Szkoda, owszem, ale chyba taka kolej rzeczy...

Music_In_Me

stara nie stara, filmem walking dead rozwalila system, bo grała bardzo dobrze, i chociażby za to należał jje się wzlot. :)

kowal1528

"Stare..." to nie o niej... eh...

Music_In_Me

Ma 31 lat, znam takich co już gadają "stare", więc co czytam komentuje :)

kowal1528

Czy ja w jakiejkolwiek odpowiedzi określiłem ją "stara"?

Music_In_Me

"Stare "wykidajły" spadają coraz niżej" owszem można było tak pomyśleć :)

kowal1528

Nie, nie można było.

kowal1528

Niby czym tak "rozwala system" w TWD? Napisz po prostu że masz mokro na jej widok (żeby nie było - nie uważam tego za coś złego), a nie chrzań takich bzdur.

Tortuga033

Czym? Otóż to, że naturalnie piękna z niej kobieta to jedno, ale dobrze gra swoją rolę, a sporo aktorów by się znalazło takich, którzy dostali role które ich widocznie przerosły.
Zagrała idealnie cnotkę tatusia (początkowo i nie na długo) przeradzając się w inna osobę, rola wyraźnie jej pasuje więc jak dla mnie to oznacza 'rozwala system' :)

kowal1528

Lubię Maggie, ale bez przesady - ani z aktorki Meryl Streep nie jest, ani postać nie jest nie wiadomo jak charyzmatyczna i genialna, żeby mówić o rozwalaniu systemu.

Tortuga033

Gusta i guściiki :)

kowal1528

Wystarczy sprawdzić na twe oceny filmów i wszystko jasne. Jakie ty mozesz miec pojecie o aktorstwie skoro wystawiasz dyszki takim filmom jak na skraju jutra czy w strone slonca. Ty nawet porzadnego filmu nie obejrzales. Mozesz jedynie oceniać na podstawie urody. Oceniając aktorke, to oczywiście nie zasługuje na top 100, choć jakimś drewnem nie jest - ot zwykła aktoreczka, która nada się do serialu.

VooooDoooo

Wystawiam takie oceny filmom i aktorom jakie uważam za stosowne, tak samo ja mogę napisać, że Ty tylko oglądasz gówniane filmy i nie oceniaj moich, ale tak nie napiszę. Ty lubisz inne a ja inne.
Pozdrawiam.