Co ona robi w top 100 i to jeszcze na 22 miejscu?! Zobaczcie chociażby na jej filmografie! Zagrała raptem w 8 filmach i nie zgarneła nawet żadnej nominacji a na domiar złego pod względem aktorstwa zwyczajnie przeciętna
Ja lubię bardzo tę, ale faktycznie, za wysokie miejsce... Podejrzewam, że to wszystko za sprawą The Walking Dead
Ta... Również nie mogłem tego zrozumieć przeglądając top 100 aktorek po czym właśnie spojrzałem na filmografię: Walking Dead, Pamiętniki Wampirów, Nie z Tego Świata. Moja reakcja: "Aha...już rozumiem". Setki młodocianych fanów i fanek tych seriali to potężna siła... Co najgorsze Lauren Cohan nie jest tutaj wyjątkiem...
Po prostu jak ktoś nie jest szeroko znany, a tylko przez własnych fanów ,to jest tak wysoko oceniany,. Głos do głosu, a potem wychodzi na to, że ktoś taki jest wysoko.
Nie pierwszy i nie osatatni raz ktos jest za wysoko :P ja ją kojarze tylko z The Walking Dead i Supernatural zagrala kilka odcinkow nic poza tym same jakies malo znaczace role a takie miejsce zajmuje
Jestem fanem TWD. Lauren Cohan jest ładna i nienajgorzej gra ale bez przesady. Jest dużo lepszych aktorek. Nie zasługuje jednak na tak wysokie miejsce na liście, powinna być nawet poza setką. No cóż, rozdawanie 10tek :)
obecnie an 50, ale to też jakieś nadużycie, następna kompletnie nie znana osoba bez dorobku w pierwszej setce!!!
Dzieciaki się porejestrowały i głosują na swoich ulubieńców. Stare "wykidajły" spadają coraz niżej, bo mało filmów z ich udziałem, a dla dzisiejszej młodzieży filmy z tamtego okresu są mało widowiskowe. Szkoda, owszem, ale chyba taka kolej rzeczy...
stara nie stara, filmem walking dead rozwalila system, bo grała bardzo dobrze, i chociażby za to należał jje się wzlot. :)
Nie, nie można było.
Zagrała idealnie cnotkę tatusia (początkowo i nie na długo) przeradzając się w inna osobę, rola wyraźnie jej pasuje więc jak dla mnie to oznacza 'rozwala system' :)
Lubię Maggie, ale bez przesady - ani z aktorki Meryl Streep nie jest, ani postać nie jest nie wiadomo jak charyzmatyczna i genialna, żeby mówić o rozwalaniu systemu.
Wystarczy sprawdzić na twe oceny filmów i wszystko jasne. Jakie ty mozesz miec pojecie o aktorstwie skoro wystawiasz dyszki takim filmom jak na skraju jutra czy w strone slonca. Ty nawet porzadnego filmu nie obejrzales. Mozesz jedynie oceniać na podstawie urody. Oceniając aktorke, to oczywiście nie zasługuje na top 100, choć jakimś drewnem nie jest - ot zwykła aktoreczka, która nada się do serialu.