Małgorzata Socha

6,7
9 946 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Socha

Ona jest najlepszą polską aktorką, ma bardzo plastyczną twarz i jest wszechstronna, także może grać każdą rolę, nie jest usztywniona operacjami plastycznymi, to ważne w tym zawodzie. Jest bardzo fajna i sympatyczna.

angel_42

fajna prowokacja :)

Schizofrenik_XXI_wieku

Sam prowokujesz swoja wypowiedzią;)

angel_42

Mogłabym się tylko pod tym podpisać ;)

angel_42

ja dałam 10/10 ,bo w Polsce ciężko o takie aktorki.

angel_42

czym zasłuzyla sobie na taka ocene? uroda ok, ale zdolnosciami aktorskime za bardzo nie moze sie popisac... no chyba ze w tvn-owskich serialach.....

użytkownik usunięty
dzasta905

Popieram. Ocena 10/10 to zbyt wielka przesada. Może ktoś ją bardzo lubić jako osobę, albo może się ona komuś podobać z wyglądu ale jak to się niby ma aktorstwa ? Wiele znakomitych aktorów nie ma 10. Nie jest najgorsza, ale daleko jej do dobrej aktorki. To oczywiście tylko moja opinia.

angel_42

zgadzam się z angel :D

angel_42

To chyba nie oglądasz "Przyjaciółek" gdzie wg mnie gra fatalnie.

angel_42

Masz racje................

użytkownik usunięty
agamaga31

Dzisiaj ma urodziny. Dziwne, że jeszcze żadnego tematu z życzeniami nie dodano ;D

to nie aktorka tylko celebrytka zasrana, nie znoszę jej drewno z niej straszne. Zagra w Ranczu, albo w ojcu Mateuszu albo w Alexie czy w M jak miłość albo jak przyjedzie do mojej miejscowości to zmienię o niej zdanie. Jedynie podobała mi się jej rola Kate w Złotopolskich.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Czyli, że jak będzie w Ranczu albo Ojcu Mateuszu to bedzie fajna? xd

dla mnie tak. I to są moje zasady.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Super.

angel_42

Chyba kpisz.