Małgorzata Socha

6,7
9 946 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Socha

nie widzialem jej w zadnym dobrym, znam ja jedynie z lansu i reklam, ale jest urodziwa, to prawda.

telewizor

to ona jest w ogóle aktorką? Dobrze wiedzieć.

użytkownik usunięty
xavi1991

Hmm, taka sama z niej "aktorka" jak z Zielinskiej i Liszowskiej - w ich przypadku lans jest wazniejszy...

nie znoszę jej za to że się lansuje na siłę i jest kiepską aktorką dobrze że urodzi dziecko to może się opamięta i nie będzie się na siłę lansować.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Niestety, wlasnie przez takie zadne lansu osoby pokroju Sochy czy Zielinskiej media zaczely sie interesowac takze zyciem prywatnym prawdziwych aktorow, np. takiego Macka Stuhra (a to skromny i fajny facet) :(

lubię Maćka za fuksa, za chłopaków nie płaczą i za poranka kojotę. Chciałabym go zobaczyć na żywo.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Ja takze :)

użytkownik usunięty
telewizor

Wg mnie za to stworzyła bombowy tercet z Piotrem Adamczykiem i Grzegorzem Wonsem w serialu komediowym "Dziupla Cezara". Dla mnie ten serial jest numerem jeden z tego gatunku (w Polsce). Drugim (z wyjątkami) jest "Siła wyższa". Natomiast mimo że koleżanki zachwalały mi Sochę jako Wiolettę w "BrzydUli", nie dałam rady zdzierżyć tego "serialiku", który pokazuje kobiety jako naiwne debilki, a facetów jako cwaniaków albo frajerów.