Maria Peszek

7,1
2 043 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maria Peszek

Ona jest głupia, nikt jej nie słucha. Tylko po to zaczeła "śpiewać", co ja raczej nazwałabym rykiem, by zwrócić na siebie uwagę. Wiedziała, że jako aktorka, głównie kojarzą ją z ojcem, a ona sama jest tyle sławna, co ja. ;) Jej płyta, jest przykładem na to, by byle jak zrobić coś, ale by to zrobić. Po przesłuchaniu jej płyty, od razu odniosłam ją do sklepu. Nie będę czekać na jej drugą płytę, ani na reedycję pierwszej. :/

Mrs__Smith

znasz sie na rzeczy tyle ile jestes slawny... jesli nie rozumiesz jej plyty to nie wypluwaj tutaj swoich wywodów, zamiast to napisac podrapalbys sie lepiej po dupie.

Mrs__Smith

To tak można? Przesłuchać i oddać? ;) I gdzie na tej płycie ryk? Nie wiem, czy jest w stanie popisywać się tak jak Celine Dion i tego pokroju "divy" (którym umiejętności wokalnych wcale nie odbieram), ale ma głos czysty, świetną dykcę i tę rzadką umiejętność "śpiewania jak trzeba", ślizgania się w dźwiękach. Bez niepotrzebnego popisu. A że tekst trochę odbiega od norm "kocham cię, o jak jak cie kocham" to chyba stawia M. Peszek jeszcze wyżej.

Mrs__Smith

nie czepiajmy się mrs smith. biedaczki ulubionym zespołem jest pussycat dolls, więc nie dziwne, że nie doceni eklektyzmu i wrażliwości na płycie marysi, która jest jedną z moich ulubionych pozycji.

Mrs__Smith

nie czepiajmy się mrs smith. biedaczki ulubionym zespołem jest pussycat dolls, więc nie dziwne, że nie doceni eklektyzmu i wrażliwości na płycie marysi, która jest jedną z moich ulubionych pozycji.

Mrs__Smith

Z cylku polskie przysłowia:

" Nie dla psa kiełbasa "

Mrs__Smith

ale na ciebie najechali!!! ale w koncu po to jest filmweb! i nie rozumiem takiech tekstow jak "jesli nie rozumiesz jej plyty to nie wypluwaj tutaj swoich wywodów" po to jestesmy uzytkownikami filmwebu aby komentowac i wyrazac swoje zdanie.

P.S. Ja tam nic w niej niewidzę

Mrs__Smith

Mi się podoba jej swoboda. I szczerość w piosenkach.
Ale nie najadę na Ciebie, bo nie uważam to za konieczne. Każdy lubi, co mu się podoba ^______^

użytkownik usunięty
Mrs__Smith

W ogóle się nie znasz na muzyce. Jeśli uważasz, że ta płyta jest do dupy to przeczytaj sobie komentarze osób, które się na tym znają http://miastomania.com.pl/ (dział Głosy). Tak się składa, że płyta "MiastoMania" jest jedną z moich ulubionych płyt.
A teraz możesz znowu zacząć słuchać swojej ulubionej Dody czy kogo tam innego :P

Mrs__Smith

zgadzam się z tobą ... dosłownie nienawidze jak ona spiewa ona chyba na toptrendy spiewała jak ją słuchałem to złapałem sie dosłownie za głowe nie to ze ma beznadziejne piosenki to jeszcze ten głos wogole jest ona beznadziejna jak na nią juz patrze to juz źle mi się robi :/

Mrs__Smith

no cóz.... jak ktoś słucha tylko techno itp. no to nie ma się czemu dziwić. Mnie tam msię podoba jak ona śpiewa... :)

Mrs__Smith

a tak w ogóle, to skad wiesz czy jest głupia? Rozmawaialas z nia ? ;)
a, i gdyby nikt jej nie sluchal to nie nagrala by swojej plyty :)

Mrs__Smith

"jest głupia"? a co panienko, znasz ją osobiście że tak mówisz?
tak się składa że jest bardzo inteligentna, co zauważyć można w jej piosenkach (niestety, NIEKTÓRZY ich nie kumają) :>

Mrs__Smith

myślę że osoby które twierdzą - marysia peszek jest głupia. powinny przeczytac chociaz jeden z jej wywiadow a robi ich bardzo malo. jest antykomercyjna i nagrala swietna plyte. pomijam juz w jakiej rodzinie sie wychowala. takze jesli juz krytyka to przynajmniej konsruktywna i poparta jakimis rozsadnymi argumentami.

Mrs__Smith

"Ona jest głupia" - znasz ją osobiście, żeby tak mówić?
"nikt jej nie słucha" - absolutna nieprawda, płyta "miasto mania" osiągnęła status platynowej, poza tym sam znam wiele osób, które jej słuchają
"Tylko po to zaczeła "śpiewać", co ja raczej nazwałabym rykiem, by zwrócić na siebie uwagę" - skąd wiesz? podaj źródło, w którym to przeczytałaś. poza tym podaj mi tytuł piosenki, w której "ryczy"
"Wiedziała, że jako aktorka, głównie kojarzą ją z ojcem" - jak wyżej, podaj źródło.
"a ona sama jest tyle sławna, co ja" - Maria Peszek jest z pewnością bardziej znana od ciebie
"Jej płyta, jest przykładem na to, by byle jak zrobić coś, ale by to zrobić" - mogłabyś napisać to nieco bardziej w języku polskim?
"Po przesłuchaniu jej płyty, od razu odniosłam ją do sklepu" - podaj mi adres sklepu, gdzie jest możliwość zwrotu, bo sam chętnie skorzystałbym z takiej opcji
"Nie będę czekać na jej drugą płytę, ani na reedycję pierwszej" - masz do tego całkowite prawo
Pomijam uwagi dotyczące błędów interpunkcyjnych i frazeologicznych w twojej wypowiedzi. Pozdrawiam.