Mauricio Ochmann

Mauricio Ochmann Siordia

7,3
182 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mauricio Ochmann

Uwielbiam go w "Marinie", dziwne,że nie ma tu żadnych wpisów i wypowiedzi na jego temat :P.

Marta18

no fakt tam wyglada sweet ale to zdjecie stad jest beznadziejne :D
ogolnie ta telcia marina jest sweet :)

Marta18

i pewnie sie juz nie pojawia wpisy na jego temat za jakis czas zniknie z Mariny ..... szkoda:(( jakos bardziej mi pasuje niz ten drugi!

Carolle

No ten drugi gość jest jakiś taki :\ stange...

Marta18

może i fajny, ale ćpun. dlatego poźniej jest inny aktor, bo ten poszedł na odwyk... ;/

rock4u

WOW :O!! na prawe? Nie wiedziałam o tym... :\ a wydawał się taki ułożony :|.

Marta18

Jest niezly -> nie marudzic :DDDD.

<za krotki, znow za krotki :P >.

Marta18

Krótko po rozpoczęciu emisji okazało się, że Mauricio Ochmann jest ćpunem i trafił do kliniki odwykowej. Zastąpił go Manolo Cardona.
Ja tego nie przeżyje... Zrobie sobie coś... Nie uważam, że jest cudowny, przystojny itp., ale w Marinie grał świetnie... Podobała mi się jak kłócił się z matką, to że był taki ożywiony i pełen energii(może to dlatego że był na haju?). Ten nowy to jakiś neptyk, chyba przestane oglądać Marinę...

Anna_Maria_Antonina

ja po dzisiejszym odcinku tez przestaje.... "stary" Ricardo byl o niebo lepszy.... ^^

rock4u

Dla teskniacym za Rickim - zajrzyjcie tutaj, troche o nim tu jest ;D.

Black_Falcon

I nie podalam linka :P.

http://www.telenowele.fora.pl/

Black_Falcon

coz co do jego uzaleznienia najwazniejsze ze chce sie leczyc kazdy zasluguje na druga szanse osobiscie nie podoba mi sie stwierdzenie "cpun" moze raczej uzalezniony od narkotykow slowo cpun kojarzy mi sie z czlowiekiem ktory juz sie stoczyl totalnie na dno , mieszka na dworcu,i nic go nie obchodzi poza kolejna dzialka to tak w woli narkotykow co do postaci jaka gral to o niebo lepiej on gral Ricarda niz ten caly manolo.... na forum Mariny juz o tym bylo ja pozwole sobie zacytowac jedna z forumowiczek ze "manolo gra jak jakis zadzumiony......" bez emocji na wszystko reaguje tak samo " hmmm ok" Mauricio wyrzucal emocje z siebie kiedy byl smutny byl smutny kiedy zly ,zly a Manolo????? hmmmm ok!!! wecie o co mi chodzi nie???pozdrawiam Marne juz coraz rzadziej ogladam przez pana Manolo drewnianego!!!

Carolle

Zgadzam się z Tobą w 100%.. ten nowy gościu jest po prostu straszny... :|
On jest aktorem? W ogóle nie umie okazywać emocji,a to w zawodzie aktora jest chyba najistotniejsze. A tak poza tym to ten "Czuj" syn Rikarda jest zdecydowanie podobny do Mauricia ;))),a nie do tego niby aktora Manolo...

Marta18

dokladnie tez to zauwazylam ( podobienstwo malego do Ricarda/ Mauricia)
fryzura kolor oczu wszystko teraz mu troche uczesanko zmienili ale nadal jest do pierwszego podobny ( dla mnie jedynego Ricarda tej telenoveli) dla mnie tak naprawde Marina zakonczyla sie na odcinku 18 po tym odcinku jakbym ogladala zupelnie cos nowego innego i durnego!!!!

Carolle

Na szczescie Marina (jako postac) przestala plakac i telcia wraca do swojego dobrego charakteru. Ale nich oni mi oddadza Ochmanna!! Fakt, Cardona w ogole nie potrafi pokazac emocji, ciagle mysle, jakby dana scene zagral jedyny sluszny Ricky :D. Jaki nastepny serial jest z nim, bo z tego, co wiem, to juz skonczyl leczenie? I ja tez nie lubie slowa "cpun"...A bylyscie na tym forum, co podalam? :)).

Black_Falcon

Jesli chodzi o mnie to tak zajrzalam na to forum dzieki za linka bo forum jest naprawde fajne szczerze mowiac nie wiedzialam ze takie istnieje ( jakos ostatnio nie ogladalam telenovel no moze Rubi mnie pod koniec wciagnela i to tylko dzieki kumpelom z mojej klasy :))) wracajac do forum jest tam wszystko i o wszystkich to dobrze he he . Chetnie bym obejrzala jakas telenovele z Mauriciem na razie widzialam tylko jakies fragmenty na youtube hmmm ale to ciagle malo:)))
Pozdrawiam