Od razu na wstępie zaznaczę, że mnie ni grzeje ni ziębi, czy Megan miała botoksy, operacje i inne. Wszystko jest dla ludzi, a co do gwiazd - cóż, ciężko znaleźć taką, która niczego nie miała robionego (można się zdziwić - Alicia Keys, Natalie Portman, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Sandra Bullock). Chcę jedynie oświecić prosty lud, który widać niewiele się zna na medycynie estetycznej ;)
Megan może i BOTOKSU nie miała, ale na świecie istnieje mnóstwo różnych wypełniaczy. Medycyna estetyczna wciąż idzie do przodu, botoks w tej chwili jest przestarzały, teraz na topie są wypełnienia kwasem hialuronowym oraz tłuszczem, które to pozwalają zachować normalną mimikę twarzy i wyglądają naturalnie. I wystarczy spojrzeć na Megan, żeby być pewnym, że na 1000000% miała wstrzykiwane wypełniacze. Więc jej zdjęcia z minkami owszem, świadczą, że nie miała BOTOKSU ;) ale nie wspomina nic o innych wypełniaczach ;) Tak samo wystarczy spojrzeć na Dodę, która poprawiała sobie przynajmniej usta.
Chciałam jeszcze wspomnieć, że te zabiegi nie są aż tak drogie (usta - 300, 400 zł?) i możecie nawet o tym nie wiedzieć, a wasze koleżanki mogą korzystać z takich zabiegów. Mam taką jedną znajomą, jej twarz wygląda idealnie (piękny owal - tak, też go poprawiała; pełne, pięknie ukształtowane usta, delikatnie wydatne kości policzkowe, wypełnione bruzdy przy nosie i pod oczami ;)) A potem oświeciła mnie, czemu zawdzięcza swój boski wygląd ;)
Także mam nadzieję, że mój wywód trochę wam rozjaśni w głowach i położy kres ciągłym spekulacjom z cyklu "miała botoks czy nie miała".
Ciekawe,zmień słowo "botoks" na "kwas hialuronowy" i już jest inna rozmowa :).Intrygujące .......... :)
Życzę powodzenia, "BOTOKS" - hmmm.........zawsze myślałem że baby po 50 używają botoksu, a to moda na nastolatki.
Strach wiedzieć jakie buźki mają ?
A co do tematu, lepiej gadać do rzeczy i zmienić ten temat, a nie tylko drogie panny nawijać o botoksie.
Megan tak robi, jej zasrana sprawa.
Klaczek ciebie ten post nie tyczy :)
Ale z tego co wiem to nigdy nie chodziło o botoks Megan Fox a o to, że gówno wiecie ale najwięcej macie zawsze do powiedzenia (tudzież napisania) :))))
Szczęśliwego nowego! Życzę przede wszystkim więcej ciekawszych zajęć aniżeli pisanie pierdół na fw - szczególnie dla Bruk i każdego jej alter ego!
O ! dzięki i dokładam się do posta - a tym bardziej ostatniego zdania o Brooke :)
Botoks paraliżuje mięśnie tak, że twarz może stracić mimikę, nie da się zrobić niektórych min, nie widać prawie żadnych zmarszczek, twarz może stać się jak z kamienia. Natomiast kwas hialuronowy wygląda naturalnie, i można z twarzą robić wszystko ;)
Aha, kumam, widziałem kiedyś zabieg botox'u i napiszę ci że to strasznie drastyczne, ale po co to ludzie robią ?
Kwas jest nie tylko w szczepionkach, ale też w kremach, są naturalne to fakt, i dostępne częściej na rynku niż botox.
Czytałem też że botox jest szkodliwy dla zdrowia i mają go wycofaj z rynku i gabinetów w 20114 roku :)