Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Od razu na wstępie zaznaczę, że mnie ni grzeje ni ziębi, czy Megan miała botoksy, operacje i inne. Wszystko jest dla ludzi, a co do gwiazd - cóż, ciężko znaleźć taką, która niczego nie miała robionego (można się zdziwić - Alicia Keys, Natalie Portman, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Sandra Bullock). Chcę jedynie oświecić prosty lud, który widać niewiele się zna na medycynie estetycznej ;)

Megan może i BOTOKSU nie miała, ale na świecie istnieje mnóstwo różnych wypełniaczy. Medycyna estetyczna wciąż idzie do przodu, botoks w tej chwili jest przestarzały, teraz na topie są wypełnienia kwasem hialuronowym oraz tłuszczem, które to pozwalają zachować normalną mimikę twarzy i wyglądają naturalnie. I wystarczy spojrzeć na Megan, żeby być pewnym, że na 1000000% miała wstrzykiwane wypełniacze. Więc jej zdjęcia z minkami owszem, świadczą, że nie miała BOTOKSU ;) ale nie wspomina nic o innych wypełniaczach ;) Tak samo wystarczy spojrzeć na Dodę, która poprawiała sobie przynajmniej usta.

Chciałam jeszcze wspomnieć, że te zabiegi nie są aż tak drogie (usta - 300, 400 zł?) i możecie nawet o tym nie wiedzieć, a wasze koleżanki mogą korzystać z takich zabiegów. Mam taką jedną znajomą, jej twarz wygląda idealnie (piękny owal - tak, też go poprawiała; pełne, pięknie ukształtowane usta, delikatnie wydatne kości policzkowe, wypełnione bruzdy przy nosie i pod oczami ;)) A potem oświeciła mnie, czemu zawdzięcza swój boski wygląd ;)

Także mam nadzieję, że mój wywód trochę wam rozjaśni w głowach i położy kres ciągłym spekulacjom z cyklu "miała botoks czy nie miała".

Jagula

Ciekawe,zmień słowo "botoks" na "kwas hialuronowy" i już jest inna rozmowa :).Intrygujące .......... :)

Jagula

Pisałam o tym pół roku temu. Nikogo to nie oświeciło;)

użytkownik usunięty
Jagula

CO WY Z TYM BOTOKSEM ?!

Planują zrobić sobie zastrzyki i sprawdzają jaka jest ogólna reakcja na słowo "botoks" ;)

użytkownik usunięty
klaczek20

Życzę powodzenia, "BOTOKS" - hmmm.........zawsze myślałem że baby po 50 używają botoksu, a to moda na nastolatki.
Strach wiedzieć jakie buźki mają ?
A co do tematu, lepiej gadać do rzeczy i zmienić ten temat, a nie tylko drogie panny nawijać o botoksie.
Megan tak robi, jej zasrana sprawa.

Klaczek ciebie ten post nie tyczy :)

Ale z tego co wiem to nigdy nie chodziło o botoks Megan Fox a o to, że gówno wiecie ale najwięcej macie zawsze do powiedzenia (tudzież napisania) :))))
Szczęśliwego nowego! Życzę przede wszystkim więcej ciekawszych zajęć aniżeli pisanie pierdół na fw - szczególnie dla Bruk i każdego jej alter ego!

użytkownik usunięty
Raphaeles

O ! dzięki i dokładam się do posta - a tym bardziej ostatniego zdania o Brooke :)

Nie botoks tylko kwas hialuronowy! ;)

użytkownik usunięty
Jagula

Nie znam się - w czym różnica ?

Botoks paraliżuje mięśnie tak, że twarz może stracić mimikę, nie da się zrobić niektórych min, nie widać prawie żadnych zmarszczek, twarz może stać się jak z kamienia. Natomiast kwas hialuronowy wygląda naturalnie, i można z twarzą robić wszystko ;)

użytkownik usunięty
Jagula

Aha, kumam, widziałem kiedyś zabieg botox'u i napiszę ci że to strasznie drastyczne, ale po co to ludzie robią ?
Kwas jest nie tylko w szczepionkach, ale też w kremach, są naturalne to fakt, i dostępne częściej na rynku niż botox.
Czytałem też że botox jest szkodliwy dla zdrowia i mają go wycofaj z rynku i gabinetów w 20114 roku :)