Na liście 100 Top aktorów wyprzedziła wielkich aktorów i aktorki gołym brzuchem! Kto jej sprawił te tysiąc głosów? Jakis jeden napalony pryszczaty? Miejcie litość i zdejmijcie ją z tej listy bo wstyd! A Wy chopaki głosujcie na nią w Top listach magazynów dla panów a nie w zestawieniu najlepszych aktórów bo żenada!!!
To co napisałam w poprzednim temacie...
To jest żałosne. niektórzy oceniają ludzi po wyglądzie nie znając ich gry aktorskiej, a przecież to powinno się tu (i nie tylko tu) oceniać... żal.pl
Napalili się jak łysy na grzebień !!! dla mnie nie robi furory, po za wyszlifowaną sylwetką i przeciętną aktorszczyzną :)
Są piękniejsze, i zdolniejsze aktorki :)
Ahahaha! Ale mimo ze nie robi furory, są ładniejsze i jest przeciętną aktorką to jej wystawiłeś 10/10 i serducho ;DDDDD
10/10 - tak bo mnie podnieca i kręci a to dla mnie wszystko, aktorka dobra, ale nie najlepsza :):)
Ja też uważam, że Megan jest bardzo ładna, miło na nią popatrzeć z estetycznego punktu widzenia, ale ocena na takiej stronie jak filweb powinna być bardziej obiektywna i całościowa. Oceniajmy bardziej talent aktorski, aniżeli wygląd!
Masz racje, w zupełności, wygląd to nie wszystko, akurat tutaj, to nie TOP MODEL, tylko FILMWEB, i tutaj się liczy tylko film, i to czym aktor sobą prezentuje, dla mnie Megan ma 10/10 :)
Weź przestań o co ci chodzi? Kochamy Megan , jesteśmy jej fanami i oceniamy ja także pod katem urody którą po prostu ma i nie zamierzamy tego ukrywać. Podoba nam się jej gra aktorska , fakt ze płytka i nieskomplikowana , bo do filmu o robotach chyba nie trzeba mieć talentu Paula Newmana.Przyznaj się po prostu że zżera cie zazdrość bo pisanie i zakładanie takich tematów jest po prostu żałosną próbą dowartościowania się.