Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

W 2001r Megan pojechała na długie "Wakacje w słońcu", trzy lata później została "Szefową". Niestety jej "Wyznania małoletniej gwiazdy" "Transformowały" ją i została "Dziwką". Przez kolejny rok sukcesywnie "Traciła przyjaciół i zrażała do siebie ludzi". W końcu "upadła się zemściła i "Transformowała" w "Zabójcze ciało", i pokazała że może z "Pasją grać" dziwkę u boku "Jonah Hexa". W 2011 roku chciała "Transformować" się po raz trzeci niestety nie udało się jej "Przejść" z powodu kłótni z Michaele Bayem. To be continued...

użytkownik usunięty
zonk_2

wierzysz w te denne ploteczki ? :< buhaha. Tylko,że jest dopisana,że zagra w transformers 3 . Na filmweb pisze. :<
jak czytać nie umiesz,to sobie kup podręcznik do 2 klasy podstawówki: ''uczymy si czytać ze zrozumieniem''
Ona jest aktorką,która ma ciało :<. zazdrosne dziewczę.

Eee, nie gadaj, a inni nie mają ciała? A to Ci potworki.

Camilla3

Camilla3 wszystko wyłapiesz heh.........madeinjapan powinnaś napisać np. ma piekne ciało, a czego niby mamy jej zazdrościć, dziewczyna lansuje się na Jolie i tyle,

sonnenEW

Heheh, nie no, ogólnie nie jestem czepliwa, ale w tym przypadku, jakoś nie umiem się opanować :)
Dla mnie Megan i Jolie, to zupełnie inna bajka, choćby Megan nie wiem jak się starała, i tak jej nie dorówna. Jolie moim zdaniem jest dobrą aktorką, i oprócz ładnej twarzy, coś tam jeszcze pokazuje, no, a Megan... cóż.... Chociaż muszę z czystym sumieniem powiedzieć, że np. "Transformers", albo "Zabójcze ciało", oceniam dobrze, podobały mi się, ale to raczej nie zasługa Megan.

użytkownik usunięty
sonnenEW

ona nie chce,by porównano ją do Jolie. Wolę ją,bo Jolie ma straszne usta i jest żylasta.

użytkownik usunięty
Camilla3

miałam na myśli seksowne ciało.

Jolie ma śliczne usta, a pozatym zawsze sama mówiłaś, że lubisz pełne, i duże usta, że niby to się najbardziej podoba facetom, więc?

użytkownik usunięty
Camilla3

ale jej wargi są jak u murzyna! taki kształt.
Inne wargi ma np.Scarlett Johansson,a inne Jolie.

Jak kto woli, mnie akurat usta Johansson obrzydzają.

Camilla3

I wiem co miałaś na myśli, nie martw się :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Tak,nie każdy ma takie ciało. Większość ludzi jest po prostu przecietna.

użytkownik usunięty

większość ' śmiertelników ' ma ' przeciętne ' ciało bo nie ma dostępu do operacji plastycznych, czy tam innych cudów jak Megan. ; )

i tak przy okazji. : ten nowy filmweb jest beznadziejny.
a ty czekoladoweserce masz kolejne wcielenie? -,-

Dokładnie, zresztą nie przesadzajmy z tym jej ciałem, jest zgrabna i ładna, ale dużo aktorek i sław ma fantastyczne figury, także nie wiem czemu akurat ją tak wznosić pod niebiosa.
A co do filmwebu nowego, to ja się powoli przyzwyczajam, chociaż na początku było kiepsko...

użytkownik usunięty

I znowu GETUp_ mówi o skalpelach. Masz chyba jakąś fobię na tym punkcie.
Powtarzam: jej włosy,oczy to nie zasługa operacji!

Mi się podoba. Nie trzeba pisać: za krótki tekst ;D.

Nie mam. :< Coś ci się pomyliło .

użytkownik usunięty

włosy akurat są doczepiane, więc tym bardziej jej włosami nie będę się zachwycać.
cenię tylko naturalność. ; )

Doczepiane ma włosy? Nie wiedziałam...

użytkownik usunięty
Camilla3

szarość,szarość,szarość.
To cenisz,GetUp_. Prawie wszystkie Polki są szare. Dlatego miło popatrzeć na cudowną Megan.
Ona peruki nie ma. Jakby sobie troszkę doczepiła to nic nie szkodzi.
Widać,jakby były jej,są błyszczące i gęste. Do tego zęby i wzrok są 100% jej. :<
Są dobrze wymyte zęby. A np.taka Kristen Stewart często ma żółte.

użytkownik usunięty

Polki są szare? pierwszy raz słyszę. :D Polki przeważnie mają jasną karnację, blond włosy i niebieskie oczy, a ja uwielbiam taki typ urody. Zresztą nie bez powodu mówi się, że Polki są najpiękniejsze. :D

Hm. zresztą jak to się mówi. : '' cudze chwalicie , swego nie znacie ''

użytkownik usunięty
Camilla3

i tak. włosy ma doczepiane.

zakłżyłem temat żeby trochę się pośmiać z Megan a tu od razu madeinjapan wyjeżdża, że wierzę w plotki, a reszta kłóci się kto ma lepsze dmuchane usta. Ludzie czy wy już nie potraficie się śmiać na forum? ciągle się tylko kłócicie. Co do samej Megan każdy chyba zdaje sobie sprawę, że jest głupiutka. Co z tego że jest ładna jeśli to uroda spod skalpela. Taką laskę fajnie się ogląda przez 5 minut jak cycki na ekranie pokazjue. W rzeczywistości my faceci nie lubimy ściskać i całować silikonu, a jajka obijające się o kości laski to też nic przyjemnego. Gdyby tak było drogie panie, już dawno zastąpilibyśmy was gadżetami z sexshopu ; )

użytkownik usunięty
zonk_2

no chyba nie potrafię się z tego śmiać.Wybacz,o Panie.
Oczy,nogi to zasługa skalpela. ;33 .
Widziałam wywiady z nią,jest wesoła i potrafi mądrze gadać.No przynajmniej nie zachowuje się,jakby miała autyzm.

Może masz inny gust,ale większość facetów woli inne laski .;) Zastanawiam się: ile masz lat?
Może wolisz dechy bez drzazg.

25 a ty? Większość fanów Megan to napaleni chłopcy z podstawówki i gimnazjum, oraz dziewczyny, ktore zazdroszczą jej pseudourody. Dorośnij to wtedy pogadamy. Patrząc na filmy i aktorów, których lubisz można załamac ręce: 8/10 dla filmów o Barbie i tyle samo dla genialnego Pachnidła, 10/10 dla rewelacyjnego Roberta De Niro i tyle samo dla Miley Cirus i Lindsey Lohan. I ty mówisz że ja nie mam gustu, hahahaha

zonk_2

fajne podsumowanie nie ma co, faceci lubią popatrzyć na takie laski typu duże usta duże piersi itd. ale raczej z takimi laskami się niewiążą, ale zresztą są gusta i guściki, tak jka podobno lubia grubsez dziewczyny a spotykaja się z chudymi, nie jestem facetem więc nie wiem madeinjapan ma podobno 15 lat więc to normalne że jej się takie filmy podobają

użytkownik usunięty
zonk_2

sonnenEW-ale też nie wiążą się z przeciętniarami. Ale jeśli tak,to są warci takich szaraków.
Poza tym,często mężczyźni boją się pięknych dziewcząt,dlatego biorą te szaraki.

Normalne? Kotku,wielu mężczyznom podoba się Megan.

użytkownik usunięty

'' wielu mężczyznom '' ? hahaha, wśród studentów to nikt jej prawie nie zna.

użytkownik usunięty

O,bardzo ciekawe. : < a Ty znów to swoje : hahaha.
Przestań pisać jak pokemon.

użytkownik usunięty

no, ciekawe. a ty może ogranicz swoje piękne emotikony ? bo to :< :< co drugie słowo jest żenujące.
i będę pisać ' hahaha ' ile mi się podoba, bo mam dziś dobry humor. :)

użytkownik usunięty

Kochana,sama je stawiasz. Ty zawsze masz dobry humor. Taka wesolutka jesteś.To może nauczysz wesołości Kristen? Kryśka sama o sobie mówi,że na fotkach wygląda,jakby patrzyła na gwałt.

użytkownik usunięty

Staram się tego oduczyć. Zresztą jak tak patrzę co chwilę na te '' :< '' w Twoich postach to już sama odruchowo je piszę . I dzięki. Jestem optymistką. :) I Kristen poza planem lub w wywiadach jest wesoła. chociaż na zdjęciach , faktycznie, mogłaby się uśmiechnąć.

użytkownik usunięty
zonk_2

Tak,mam 15 lat. I co z tego ? :<
Nie sądzę zonk_2. Dojrzali też lubią sobie popatrzeć na ekranie na taką piękną dziewczynę,jaką jest Megan.
Na mieście widzimy mnóstwo brzydkich dziewczyn,byle jakich.Które nie wyróżniają się niczym szczególnym.
Ja jej niczego nie zazdroszczę. Bo to moja ulubiona aktorka. Jestem do niej podobna. A Ty jesteś strasznie prymitywny.
Może się wkurzasz,że taka dziewczyna jak Megan nigdy Cię nie zechce i stąd ta niechęć? oj,szkoda m Ciebie.

Lubię filmy o Barbie. Masz z tym jakiś problem?
Pachnidło też mi się podobało. Tak samo Dziewczyna z perłą.Bo to są filmy dla ludzi z wyobraźnią.
Kochany,De Niro ma TOP 1# na filmweb. Miley fajnie śpiewa,a LiLo lubię za ''wredne dziewczyny''.
zonk_2. Powiedz mi,którą aktorkę lubisz i podziwiasz.

użytkownik usunięty

Megan nie jest piękna. Przeciętniara, która niczym by się nie wyróżniała przed operacją. :)
I na ulicy jest mnóstwo brzydkich dziewczyn? Hm. Ciekawe. Mówisz o siebie między innymi?
I oh, kiedyś pisałaś, że jesteś podobna do Taylor Swift. Ciekawe. :<

I skąd wiesz, czy Megan by go nie chciała? ona to na każdego leci.
I jak dla mnie również połączenie De Niro z Miley Cyrus to zniewaga dla tego pierwszego.
Ciekawe czy oglądałaś z nim filmy, czy tylko od tak sobie dodałaś..

użytkownik usunięty

No nie sądzę. Ale o to kłócić się już z Tobą nie zmierzam.Masz swoje zdanie-dobrze.
Ale już się zamknij.
Nie,nie mówię o sobie,trollu internetowy.
Kiedy tak pisałam? Chyba mnie z kimś pomyliłaś. :<

Haha. Szczerze w to wątpię. :< Nie masz racji,nie masz. Więc się opanuj.
Owszem,De Niro z nikim nie można równać. Jest bezkonkurencyjny.Jeśli chodzi o grę.
Oglądałam wiele filmów z nim.

użytkownik usunięty

nie zamknę się. :)

I tak, jest świetny, ale zdecydowanie wolę Jamesa Deana. Chociaż jest dalej w TOP to jak dla mnie jest zdecydowanie najlepszy. Ale pewnie nawet go nie znasz..

użytkownik usunięty

zresztą skoro oglądałaś tak dużo filmów z De Niro, to chyba powinnaś odróżniać PRAWDZIWE aktorstwo od jego marnej imitacji? ;)

użytkownik usunięty

Ojej. ;< A Ty porównujesz Kristen do De Niro?
Żałosne.
Mówię tylko,że Miley ma fajne piosenki. ;<

użytkownik usunięty

nie porównuje Kristen do De Niro.
nie ta liga. choć ma facet o niej dobre zdanie. a chyba bardziej się zna na aktorstwie od Ciebie. ;)
mówił, że jest niesamowita i gra bardzo naturalnie.

i ło. nie słucham takich shitów. zresztą Miley obrzydziła mi moje dwa ulubione zespoły twierdząc, że Radiohead ma fajne piosenki, a Kurt Cobain mógłby być jej chłopakiem. :O kurde, pewnie się w grobie przewraca. nie wiem skąd to dziewczę się wzięło.

użytkownik usunięty

Kto nie chwali gwiazdy Twilight. ; < ale spokojnie. Wszystko przemija.
Niedługo Kryśce odbije i się zaćpa na śmierć.
Tak,otwieracz do piwa,nie ma co!

Zależy od gustu.Może wolisz rock,albo rap. Ja lubię pop.

użytkownik usunięty

wątpię by jej odbiło. gdyby miało się tak stać, to stałoby się to już dawno.

i nie, nie lubię rapu. chyba, że eminem od czasu do czasu. :D

użytkownik usunięty

No,niestety nie zgadłam. Ale też lubię Eminema. ;)
Ma facet talent.

Dawno? To dopiero początek jej kariery.

użytkownik usunięty

taa. nie to co polski rap w stylu ' łubudu Jp na 100 % '' ;o

i może. ale niektórym odbija już na samym początku. np. paru osobom z disneja.

użytkownik usunięty

Och,nie znoszę polskiego rapu!

Zobaczymy. Oby nie.

użytkownik usunięty

ja też . chociaż ś.p Magik był wielki.

i hm '' oby nie '' ? myślałam, że jej życzysz szybkiego końca kariery? :D

madeinjapan: chcesz wiedzieć które aktorki lubię, i które mi się podobają to sobie dziecko zadaj troszkę trudu i wejdź na mój profil ja nie dodaje do ulubionych aktorów i filmów tylko dlatego że sa w Top 100 na pierwszych miejscach

użytkownik usunięty
zonk_2

buhaha. Ale mi dowaliłeś. ; <
naprawdę dałeś tylko 3 / 10 Sarah J. Parker ? Przecież to świetna aktorka. ;>
Jak widzisz,gusta są różne,chłopczyku.

użytkownik usunięty

jak dla mnie jest przeciętna. są lepsze aktorki.
i nie przesadzaj, bo mistrzem świata to ona nie jest. ;)

użytkownik usunięty

przeciętna,przeciętna.
Dla mnie jest świetna.
Odnoszę wrażenie,że wg Ciebie tylko Kristen Stewart nie ma żadnych wad.

użytkownik usunięty

Kristen ma wady. Hm. Chodzi przygarbiona, np?
Nikt nie jest idealny.