Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Ile filmów z Megan Fox widzieliście? Interesuje mnie to ponieważ, większosć forumowiczów narzeka na to, że ta aktorka słabo gra, ale czy macie podstawy by tak uważać? Na podstawie jednego czy dwóch filmów, w których na dodatek zagrała niewielkie rólki. Ja widziałam z nią tylko "Transformersów" i uważam, że nie jest złą aktorką. Moim zdaniem bardzo dobrze wypadła u boku Shia LaBeoufa, którego krytycy chwalili za rolę w tym filmie. Mi wogóle nie przeszkadzała, a niektóre sceny z nią wyszły bardzo zabawnie. Nie wystawiam jej oceny, bo czekam aż obejrzę więcej filmów z nią, aby sobie wyrobić zdanie. Może słabe oceny jej talentu wynikają z tego, że mało filmów z nią widzieliście?

Euhenia_2

A w ilu ona filmach zagrala??
w kazdym bądz razie w zadnym ambitnym filmie.
Ja oceniam ją 2/10.

Euhenia_2

Ja widziałam z nią 3 filmy i chyba jeszcze widziałam ją w serialu "Dwóch i pół". Podoba mi się jej gra aktorska. Ale jako osoba prywatnie to już mniej...Niby jej tak dobrze nie znam i może wyciągam pochopne wnioski no ale cóż...
Ale dobrze mi się oglądało Transformers. Bo inne filmy które widziałam to takie w których grała małe role: Wyznania małoletniej gwiazdy i Wakacje w słońcu.