Po 1 czesci transformers uwazalam, ze jest na co popatrzec ;) ale z biegiem czasu, odtworzeniem sobie raz jeszcze 1 i obejrzeniu 2ki Tansformerow nie mam watpliwosci - panna Fox jest kompletnie nieseksowna. Urody (poprawianej kilkoma operacjami) odmowic jej nie sposob, ale wystarczy chwile na nia popatrzec kiedy daje swoj zenujacy popis nazywajac sie "aktorka" . Jej oczy to PUSTKA, patrzac na nia widze zidiociala postac z wydetymi operacyjnie ustami. A to nie moze byc seksowne. Bo seksapil to nie tylko wyglad :)
Zgadzam się... może jednak drażni mnie jej typ urody (uważam za niesamowicie atrakcyjne Nicole Kidman, czy Natalie Portman, żeby mi ktoś nie zarzucał chorych komleksów czy zazdości), a może brak talentu. W Transformersach 1 i 2 nie mogłam patrzeć na jej spaloną solarem skórę i wytapetowaną twarz (pół kilo błyszczyku z którym przez cały film NIC się nie dzieje? chcę znać firmę, która go produkuję, bo żebym swój zjadła wystarczy mi 10 minut a ten trzyma się u Megan cały czas ostrej nagonki). I przez cały film wyglądała jakby się strasznie pociła, nawet gdy nic nie robi:o
http://i37.tinypic.com/1629n9s.jpg
To jej stare zdjęcie, na którym wygląda o wiele lepiej, przede wszytskim ładnie (to tylko moja opinia) i naturalnie.j
Pozdro dla obiektywnych(:
ja tak troszkę nie na temat...a widziałaś może Nicole Kidman ostatnio? Bo z tego co wiem to botoks jej zaszkodził i jej nie chcą już zatrudniać :)
Nie mam zwyczaju szukać zdjęć aktorek/aktorów spoza planu (czyli zwyczajnie nie widziałam i nie wiem o jakich zdjęciach mówisz;) ), zdjęcie Megan znalazłam na tym forum, poprostu oceniam to co widzę w filmie, a Nicole nie mam nic do zarzucenia, choćby w Australii, jednym z jej ostatnich filmów (który swoją drogą uważam za słabiutki). Inna sprawa, że jest też sporo starsza od Megan, więc dość oczywiste jest, że jak większość kobiet z filmowego świata sięga po pomoc speców od poprawiania wyglądu, a to nie zawsze się dobrze kończy(; Ale idąc tym tropem: Megan też się nieźle skrzydziła powiększaniem ust(;
co do jej ust.
dzisiejsza moda w USA nie polega na wielkich operacjach plastycznych, teraz jest na topie naturalność (na poprzedniej kolekcji Chanel, żadna z modelek nie miała makijażu). Jakby dobrze sie przyjrzał Megan, to ona zrobiła sobie wyłącznie operacje nosa, do czego sie przyznała i nie ukrywa tego (nie tak jak większość aktorek/modelek). Reszta jest tylko i wyłącznie twórczością makijażystki, więc nie wiem po co tak najeżdżać na kogoś, że jest z plastiku i robić wywody na ten temat...
co do ust Megan - owszem skrzywdziła się, ale i tak przed operacjami nie była w moim typie.
Co do Nicole Kidman - na początku jej kariery uwielbiałam ją. Podobała mi się zarówno jako aktorka jak i kobieta - miała strasznie oryginalną urodę, taką niebanalną, strasznie mi się podobała. I co z sobą zrobiła? Kolejną ofiarę operacji plastycznych, wygląda jak karykatura samej siebie. To jest po prostu straszne. Każdy wiek ma swoje prawa i uroki, więc po co sięgać po takie specyfiki jak botoks? Nie rozumiem tego. I co najgorsze, wcale po botoksie ładniej się nie wygląda. Zero mimiki, co u aktora jest najważniejsze. Niech to będzie zabronione wśród aktorów!
A kolejnym przykładem ślicznej kobiety, która się oszpeciła - Meg Ryan.
Co do Nicole - Wystarczy mieć oczy i obserwować ją z biegiem lat w filmach. Ale można również zajrzeć na pewne strony, które są tematyce operacji poświęcone. I niestety idzie się przerazić co niektórych zdjęć :)
A faktycznie, jakoś nigdzie Meg Ryan nie widać, już chyba wiem dlaczego.
Może to zaślepienie, a może moje niedopatrzenie, ale u Nicole nic nie widziałam (albo za bardzo mi się wrył w pamięć jej wygląd z końca lat 90tych), ale przy najbliższej okazji zwrócę uwagę. Co do botoksu - jak będę miała jakieś 40 lat (a do tego jeszcze te naście lat minie;) ) to wtedy się wypowiem szerzej na ten temat, czy to potępiam, czy chcę sobie to zafundować(; póki co uważam, że starzeć się należy z klasą, a nie na siłę starać zatrzymać młodość wbrew naturze.
dokładnie - strzeć się należy z klasą :)
Monica Belluci to przepiękna kobieta, choć lata u niej są już widoczne...ale te zmarszczki nadają jej seksapilu :)
To samo Diane Lane, jest piękną kobietą i równie pięknie się starzeje. Wystarczy obejrzeć "Noce w Rodanthe".
mi się twarz nicole kojarzy teraz z michaelelm jacksonem.mówcie co chcecie,megan jest ładna.wiele osób może się nam nie podobać np jakaś różowa Doda któa wygląda jakby była wymalowana kosmetykami z kiosku za 2zł ale nie odmawiam jej tego,że jest łądną kobietą.moim zdaniem trzeba być obiektywnym.ale np takiej agaty buzek nigdy nie uznałabym za łądną kobietę.jeśli ktoś ma takie odczucia wobec megan jak ja wobec agaty no cóż,nikt ani nic jego zdania nie zmieni ;)
pogieło Cie ona nie seksowna co ty gej jesteś możesz sobie rzucać te pierdoły na forum ale jakbyś miał z nią do czynienia na żywo to byś sie tylko ślinił i jąkał wiec nie ściemniaj ziomutek bo tak nie ładnie ...
"ona jest pedałem, właśnie się dowiedziałem" taki mały żarcik jako że aPosing jest kobietą (ten znaczek przy ksywce na filmwebie o tym świadczy :P)
Co do samej Megan to nie powiem zgrabna ale od pierwszego momentu jak ją zobaczyłem w Transformersach wiedziałem że to "pustak". Jasne w sytuacji sam na sam bym się ślinił ale jeden numerek i koniec bo z nią jak z dmuchaną lalą nie zagadasz, tylko jedno mógłbyś robić :) czyli 30 minut i koniec znajomości chyba że na wspomagaczach ;) Próbuje być seksowna ale jej to nie wychodzi, jak całe jej aktorstwo z resztą, a na dodatek te próby strasznie sztucznie jej wychodzą. I te oczy, zupełnie beznamiętne.
Sorry za tego geja nie zwróciłem uwagi ale mniejsza o to , skąd Ty możesz wiedzieć jaka ona jest w łóżku tam nie musi Ci recytować Miłłosza ani mieć obszerną wiedze na temat sytuacji gospodarczej Korei Płd. ...chyba że to Cie kręci. Wogóle ta cała rozkmina jest troche jałowa bo tyle ile ludzi tyle opini. Poza tym dajcie jej szanse ma 23 lata jeszcze sie wyrobi póki co to doiero "zaliczyła" dwóch i pół i jakieś tam inne talk show y ,te role raczej nie miałby byc z założenia oscarowe i nie były
ps jakby cie dosiadła to nie masz co marzyć o 30 min. przebiegłbyś szybciej mete niż michael johnson na 400m ;] więc sie uspokój Ziomutek
Dla mnie równie nie jest ona w ogóle atrakcyjna czy tam seksowna (nie lubie tego słowa, jest idiotyczne) aczkolwiek, to ten typ panienki z rozkładówki i mam świadomość, że 80% facetów na nią poleci i będzie dziękować bogu, że taka sraka im się trafiła, - no ale cóż plebejskie gusta i pierwotne instynkty to nie moja działka. Miłych mokrych snów chłopcy buahahhahhaha.
Nawet gdyby była totalnie mroczna i gotycko czy nawet gotHycko opancerzona to jest ona bezpłciowym tworem, który powinien się zabić =p
ktoś tam wyżej zapodał tekst:
,,póki co uważam, że starzeć się należy z klasą, a nie na siłę starać zatrzymać młodość wbrew naturze.''
od razu przyszedł mi na myśl genialny film ,,Ze śmiercią jej do twarzy'' z Streep, Hawn i Willisem - polecam ;)
Haha ten film jest niesamowity ;) i pokazuje ten caly palastyczny biznes w krzywym zwierciadle ;-D
Megan zdecydowanie robila sobie usta,nos i jeszcze pewnie policzki ;) Jej sprawa ;]
(szczerze powiedziawszy zdjecie ktore jest umieszczone jako "profilowe" na jej stronie tutaj : http://gfx.filmweb.pl/p/88/99/138899/245013.1.jpg?l=1250242642000 - jest chyba bardzo stare - w zyciu bym jej nie poznala ;d )
Nie odmawiam jej tego, ze jest ladna czy cos. Ale nie jest seksowna, jest tak jak ktos tu wyzej napisal po prostu PUSTAKIEM - wiec przebywanie z taka dziewczyna to jak przebywanie z piekna dmuchana lala ;) nic wiecej. Ona nie ma nic ciekawego do powiedzenia, nazywa sie aktorka choc nia nie jest - a z jej oczu jak juz pisalam bije taka straszna pustka , ze az mi jej zal :)
zdjęcie pięknie obrazuje co można osiągnąć dzięki operacjom plastycznym ;) no panowie o to i wasza bogini seksu ;)) a wracając do tematu zgadzam się ze jej aktorstwo nie jest na najwyższym poziomie i jeszcze wspomnę, jako kolejna osoba o jej oczach, pustka ;))
Zgadzam sie,ja tez nie rozumiem tych zachwytow nad jej "uroda" - kiedy to sam plastik,no i podrabia troche Angeline jolie z mlodosci,czyli kolejnyminus za brak oryginalnosci i wlasnego stylu.
zdjęcie obrazuje, co można osiągnąć za pomocą cienia, kreski do oczu i pęsetki do brwi.
jak patrzę na to foto jej na profilu filmweb n oto wygląda jak taka zwyczajna disco tapeciara. To foto jest dowodem jak wiele miała operacji.
Śmiać mi się chce z Was dziewczyny jak wyzywacie ją od najgorszych, że
pusta, że tapeciara, że to że tamto ehhh i najlepsze jest to że w profilu
Megan Fox same negatywne opinie ma od płci żeńskiej.. Rozmawiałaś z nią?
Przebywałaś z nią na codzień że tak twierdzisz? A już z tekstu "z jej oczu
od razu widać że jest pusta" itd. to po prostu leżę i robię biedronkę..
Jest ładna i już jak jej zazdrościcie że tylu facetom się podoba to od razu
trzeba ją zbesztać? Jest kompletnie nieseksowna to już ocena subiektywna
ale i tak zgodzą się z Tobą chyba same te zazdrośnice co się tu na jej
temat tak "miło" wypowiadają... Chciałabyś żeby ktoś popatrzył na Ciebie i
stwierdził, że jesteś "pusta"? Przypuszczam, że nie.
NIE OCENIA SIĘ LUDZI PO WYGLĄDZIE. Tyle w tym temacie.
ja nie wiem czym się tak ludzie zachwycają ;/ może i jest ładna, ale jak ma tonę makijażu na gębie i przerobią ją całkowicie w photoshopie.
i wy mówicie o tych gwiazdkach disneya, że są takie i owakie, a ona wcale nie jest od nich lepsza.
Zauwazyliscie ze negatywne opinie nt. Megan na tym forum wystawiaja głównie dziewczyny? Zazdrość...:) Idźcie sobie pod jakiś market, zbierajcie złotówki z wózków, może uzbieracie i bedziecie za 100 operacji plastycznych wygladac tak jak Megan. Ale nie gawrantuje
pozdro
Tak, zauważyliśmy bystrzaku. Kobiety są krytyczniej nastawione do wszystkich innych kobit, gdyż po 1)każda jest dla każdej konkurencją, a 2) mają świadomość, co ktoś musiał zrobić żeby osiągnąć taki a nie inny efekt.
Megan jest ładna, ale nie ma tego czegoś :) Nie każda krytyka musi być podsiana zazdrością :))
Jak już uogólniamy to ja z kolei mam wrażenie że na tym forum większość broniących Megan to pryszczate nastolatki płci męskiej które o dziewczynach bo nie kobietach wiedzą tyle co wyczytali/obejrzeli w necie.
Być może po prostu źle ci zoperowali płaty mozgowe.
Mi sie Megan bardzo podoba i uwazam ze jest bardzo seksowna a sam mam dziewczyne, prawiczkiem nie jestem juz od bardzo dawna. Nie wiem gdzie mieszkasz ale wychodzi na to ze tam faceci wolą spasione brzydule a zajebiste laski to ubustwiaja tylko goscie 24/7 przed kompem
No cóz:D
Pozdro
Współczuję stary. Skoro wydaje ci się, że masz niekwestionowane prawo do osądzania piękna kobiet, to strasznie ciężko musi ci się z tym żyć. Idąc dalej tą ścieżką. Sam napisałeś że masz dziewczynę, czyli musi być to świetna laska, bo ze spasioną brzydulą byś się na pewno nie umówił. Czyli zwykli przechodnie, ba nawet twoi koledzy i przyjaciele skrycie bądź nie ją ubóstwiają i tylko myślą jak ci ją odbić. Jest też na pewno, przynajmniej kilku facetów którym się ona nie podoba, ale z nimi też nie jesteś w pokojowych stosunkach. Pewno parzysz z pode łba albo co gorsza rzucasz się na każdego wszak albo to rywal albo ktoś kto o zgrozo nie zgadza się z twoimi osądami. Ahh no i jeszcze cała masa dziewczyn które zazdroszczą twojej urody i wdzięku. Tylko wy oboje przeciw całemu światu... jak romantycznie.
Aaa i dziękuję za troskę o moje zdrowie, faktycznie w dzieciństwie miałem wypadek i musieli mi wyciąć połowę płatów ale jako że przeciętny człowiek wykorzystuje jedynie 10% możliwości mózgu, moim skromnym zdaniem statystyka zdecydowanie zawyża ten współczynnik, mam jeszcze duży zapas.
nie, nie zazdroszczę Megan ani urody, ani talentu którego za grosz nie ma. Wolę być sobą, naturalną dziewczyną, która nie potrzebuje tony makijażu by móc wyjść z domu.
Faceci się podniecają na widok takich panienek jak Megan, bo w większości to samce, którzy lecą na 'zdzirowaty' wygląd i odsłonięte jak najwięcej ciała - nieważne czy atrakcyjne, ważne że pokazane ;]
Megan jest pusta i tępa - wystarczy obejrzeć z nią jeden film i wywiad :)
Jednym zdaniem mnie autorka tematu zabiła - "nie mam watpliwosci - panna Fox jest kompletnie nieseksowna." łehehehe
Cos nie tak ze skladnia? ;]
Ktos wyzej napisal ze nie ocenia sie ludzi po wygladzie, radze zapisac sie na jakis kurs czytania?
Fox jest jak gumowa lala - nadawala by sie tylko do wy***nia - a zadowolilby sie nia chyba tylko jakis tepak
dres, ktoremu wystarczy ladna dziewucha , niewazne ze pusta;)
Prawda jest niestety brutalna
Ona jest pi?na i sexowna
A to wystarczy oko?o 90% m?zyzn
Mi te? :p
Inteligencja nie ma tu nic do rzeczy
Zobacz na Dode
Ona ma przecie? wysokie IQ :) a jednak mi si?nie podoba :)