Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 818 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

Haha... Noo takie niebieskie, że aż brązowe. :D

Camilla3

Ma szczupłą sylwetkę i jest chyba dość wysoka.

kones3r

No i?

użytkownik usunięty
kones3r

łał. i co w związku z tym? dużo dziewczyn jest szczupłych i wysokich.

To chyba na tej samej ulicy, na której na codzień widzisz "wiele ślicznych dziewczyn ładniejszych od Megan Fox".
Tylko Natalia dla ciebie przeciętna, bo jej nie lubisz.
Prawda jest taka, że dziewczyna mająca pod 180cm (bez obuwia oczywiście) i do tego szczupła, ma szansę na karierę na wybiegu. Jest ich niewiele, choć pewnie zaraz napiszesz, że w twojej szkole co druga ma wzrost Ashtona Kutchera.

użytkownik usunięty
kones3r

byłeś kiedyś w moim mieście? dużo jest ładnych dziewczyn. ;)
i oh, jaki znawca. ja mam 174 cm i też jestem szczupła. już lecę na wybieg.

użytkownik usunięty

i nie, więcej niż niższych. :)

A co to za miasto? Kraków?

użytkownik usunięty
kones3r

A ja jestem kurdupelek, mam 159 wzrostu i jest mi z tym dobrze. Bo małe jest piękne:)

Kobieta oczywiście może być niewysoka i bardzo ładna. Tyle, że akurat od modelek wymaga się wysokiego wzrostu.

użytkownik usunięty
kones3r

No ale madeinjapan ma 165cm wzrostu. Wiec na modelke tez sie raczej nie nadaje.

Tak tam jest napisane, a jak jest naprawdę, tego nie wiadomo, bo już straszny mętlik się zrobił. Ta dziewczyna z NK wyglądała na wyższą, ale może to tylko wrażenie.

użytkownik usunięty
kones3r

Eh, mniejsza o nią. Mnie już męczy ta dziewczyna... Chciała być zauważona to została. Teraz przestała być anonimowa i może zniknie, albo sie bedzie wypierac.

Zniknąć, nie zniknie, na to niestety szans nie ma. Prędzej się będzie wypierać jednak, ale olać to.

użytkownik usunięty
Camilla3

A niech robi co chce:P

Camilla3

"Niestety"? Przyznaj, że masz frajdę, kiedy jej ciśniesz.

użytkownik usunięty
kones3r

koneserku ale tu nie chodzi o to. Wyobraz sobie, że miło sympatycznie póki nie pojawiła się czekoladoweserce- madeinajapan-iloveit- i nie pamietam co jeszcze. Zaczela obrazac, rzucac wyzwiskami i sie wysmiewac. Po prostu jak dziecko. Probowalysmy ja olac ale nie dalo rady, poniewaz doczepiala sie do naszych wypowiedzi i pisala, że "pewnie jestes brzydka, bo inaczej to bys Kristen nie lubila". Wszedzie wpieprzala Kristen Stewart. Jak ktos pisal o Megan Fox ona zaczęła wypisywać cos w stylu "taaaa, bo ty jestes wielką fanką otwartej japy Kryśki". No i jak tu z taka rozmawiac? Teraz udaje niewiniatko. To co ty zobaczyles to jest malutki procent tego co ona wywijala.

użytkownik usunięty

eh, troche nieskladnie. powinno byc "bylo milo i sympatycznie" i dalej "jak ktos pisal źle o Megan Fox" - czyli ze jest slaba aktorka i podawal argumenty dlaczego.

Spoko, chodziło mi tylko o to, że Camilla3 pisze "niestety", a jakby Natalia faktycznie zniknęła, to pewnie by żałowała ;)

kones3r

I żałować ja mogę kogoś, z kim piszę normalnie, a ona jest ostatnią osobą, której bym żałowała, gdyby się stąd zmyła. Bo jedynej rzeczy jakiej by zabrakło, po jej zniknięciu, to puste, chamskie teksty. Nic więcej.

kones3r

Ja tylko mój drogi się odgryzam, nie pozwolę, żeby jakaś niewyżyta dziewucha się panoszyła i obrażała wszystkich wkoło. Pomimo, że to tylko filmweb, jakieś minimum kultury obowiązuje. Ona nie ma szacunku do nikogo, nie ważne, czy pisze z osobą dorosłą, czy z równolatkiem. Jak sobie zapracowała tak ma. Nie raz próbowało się z nią pisać normalnie, ale ona następnego dnia zaczynała od nowa. Połowy rozmów z nią i jej pustych tekstów nie czytałeś, więc nie nie broń jej na każdym kroku. Pozatym, nie należę do osób, które mają frajdę jak dokuczają innym, wręcz przeciwnie. Ale tak nie rozumnej dziewczyny, ja jeszcze nie spotkałam, i tyle.

Ja mam 157 cm. Też jestem bardzo mała, ale jestem drobna, więc akurat proporcjonalna. Wysoka bym nie chciała być :)

użytkownik usunięty
kones3r

można tak powiedzieć, bo do Krakowa mam 10 min. drogi. ; )

Byłem, nie mam zbyt dobrej opinii o tym mieście, więc może przemilczmy to ;)

użytkownik usunięty

Lech Areczka Cracovia, Lech Areczka Cracovia... Ile to razy sie dusiłam w tramwajach przez cholerstwo..:(

użytkownik usunięty
Camilla3

no.
zbyt mądra to nie jest. zresztą to byłby zbyt duży zbieg okoliczności.

hmm a ja nie znalazłam no ale cóż

sonnenEW

niech zostawia w spokoju ten filmweb:-(

użytkownik usunięty
sonnenEW

jest z Dębiny. resztę danych znasz. jedna osóbka wyskakuje tylko. poza tym wydało się z jej urodzinami bo miala niedawno

No pewnie, że zbyt duży. Daj spokój, gdyby chociaż o tych urodzinach tak nie napisała, to bym mogła się zastanawiać, ale tak... :)

Camilla3

róznowa sciana i fajki róż by się zgadzał ale przeciez to przeciwniczka palenia

sonnenEW

No jak widać kłamie, że nie lubi fajek i jest taka przeciwna paleniu.

użytkownik usunięty
sonnenEW

Ona również mówi, że ma jedno konto. I że wygląda jak Megan Fox. Ona dużo rzeczy mówi:)

Dokładnie.

użytkownik usunięty
Camilla3

dokładnie. albo nazywanie mnie ' jędzą i podłą żmiją '( haha ) tylko za to , że powiedziałam, że jakaś niby obca dziewczyna ma fajne saneczki? no cóż. wisiałoby jej to, gdyby to nie była ona.

Aa szkoda gadać... Z tą żmiją, to Ci pojechała, nie ma co :)

użytkownik usunięty
Camilla3

hahaha. no wiesz. ugodziło mnie to prosto w serce.

użytkownik usunięty

Naoglądała się meksykanskich telenowel

rozwaliła mnie z tą żmija:-) w szkole sredniej kolezanka miała takie przezwisko hheh

Żebyś wiedziała. Ciekawe czy ma też takie napady płaczu i histerii, jak w tych telenowelach.

użytkownik usunięty
Camilla3

sądzę , że tak.
bo przeważnie nadużywa takich minek jak '' :< '' lub '' :) '' . albo co gorsza daje je obie naraz.

Haha. Racja.

Camilla3

tylko gdzie legginsy? i obcasy

sonnenEW

no nic nie ma co obgadywać gdy nie ma jej na filmwebie:-) troche nie.ladnie

sonnenEW

no wiesz ja tez daje czesto minki

sonnenEW

Ona pewnie jest, siedzi cały czas i czyta, a potem powie, że nie było jej, bo przecież ma takie interesujące życie, nie tak jak my. :)

Camilla3

mozliwe przeciez my siedzimy na kompie calą dobe

sonnenEW

No pewnie, a jakby inaczej.

użytkownik usunięty
Camilla3

mogę się założyć, że właśnie siedzi na kozaczku lub innym tego typu portalu.

użytkownik usunięty
Camilla3

http://www.fotka.pl/albumy/sweeetmisssy/1,Ja/10268586,,1275418845#foto czy to czasem nie ona?