Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
Bo zwątpiłam, żeby była z okolic Poznania i uczepiłam się kujawsko-pomorskiego. No i mi wyskoczyło takie bóstwo:) tyle, że tu ma napisane, że lat ma 18... więc znowu gdzieś ściemnia tylko cholera wie gdzie...
Wiesz co, ona z konta "iloveit", pisała, że ma 18 lat. Ale raczej na nk by nie ściemniała, bo jest przyłączona do klas, itd... także pewnie na fotce to ściema.
też kiedyś miałam fotkę i dodałam sobie chyba rok bo był chyba jakiś limit, że od 15 lat, czy coś, a ja wtedy miałam chyba 14. w każdym bądź razie coś w tym stylu.
to ostatnie zdjęcie jest przerażające. wątpię by nadawała się na modelkę, tak nawiązując do tego, co napisał kones. ; )
i wcale nie uważam jej broń boże za przeciętną tylko dlatego, że jej nie lubię. akurat w tych sprawach jestem obiektywna, bo np. taylor swift nie bardzo lubię, a uważam, że jest ładna.
hahaha. ona. jak ty ją znalazłaś? tylko kurcze. nie pasuje mi to pokemonowate pismo. chociaż w sumie ja też inaczej piszę na innych stronkach.
hyh. pewnie poszła smarować nogi samoopalaczem ( w końcu taka brzydka pogoda za oknem, że słońca w ogóle nie ma.. ) i słucha eminema. interesujące.
Taa Eminema, pewnie w tle jej leci "Nie daj się, ludzie niech swoje myślą, nie daj się..." tu tu tu tu tu tururu... Ale pisze, że Eminem :p
a rzymianki , balerinki , sukienki , spódnice , kręcone włosy , niebieskie oczy, swojego czasu też długie blond włosy ? :> nic tu nie widzę. jedynie duże usta się zgadzają. ha ha .
hahah, tak jak ostatnio. tylko chyba spacer się nie udał, bo przez cały czas pisała nowe komentarze na innej stronie. ;)
i ej, co ona kiedyś pisała ? aa, że '' zzieleniejmy z zazdrości '' . hm . no cóż. nie mam lustra koło siebie, ale wątpię bym była zielona. a co dopiero z zazdrości. :D
niewiele jest osób z takim wzrostem i figura jest ich bardzo duzo wstkie nie zostana modelkami.........
No widzisz, też mam tyle i z kolei narzekam, że za mało.
I tak jak ty zazdrościsz Megance, tak ja koszykarzom z NBA ;)
no też to właśnie zauważyłam. ale podejrzewam, że niektóre info na nk ma dla zmyły. a na fotce dlatego, bo chciała by więcej dorosłych mężczyzn ją podglądało.
tak jest tylko nie kazdy ma szanse zaistniec by zostać modelke nie wystarczy tylko odpowiedni wzrost
Ona z czekolady pisała, że ma 16 chyba, z made, że 15. No, ale jakby nie było, to jedna osoba, więc...
Dla zmyły ma dopisane Poznań. Tya, wyobrazam to sobie:D Ona z Poznania może mieć co najwyżej koleżankę:D
A Dębina to czasem nie są okolice Poznania? Chociaż sama nie wiem. Pisała przecież , że mieszka w małym mieście, a Poznań raczej mały nie jest.
Tak pisze w wikipedii:
"Dębina - lewobrzeżna część miasta Poznania na terenie dzielnicy Wilda"...
To już sama nie wiem.
Ona nie mieszka na Dębcu. A w życiu! Na Jeżycach tym bardziej. Po Poznaniu to jak już z mapką chodzi i aparatem i ogląda trykające się koziołki:)
Wiesz, popatrzyłam też troszkę na jej znajomych na naszej klasie;) Inowrocław i okolice. To większość. Więc ona nie jest z Poznania.
Oh made, oh czekoladko, oh batmanowa, oh baby__doll, oh iloveit, pojaw się tutaj, bo niespodzianka czeka;p
Hahah, noo, ona się zaraz pojawi, spokojnie... już pewno zaciera łapki, i zaraz wyjedzie na nas, żeśmy żmije :D
za chwilę wyleci i napisze, że to nie ona , bo ona, ma cytuję : '' jasno niebieskie oczy, jak u małego dziecka '' .
fajny argument. :D
Taa... niesamowity argument.
Dobra dziewczyny, ja się zwijam, idę na działeczkę ;) To do spisania. Papapa :)