Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

Pewnie, że ona! Jak znalazłaś ją?

użytkownik usunięty
Camilla3

Bo zwątpiłam, żeby była z okolic Poznania i uczepiłam się kujawsko-pomorskiego. No i mi wyskoczyło takie bóstwo:) tyle, że tu ma napisane, że lat ma 18... więc znowu gdzieś ściemnia tylko cholera wie gdzie...

Wiesz co, ona z konta "iloveit", pisała, że ma 18 lat. Ale raczej na nk by nie ściemniała, bo jest przyłączona do klas, itd... także pewnie na fotce to ściema.

użytkownik usunięty
Camilla3

też kiedyś miałam fotkę i dodałam sobie chyba rok bo był chyba jakiś limit, że od 15 lat, czy coś, a ja wtedy miałam chyba 14. w każdym bądź razie coś w tym stylu.

Haha, i jest zapisana do grupy "nie lubię pustaków", dobreee.

użytkownik usunięty
Camilla3

to ostatnie zdjęcie jest przerażające. wątpię by nadawała się na modelkę, tak nawiązując do tego, co napisał kones. ; )
i wcale nie uważam jej broń boże za przeciętną tylko dlatego, że jej nie lubię. akurat w tych sprawach jestem obiektywna, bo np. taylor swift nie bardzo lubię, a uważam, że jest ładna.

Mnie coś w Taylor drażni, nie wiem co, ale ma coś w twarzy, co mnie odpycha.

użytkownik usunięty

hahaha. ona. jak ty ją znalazłaś? tylko kurcze. nie pasuje mi to pokemonowate pismo. chociaż w sumie ja też inaczej piszę na innych stronkach.

użytkownik usunięty

i uwaga.. ciekawe jak zareaguje jak zobaczy ten link na filmwebie. :)

użytkownik usunięty
sonnenEW

hyh. pewnie poszła smarować nogi samoopalaczem ( w końcu taka brzydka pogoda za oknem, że słońca w ogóle nie ma.. ) i słucha eminema. interesujące.

Taa Eminema, pewnie w tle jej leci "Nie daj się, ludzie niech swoje myślą, nie daj się..." tu tu tu tu tu tururu... Ale pisze, że Eminem :p

Chyba jest interesujące, skoro ze 20 wiadomości poświęciłaś na rozkminianie, co robi ;)

użytkownik usunięty
kones3r

no raczej nie. :)

użytkownik usunięty
sonnenEW

a rzymianki , balerinki , sukienki , spódnice , kręcone włosy , niebieskie oczy, swojego czasu też długie blond włosy ? :> nic tu nie widzę. jedynie duże usta się zgadzają. ha ha .

raczej czekoladowe oczy a zreszta tyle ich było więc trudno spamietać

sonnenEW

albo jest na spacerze 5 minutowym

sonnenEW

Oo tak, sprintem jak najbardziej :D

użytkownik usunięty
sonnenEW

hahah, tak jak ostatnio. tylko chyba spacer się nie udał, bo przez cały czas pisała nowe komentarze na innej stronie. ;)

Haha, jak wymieniłaś.
No ja też nie widzę nic, jestem zawiedziona.

Camilla3

pomażyc można........................

sonnenEW

no tak chyba na kazdej znanej stronie www ma załozone konto

użytkownik usunięty
Camilla3

i ej, co ona kiedyś pisała ? aa, że '' zzieleniejmy z zazdrości '' . hm . no cóż. nie mam lustra koło siebie, ale wątpię bym była zielona. a co dopiero z zazdrości. :D

haha to ci sie udało

sonnenEW

jak tamta ma 18 lat? a ona 15 czy 16

sonnenEW

Pewnie zmieniła wiek, ale to ta sama osoba.

Camilla3

niewiele jest osób z takim wzrostem i figura jest ich bardzo duzo wstkie nie zostana modelkami.........

sonnenEW

chciała poczuć sie dorosła osobą

sonnenEW

"niewiele jest osób z takim wzrostem i figura jest ich bardzo duzo"

OK.

użytkownik usunięty
kones3r

Ona ma 165cm wzrostu. Wszystko podane na jej profilu na fotce.

A co ja mam powiedzieć 177 wzrostu ; /

ulisseska1989

to fajnie,uważaj to za swoj atut

ulisseska1989

No widzisz, też mam tyle i z kolei narzekam, że za mało.
I tak jak ty zazdrościsz Megance, tak ja koszykarzom z NBA ;)

użytkownik usunięty
sonnenEW

no też to właśnie zauważyłam. ale podejrzewam, że niektóre info na nk ma dla zmyły. a na fotce dlatego, bo chciała by więcej dorosłych mężczyzn ją podglądało.

no zapewne tak co to za problem zmienić cyferki heh

No, ale co może na nk mieć dla zmyły? No nie wiem, jakoś w to wątpię. Na pewno ma te 15-16 lat.

Camilla3

o ile sie nie myle to raz pisała że ma 15 a raz że 16 chyba że to pisała np. batmanowa

sonnenEW

tak jest tylko nie kazdy ma szanse zaistniec by zostać modelke nie wystarczy tylko odpowiedni wzrost

sonnenEW

Ona z czekolady pisała, że ma 16 chyba, z made, że 15. No, ale jakby nie było, to jedna osoba, więc...

użytkownik usunięty
Camilla3

Dla zmyły ma dopisane Poznań. Tya, wyobrazam to sobie:D Ona z Poznania może mieć co najwyżej koleżankę:D

A no z tym racja. ;)

użytkownik usunięty

A Dębina to czasem nie są okolice Poznania? Chociaż sama nie wiem. Pisała przecież , że mieszka w małym mieście, a Poznań raczej mały nie jest.

Tak pisze w wikipedii:
"Dębina - lewobrzeżna część miasta Poznania na terenie dzielnicy Wilda"...
To już sama nie wiem.

użytkownik usunięty
Camilla3

Ona nie mieszka na Dębcu. A w życiu! Na Jeżycach tym bardziej. Po Poznaniu to jak już z mapką chodzi i aparatem i ogląda trykające się koziołki:)

użytkownik usunięty

Wiesz, popatrzyłam też troszkę na jej znajomych na naszej klasie;) Inowrocław i okolice. To większość. Więc ona nie jest z Poznania.

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

Oh made, oh czekoladko, oh batmanowa, oh baby__doll, oh iloveit, pojaw się tutaj, bo niespodzianka czeka;p

Hahah, noo, ona się zaraz pojawi, spokojnie... już pewno zaciera łapki, i zaraz wyjedzie na nas, żeśmy żmije :D

użytkownik usunięty
Camilla3

za chwilę wyleci i napisze, że to nie ona , bo ona, ma cytuję : '' jasno niebieskie oczy, jak u małego dziecka '' .
fajny argument. :D

Taa... niesamowity argument.
Dobra dziewczyny, ja się zwijam, idę na działeczkę ;) To do spisania. Papapa :)

użytkownik usunięty
Camilla3

No pa. Ja też uciekam. Trzeba w piecu napalić i świnie wydoić;p

nie na temat kiedyś często bywałam w Poznaniu ,lubię to miasto,najczęściej byłam właśnie w dzielnicy Dębiec.Bardzo zielonaa okolica.Podobał mi się też Dubliner no i oczywiście palmiarnia .Słyszałam od znajomych ,że została rozbudowana ,bardzo chętnie odwiedzę ją ponownie.