Prognozy szybkiego zejścia Megan Fox z panteonu gwiazd światowego filmu okazały się nietrafione - a na pewno przedwczesne ;)
Megan znalazła się w obsadzie kolejnego wielkiego hitu - następnej części "Piratów z Karaibów". W filmie zagrają także m. in. Johnny Depp, Gemma Ward, Penelope Cruz.
a ja gdzieś czytałam że inna aktorka ma zagrać syrene no tak z dużą przerwa kręca ale bez Orlanda i Keiry
oooo! moja Gemma! fajnie, fajnie.
ale Megan tam nie pasuje, chociaż .. przynajmniej zobaczymy jak sobie tam poradzi. ;)
no ciekawe jak będzie z tą częścią , ale co następna to gorsza, a jeszcze jak tam zagra Megan... chyba już nie obejrzę tej części
nie ma jeszcze co ocieniać, bedzie film to podyskutujemy:-) a jka na razie nie skreślam nie ma co się uprzedzać
no właśnie dlatego nie obejrzę że ona tam zagra;), bałam się że zaraz coś wtrącisz o Kristen no ale już jest z tobą troszkę lepiej, bardzo mnie to cieszy . A tak serio to myślę że kolejna część będzie naciągana , tak już było z 3cz no ale z ciekawości pewne wybiorę się do kina
a mi właśnie średnio się podobała, pierwsza i druga fajniejsze, druga chyba najbardziej przypadła mi do gustu