Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Prognozy szybkiego zejścia Megan Fox z panteonu gwiazd światowego filmu okazały się nietrafione - a na pewno przedwczesne ;)
Megan znalazła się w obsadzie kolejnego wielkiego hitu - następnej części "Piratów z Karaibów". W filmie zagrają także m. in. Johnny Depp, Gemma Ward, Penelope Cruz.

użytkownik usunięty
kones3r

słyszałam o tym,zagra syrenę. :) no i super.

użytkownik usunięty
kones3r

To jeszcze kręcą piratów?? Jejku, super:D

a ja gdzieś czytałam że inna aktorka ma zagrać syrene no tak z dużą przerwa kręca ale bez Orlanda i Keiry

sonnenEW

Keira znalazła sobie "godną następczynię" w osobie tej modelki. SZKIELET obsady pozostaje ten sam.

kones3r

a Orlando? nikt nie zastapi Keiray...

użytkownik usunięty
kones3r

oooo! moja Gemma! fajnie, fajnie.
ale Megan tam nie pasuje, chociaż .. przynajmniej zobaczymy jak sobie tam poradzi. ;)

kones3r

no ciekawe jak będzie z tą częścią , ale co następna to gorsza, a jeszcze jak tam zagra Megan... chyba już nie obejrzę tej części

użytkownik usunięty
gabi123

tylko dlatego,że Fox zagra niewielką rólkę nie obejrzysz tego filmu ? :)

bez sens a może jednak fajnie zagra

użytkownik usunięty
sonnenEW

właśnie. ;) pasuje do roli seksownych istot.

nie ma jeszcze co ocieniać, bedzie film to podyskutujemy:-) a jka na razie nie skreślam nie ma co się uprzedzać

no właśnie dlatego nie obejrzę że ona tam zagra;), bałam się że zaraz coś wtrącisz o Kristen no ale już jest z tobą troszkę lepiej, bardzo mnie to cieszy . A tak serio to myślę że kolejna część będzie naciągana , tak już było z 3cz no ale z ciekawości pewne wybiorę się do kina

użytkownik usunięty
gabi123

Piraci z karaibów?? 3 cześć była najlepsza!:D

a mi właśnie średnio się podobała, pierwsza i druga fajniejsze, druga chyba najbardziej przypadła mi do gustu

użytkownik usunięty
gabi123

ja uwielbiam z 3 moment gdy sparrowa kamien sciga. I to jego: "sziu"