Wkurzała mnie w Transformersach. Paniusia z gołym brzuchem. Jak ja nie lubię takich panienek. I wcale nie jest taka ładna (widziałam o wiele ładniejsze aktorki)
Sorki,że tak późno odpisuje,ale ostatnio nie wchodziłam za dużo na filmweb:) Mam tylko jedno pytanie: CO TO NIBY MIAŁO ZNACZYC???
to miało znaczyć, że się z tobą zgadza ;) ja też, wulgarna lala, kiepska aktorka, kolejy sztucznie wypromowany medialny "twór".
Do "Anna".
Wulgarna lala? Ha ha ha. Co ty jesteś z PiS-u czy LPR-u czy innej tym podobnej parii? Szkoda ci, że nie masz takiej figury i urody? Zacznij o siebie dbać.
kobiety ... miała co pokazywać to pokazywała :P A co do aktorstwa to się nie wypowiadam bo większego pola do popisu nie miała ... miała być zajebiaszczą laską i z pewnością nią była :)
Sam film bajka ... efekty mistrzostwo !
A co cię tak denerwuje ten goły brzuch? Zazdrość? Czyżby fałdy tluszczu na własnym brzuchu? Zamiast krytykować super laskę o idealnej figurze weź się za siebie i schudnij ze 20 kilo.
Chciałem coś napisać ale jak poczytałem epitety o wulgarnych lalach to mi sie odechciało. Fakt - jest wulgarna bo reżyser ją tak do filmu ubrał buchahha, nie no rozmowa na poziomie przedszkola :D
juz pomijajac to, ze taką postać miała pokazac (czyli goly brzuszek i w ogoel piekne ciało) to co w tym zlego?? skoro ma co pokazac,to swietnie. ja tam podziwialam jej figurę, ladna piękna dziewczyna i tyle. jak wkurza dana postac, to napisz ze chodzi o bohaterke filmu, a jak aktorka, to nie pisz ze wkurza cie postac. co jest zlego w odkrytm, pięknym brzuchu, to nie wiem...
Popieram. Dokładnie mam takie samo zdanie. na takiej samej zasadzie można by nie lubić Schwarzeneggera bo w Terminatorze 1 zabijał ludzi :D:D:D
Pewnie są wiele ładniejsze (tylko czy dużo ich jest ?), ale to nie jest film dokumentalny o najładniejszych aktorkach tylko film Transformers ...
Megan jest śliczna i to trzeba jej przyznać, chociaż to kwestia gustu ale może sie nie podobać chyba tylko gejom ;-).
Mam wrażenie że leczysz kompleksy na forum ... może zamiast pisać takie rzeczy lepiej sie wziąść za siebie ? ... chyba że już za późno.
Właśnie zauważyłam,że temat się rozwinął. Nie wiem tylko dlaczego oceniacie moją figure skoro nawet nie wiecie jak wyglądam?! Nie jestem gruba i nie popadłam w żadne kompleksy! A jeśli chodzi o Megan to nie musiała wcale brac tej roli, ale patrząc nawet na to jaką jak zagrała mogę wywnioskowac jaką jest osobą.
A mnie tam sie bardzo podobala. Wiesz, wiekszosc ludzi idacych do kina, glownie mezczyzn, nie patrzy jak graja aktorki lecz jak wygladaja. Kto chcialby ogladac jakas szpetna licealistke w transformersach?
cyt: "[...]A jeśli chodzi o Megan to nie musiała wcale brac tej roli, ale patrząc nawet na to jaką jak zagrała mogę wywnioskowac jaką jest osobą."
Pozwól, że wyjaśnię Ci pewną zasadę w filmach: jest scenariusz (taki opis postaci i w ogóle co ma być w filmie) a w nim scenarzysta przedstawia historię, w tym celu posługując sie postaciami i jakąś tam akcją,
w tym przypadku autor postanowił użyć wątku miłosnego dwojga młodych osób: z jednej strony postawił młodego chłopaka, na pierwszy rzut oka mało atrakcyjnego: nie ma samochodu ani atletycznej sylwetki, z drugiej strony jest dziewczyna z jego snów: LASKA (piękne ciało i na pierwszy rzut oka niezbyt inteligentna)- TO JEST POMYSŁ SCENARZYSTY!
Żebyś mogła zrozumieć: do zagrania roli Hannibal'a Lecter'a NIE zatrudniono kanibala, do zagrania roli mordercy realizatorzy nie szukają aktora w więzieniach!
Więcej! może pogrzebię Twój świat, ale... nie ma Świętego Mikołaja, ani Shreka... przepraszam
Nie zgadzam sie z Alex! ta Pani jest sliczna, ma najpiekniejsze oczy na swiecie, figurke bogini, jest po prostu cudowna.eh chyba sie zakochałem :)