owszem, jest ładna, ale po ilu operacjach jest... aż boli... W tej chwili jakoś mi się nie nasuwają przykłady naprawdę zachwycający sławnych kobiet, mimo że jest tego trochę. No ale np ładniejsza jest : Jennifer Lopez , Keira Knightley - mimo dziwnego kształtu twarzy, Catherine Zeta Jones, Jessica Alba...
O tak! Keira jest bez wątpienia piękna! Ja uważam tez, że Kristen Stewart jest piękna. Naprawdę jej uroda mi się podoba. Kto poza tym? Hmmm, Amber Heard :-)
To jest ta słynna "kira najtli" z Polsatu, rzeczywiście fajna jest.
Co do Kirsten Stewart, według mnie przeciętna. ;-)
Operacje, operacje... przed operacjami była najładniejsza poza tym o której z najładniejszych nie chodziły plotki o operacjach a megan zaprzeczała nawet plotkom o botox'ie, ale co ja wiem, nie śledzę tego shitu :) W każdym razie najbardziej mi się podoba spośród aktorek.
Mi się bardziej podobała tak z czasów Zabójczego Ciała, na samym początku wyglądała jak spalona na solarce tandeciara, teraz gdy już się nie opala i trochę dojrzała jest piękna, trochę z botoxami przesadziła, ale jak na Hollywood to i tak niedużo, i nie ma efektu fuj, poza tym wyróżnia się urodą, bo większość twarzy aktoreczek to mi sie zlewa w jedno. Dla mnie najpiękniejsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misa campo, mila kunis, nina dobrev, leah dizon
napewno sa jeszcze jakies ale teraz nie moge sobie przypomniec :D
Nic trudnego:
Maria Ozawa
Michelle Pfeiffer
Isabelle Adjani
Sophie Marceau
Téa Leoni
Valeria Golino
Heather Graham
Dina Meyer
Greta Scacchi
Sean Young
Mia Sara
Gabrielle Anwar
Jane Fonda
Kim Novak
Grace Kelly
Jennifer Connelly
Claudia Cardinale
Kim Cattrall
Ashley Laurence
Joey Wang
Eva Green
Rose Byrne
Imogen Poots
Michelle Pfeiffer- ok,niezla, ale duzo gorsza od megan
Isabelle Adjani? pasztet
Sophie Marceau , znowu pudlo
Téa Leoni? nieporozumienie
no ale,kazdy ma inny gust
Isabelle Adjani pasztetem? Sprawdź sobie co to określenie znaczy. To że ci się kobieta nie podoba bo masz inny typ nie czyni jej pasztetem. Trochę kultury w wyrażaniu opinii!