Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Nie rozumiem... z której strony ona jest seksowniejsza od np. Adrianny Limy albo Heidi Klum ? Seksowniejsze od niej to u mnie na osiedlu mieszkają ;p Nie piszę to z zazdrości bo mi w ogóle jej typ urody nie odpowiada ...zresztą seksapil nie polega na urodzie tylko na sposobie bycia a ta dziewczyna niczego seksownego sobą na moj gust nie prezentuje...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mika666

jest kiepska. Zauwazylam ze fakt ktorym jest to ze podoba sie "wszystkim"
jest spowodowany manipulacja mediow. Jak zwykle wmawiaja nam kto jest
piekny. Tak jak niegdys Britney;D. Nie no przesadzam...Megan jest
ladna...ale zeby sie tak zachwycac? Nieeeeee. Poza tym jak ktos lubi urode
'zdziry' to swiadczy o nim. Juz wole Odette Yustman nie jest ani troche
wulgarna i nie wdzieczy sie jak Fox, po ktorej widac ze seksi minki ma
wypracowane przed lustrem

mika666

do mika666
Seksapil nie polega na urodzie idiotko...
Jakbym miał już komuś zazdrościć to Adriannie Limie...
Cóż , płaską deską nie jestem ale skoro to podkreślasz to chyba sama może masz jakieś kompleksy ? Z tego co ja się orientuje Fox tez nie ma za bardzo się czym pochwalić z przodu więc wyzywanie kogoś od płaskich desek jest tak czy siak nieadekwatne do kontekstu ...
Ale czego można wymagac od takiego niedorozwoja umysłowego jak ty :)

mika666

kazdy ma swoje zdanie i nie trzeba go obrazac odrazu :) ja np nie uwazam megan ze mega piekna brzydka tez nie jest(a zdjeir na filmwebie zle wybrane;p) jednak mnie niczym nie urzekla nie wiem czemu poprostu dla mnie kolejna sliczna buzia

tou

Mi osobiście Megan się nie podoba.. Może kogoś kręci taka "sztuczna" uroda, ale myślę że ta powszechna opinia jest spowodowana mediami... jak ktoś wyżej napisał.
Ja utrzymuję, że ta aktoreczka nie jest ani seksowna, ani wybitnie ładna, ale jeśli ktoś uważa inaczej...
Zgadzam się z tobą w 100%.

malinkaa43

do Tou

ja nie wyzywam tylko stwierdzam fakty a to ty wyskakujesz z niedorozwojem :)

mika666

i wcale nie mowie ze jest ladniejsza od Heidi Klum :) aa i jeszcze nie wiem gdzie ty mieszkasz skoro u cb. no osiedlu ladniejsze mieszkaja :)

tou

Jak dla mnie Megan jest bardzo ladna za to np Heidi Klum w ogole mi sie nie podoba. Lima ma ladne cialo. Rzecz gustu wiec nie wiem po co te wyzwiska.