Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Nie rozumiem krytyki, owszem aktorka może średnia, ale zobaczcie jako sexy gwiazdka mogła wybierać przebierać, a jest juz kilka lat z Austina Greenem który straszliwie popularny ani bogaty nie jest i nie będzie, są już dość długo razem, urodziła synka, a nie latała od jednego do drugiego jak większość takich filmowych laleczek, krytykują najbardziej chyba zawistne panie ;)

maximus_

Od razu zawistne.....a dla Ciebie każdy aktor jest dobrym aktorem i przystojnym ? bo jeśli nie to może przemawia przez Ciebie zazdrość i zawiść ?
Są takie aktorki które mnie irytują albo dla innych są ładne a dla mnie nie no i co ? to już nie mogę mieć własnego gustu bo zaraz ktoś mi zarzuci, że jestem zazdrosna ? nonsens i śmiech na sali !
Chyba zacznę pisać to samo co mężczyźni, gdy tylko zobaczę, że jakiś użytkownik płci męskiej krytykuje na profilu jakiegoś aktora jego grę aktorską bądź wygląd.

Boawista

no ale chyba coś w tym jest skoro poczułaś się dotknięta a w ogóle nie pisałem do ciebie tylko ogółem :)

maximus_

Jesteś upośledzony umyslowo ze nie potrafisz przyswoic jednego prostego zdania ?

maximus_

Nie mam CZEGO jej zazdroscic a jusz NAPEWNO nie urody

Boawista

ale uspokój się po co sie pienisz ?

napisałem "krytykują najbardziej chyba zawistne panie ;)" gdzieś tam widzisz swój nik ?

chyba masz zespół PMS, bo nad interpretujesz wypowiedź i nie obrażaj mnie, bo tylko z siebie robisz pośmiewisko ... i popracuj nad ortografią troszkę ...

maximus_

Ja się zgadzam. Dla mnie nie jest wcale złą aktorką i widać, że nie jest przy tym pustą lalą. A w Hollywood to praktycznie norma. Poza tym każdy ma inny gust, ale tworzenie postów "ona jest ohydna" "nie rozumiem zachwytów" jest denne. Nie podoba się, okej, ale pisanie o tym z taką irytacją wskazuje właśnie na zazdrość

kasinka789

no oczywiste, to tak jak wystawianie ocen filmów 1\10 ... dziecinada :D

maximus_

No coż.. Takie Kac Wawa nie zasługuje na więcej, więc.. To różnie z tym bywa ;) No, ale wystawienia jedynek, bo gra tam Megan to już w ogóle tragedia :D

kasinka789

nie którzy wystawiają jedynki, bo nie mają przyjaciół w realu i muszą na siebie zwrócić uwagę :)

maximus_

Cóż.. ciekawa teoria ;)

maximus_

Cóż.. ciekawa teoria ;)

kasinka789

Megan Fox jaka by nie była urodziwa to i tak jest żałosna, i denna przez samą swoją grę aktorską !! Nie powinni jej wpuszczać na ekran bo kompletnie nic nie wnosi, talent żaden :/ Mogła się za jakiś modeling zabrać czy cuś ;)