A może to dlatego że schudła,rany sama nie wiem,ale inaczej wygląda-brzydziej.
Zamiast oczu takie małe ślepki?Ona miała piękne oczy.Jak myślicie czemu-pan chirurg
spartaczył,schudła?
http://www.pudelek.pl/artykul/25477/megan_fox_w_sukni_od_armaniego/3/
A i taka ciekawostka-Megan CHUDNIE (widać po nogachrękach,takich chudziutkich nie miała)a piersi jak były tak są-NIC im nie ubyło...silikony?
pudelek mi nie wchodzi, więc macie na myśli, to zdjęcie w czerwonej sukience? jak tak, to racja. coś dziwną ma tą twarz. nie jest bardzo źle, ale wygląda gorzej niż dawniej. sukienka jedynie mi się podoba. :D
aha, no i to, że ma silikony to wiadomo od dawna. :p
Nie wiem co z tymi oczami ma... ale może po prostu to kwestia makijażu...
Ale na tych fotkach mi się nie podoba...
oj w tej czerwonej sukni strasznie wygląda, chyba rzeczywiście schudła bo brodę ma długą, kolana ma straszne, no i widać że ma sylikony bo nie ma biustonosza a cycki stoją tak nie naturalnie, ale na tych czarno-białych zdjęciach nawet ładnie wyszła, taka naturalna, po co jej były te operacje ja nie rozumie
fota faktycznie niefajna, ale może niewyspana była. co do cycków - to może po prostu tam nie chudnie, ja też nigdy nie chudnę na cyckach (niestety), tylko na nogach i tyłku (nie wiem, po co).
Jestem pewna ze miala operacje. Powiekszyla sobie bardziej usta- to na pewno. Ale wydaje mi sie, ze poprawila sobie tez oczy aby wygladaly na bardziej "kocie". (to tylko domysly) Ale nadal uwazam,ze jest przesliczna ;)