o kur.... A myślałam, że jest bosko piękna dla wszystkich. To jednak wolę po Twoim komentarzu Amber Heard Ładniejsza co?
Nie, nie narzucasz, ale fajnie jest się na tobie wzorować. Masz dobry gust. To dzisiaj jest w cenie.
Dziękuje i wzajemnie :) Dobrze Cię wychowali.
Z tym ze Heart jest Jednak bardzo uzdolniona aktorką, Fox ma tylko za zadanie ładnie wygladać.
,,ale fajnie jest się na tobie wzorować." nic tylko pogratulować ograniczenia i kierowania się cudzym zdaniem w ocenie innych. To dzisiaj jest w trendzie.
Podobno jak coś wykracza poza obszar naszej świadomości to najczęściej jawi się właśnie jako idiotyczne;) Twój komentarz jest zatem w pełni nieidiotyczny;)
Idiotą jest ten co nie wie o co chodzi, ale się usilnie wpiernicza w rozmowe i ocenia na jej podstawie idiotyzm innych.
usilnie wpierniczyłam sie w rozmowe :D
idzcie sobie na prywatne forum i rozmawiajcie do woli bez wpierniczających sie idiotów...
Nie zapędzaj się proszę z tą generalizacją i nie używaj liczby mnogiej w odpowiedzi na komentarz jednego użytkownika. Nie twierdzę, że się niepotrzebnie wtrąciłaś. Twierdzę, że nie znasz pobudek jakimi się kierowałam podczas pisania pierwszego komentarza. Nie uwłaczaj bezpodstawnie.