i tą jedynkę dam tylko za "transformers"
CZemu ona ma taką średnią? ludzie czemu ją oceniacie za wyglad?? to portal filmowy ocenia sie gre aktorką aktorow a nie kto jest piekny ten ma wysoka srednią. opamiętajcie sie.
Masz zupełną rację, ale tak to już jest. Megan bedzie miała wysokie noty bo się wielu podoba jej figura i buzia, jej (wątpliwy zresztą) talent jest tu na drugim miejscu niestety. 1/10
Jestem ciekawa ile filmów z Megan Fox widzieliście, że tak nisko ją oceniacie? Ja jej nie bronię. Widziałam tak naprawdę tylko jeden film z nią "Transformersy" i nie wystawię jej oceny po obejrzeniu jej w tylko jednej roli, bo to by było nie uczciwe.
ja widzialem pare filmow z jej udzialem i uwazam ze gra sztywno, z jej twarzy nie widac zadnych emocji, nie nadaje sie na aktorke, na modelke moze i tak ale nie na aktorke.
2/10 nic wiecej nie moge dac.
Ale moge ją usprawiedliwic tym ze ona niedawno zaczela kariere wiec moze jak zagra w bardziej ambitnych rolach to bedzie lepiej.
Dzięki za odpowiedż. Ja poczekam z oceną jak obejrzę więcej filmów z nią, na przykład tą ostatnią komedię "Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi?". Megan gra w niej gwiazdę filmową.
Widziałam ten film. Jest jak w "Transformers" - żadnych emocji, zero gry aktorskiej, zero talentu. Ona gra rolę głupiej gęsi, ale nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że widzę Mikaelę, a właściwie samą Megan bo ona nie potrafi kreować postaci.
No cóż.. ktoś mi pewnego dnia powiedział, że fakt, iż od 5-go roku życia MF występuje na scenie teatralnej - niepodważalnie świadczy tylko -o jej 'ogromnym talencie'. odpowiedziałam - LOL .
Oglądanie debilnego amerykańskiego filmu tylko dlatego, że ona tam gra - oczywiście są gusta i guściki - to nic strasznego. gorzej - jeśli ktoś chce jej przyznać Oscara za 'wypięcie tyłka' i 'rozdęcie' warg przy wypowiadaniu pojedynczych słów.. -> odpowiem na to tylko: "..." .
Aktor/ka powinien/powinna mieć wdzięk i urok osobisty, to oczywiste, ale żeby chociaż umiał/a go zaprezentować Z KLASĄ, nie ordynarnie, nie na siłę.
Aa - i te tatuaże są zbędne. I bez nich byłaby piękna. Tylko piękna.
Czekam na film, w którym naprawdę dobrze zagra. [Chyba się nie doczekam..]. Transformers to było "boom". Czas pokaże, co sobą reprezentuje.
Na dzień dzisiejszy niech jeszcze nagra płytę, a będzie drugą Paris.
Ludzie czesto automatycznie daja ocene po wygladzie. Jak pasuje to 10 jak nie to 1. Prosta sprawa, porownajcie z ocenami brzydkich aktorek, chociaz takie rzadko sie zatrudnia.
.powinni dać dwie listy: ocena wyglądu i ocena talentu - byłby wtedy spokój..
.bo pierwsze to 10 ale drugie? lol.. 1 - ale i to nad wyraz za dużo..
tak tak, mezusie - wszyscy wiemy, ze jako psychofan angeliny nie mozesz scierpiec tego, ze megan - slusznie czy tez nie - nie ma ochoty czolgac sie u stop tego kosciotrupa
hahaha psychofan angeliny?? a z kad to mozesz wiedziec?
Angelina kosciotrupem nie jest, a fox zrobiłą kariere głownie przez to ze jest troche podobna do angeliny, i ze ją nasladuje we wszystkim.
haha Megan ladniejsza od Angie? jak mozesz wogule porownywac takiego "cos" do Angeliny?? chyba jestes...ok post na poziomie zerowym usuwam sie z tad i nie bede komentowac tej calej Fox.
No może nie człowieku nie rozśmieszaj mnie ty chyba jesteś ślepy i założę się że wiele osób na tym portalu się ze mną zgodzi!!!
I nie chodzi mi tutaj o talent aktorski mówię o urodzie w której Megan jest o wiele ładniejsza od Angeliny.
po 1: jak można nazwać Angeline Jolie brzydką .Rozumiem można powiedziec że nie podobają mi się jej usta , oczy itp... ale nie można nazwać jej brzydką... są przecież gorsze zdecydowanie kobiety.
po 2: Megan jej kompletnym beztalenciem nie mającym nic do zaoferwanienia oprócz wydymania i wygięcia się na masce samochodu i "patrzcie i podziwiajcie".Jej gra aktorska jest na poziomie hmm... Hannny Montany.I spokojnie oglądałam jeden odcinek :];] Jej gra aktorska jej dokładnie na poziomie Miley Curuś.
po 3: nie można porównywać Megan Fox i Angeline Jolie. One wogóle nie sa do siebie podobne. Angelina ma klase , nie ważne jaką role zagra a Megan przypomina mi jaką blachare lub panią "spod latarni" .Przepraszam że może kogoś obraziłam ale to jest moje zdanie. Sądze że ci "wszyscy" mężczyźni [nie mowie tutaj zebranych panach z filmwebu] to dorastający na stolatkowie którzy nie mają pojęcia na temat piekna i klasy.
To wszystko. Przepraszam wszystkich których mogłam urazic . Ale to jest tylko moje zdanie.
zgadzam sie to co zrobiła w Transformers to jakaś masakra! Tyle jest utalentowanych aktorek już nie mieli kogo obsadzić?!...
Popieram. Dziewczyna jedzie tylko na swojej urodzie, co potwierdziła rolą w "Jak stracić przyjaciół...". Niestety, Jessica Alba jest doskonałym dowodem na to, że w Hollyood wygląd gwarantuje angaż w filmach. Tak więc będziemy musieli sie jeszcze z nią trochę pomęczyć, nim zniknie z srebrnego ekranu całkowicie.