wlaśnie się dowiedziałem ze megan może nie zgrać w transformers.
to niemożliwe.
chyba każdy zgodzi sie ze mną że transformers nie istnieje bez megan i shia.
shia i megan w transformers 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A więc Megan (może na stówe pewności jeszcze ni ma) podobno ma zastąpić..........Katie Cassidy.
Podaje źródło
http://katiecassidyforever.blog.onet.pl/
to dlaczego na filmweb Megan jest dopisana do obsady Transformers 3? :< głupie plotki!
A gdyby nawet to i była prawda,ona zagra i tak w wielu innych znakomitych filmach. :) żadna strata. :)
znakomitych filmach no zobaczymy... czy na kazdym forum madeinjapan musisz wspominać o Kristen tak jej nie cierpisz a wciąż o niej piszesz czy to nie jest jakieś drobne zaburzenie psychiczne na punkcie Stewart hehhe
znakomite filmy? hm. przydałoby się. bo jak narazie nic ma nic zbyt ambitnego na koncie.
Osobiście może być pusta Pani Fox, ale jednak jej buźka i ciało robi swoje :) i tylko dlatego chcę ją oglądać - dla niej musiałem się męczyć oglądając "Jennifer's body" :P
Podobno ma ją zastąpić Rosie Huntington-Whiteley. Chociaż prawdę mówiąc, już Megan mi bardziej pasowała do tej roli, niż ona...
ta,a Kryśka ma coś ambitnego na koncie?
;< haha. Krycha to dobry otwieracz do piwa. To wszystko.
Ona pusta nie jest. Najpierw sobie obejrzyjcie jakiś wywiad z nią,a potem pieprzcie.
Tak, ma. :) Np. film ' Into the wild ' - świetny film. Zagrała tylko małą rolę, ale film jest świetny i wzruszający.
I sory, ale dla mnie Kristen i Megan to dwa światy. :) Pierwsza jest zdecydowanie lepsza. :)
I jest pusta . I do tego tępa. Ciekawe jaki ma iloraz inteligencji.
Ciągle to powtarzasz. Jak dla mnie to jest zwykła zazdrość. :< Cóż poradzić.
Lepiej zajrzyj do słownika,bo pisze się: sorry,a nie sory.
Tak,dwa światy.Megan jest piękna i ma cięty język,a Stewart to brzydki szarak. Szarak zawsze będzie szarakiem.Nawet Photoshop tutaj nic nie pomoże . ;(
Nie,film nudny jak flaki z olejem,niestety. :(
http://www.bravo.pl/news/woody-allen-o-kristen-stewart-ta-dziewczyna-jest-sliczn a/ida,719466/
co jak co, ale wierzę w gust Allena. :D
i nie zazdroszczę nikomu. może to Ty zazdrościsz kristen?
haha, i oglądałaś go w ogóle? bo chyba nie. jest świetny, dla inteligentnych ludzi, a nie tępaków .
w końcu tępaki wielu rzeczy nie rozumieją. ;)
To idiota. Mnie ta dziewczyna nie przypadła do gustu. Jest naćpana.
Tępaki... tak,mówisz o sobie,prawda?
Woody Allen to idiota? :o nono. jak dla mnie jest genialny. uwielbiam jego filmy.
I nie. Tak się składa, że o Tobie.
Dla mnie to idiota. Tak,on może mówić,kto jest piękny a kto nie. hahaha.
Jego żona jest tak piękna,że aż żal. Wziął sobie adoptowaną córkę swojej byłej żony Mii Farrow.
Poza tym,Woody naprawdę nazywa się Allan Stewart Konigsberg . Więc coś jest na rzeczy.
Po za tym... kto nie chwali gwiazdy fenomenu Twilight!
To bardziej pasuje na opis Ciebie. Pewnie żadnych przyjaciół nie masz. Nikt by się nie chciał przyjaźnić z takim dziwolągiem. :<
Made... hej, przestań już... uspokój się. Nie myślisz, że coraz bardziej przeginasz z tym obrażaniem? Nie wchodź komuś na sferę jego przyjaciół, czy rodziny. To nie dotyczy już Kristen, a chyba tylko jej nie lubisz, bo forumowicze Ci nic nie zrobili. (Zresztą Kristen też).
Szkoda mi Cię. na Allena mówić, że to idiota, a Miley Cyrus dać 10/10 ... No seryjnie, idź się trochę doucz.
I ta, chyba nie próbujesz mi wmówić, że jest spokrewniony z Kristen?
A Woody to geniusz i tyle. :) Mało to ludzi ma to samo nazwisko?
I nie martw się. Mam dużo przyjaciół. Przynajmniej na tyle, by nie spędzać każdego wieczoru przed komputerem. :(
Nie mówię,że jest spokrewniony. Ale mają takie samo nazwisko. Może dlatego ją chwali.
Zresztą,kij wie jak było naprawdę.
Nie uważam go za geniusza.
Nie spędzam całego dnia przed komputerem,dziecino.
Ja go lubię, mimo , że naśmiewa się z Polaków. ;)
Zresztą człowiek ma charyzmę.
I ta? ciekawe? codziennie widzę Twoje nowe posty.
Ale nie siedzę całego dnia -od świtu do nocy.
Mam ciekawsze zajęcia.
Właśnie.Zawsze się zastanawiałam dlaczego się z nas naśmiewa?
Czym się od nich różnimy? Też jesteśmy ludźmi,tylko mamy inny język.
: )
I sądzę, że to stereotypy. wiesz, Polak - złodziej i pijak.
w sumie krzywdząca opinia.
ej kurse. rozmawiamy o megan i transformers. a nie o alenie i stewart jak chce cie se pogadac to piszcie se na ich forum.