Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

ja nie mogę (sorka za takie prostackie opisy emocji :) , nie wierze że ona jest tylko 1 rok starsza ode mnie , to się w pale nie mieści ehhehe ja myślałem że ona ma ok 30stki , oh my god :D

___PREDATOR___

taaaaaaaaa koło 30 i zagrała by laskę z liceum wraz z gościem co ma 30 lat... chyba że nie zdali z 10 razy hehehe. Poza tym ludzie w USiA wyglądają na duuuużo starszych niż naprawdę są... wszystko chemia itp...

___PREDATOR___

No też nie wierzyłem ode mnie 2 lata starsza xD ale to w sumie nie taki nadzwyczajny wygląd jak na swoje lata przecież. Co 21-letnia kobieta nie może niby być taką laską? ;] U mnie w liceum kilka dziewczyn wyglądało niewiele gorzej niż ona ;P

Wookie88

dla mnie może ona miec i 45. Z takim ciałem!!!! A to że jest taka młodziutka to lepiej dla nas, bo bedziemy ją dłużej taką oglądac :) Dopiero jak my sie bedziemy starzec to ona też. :)
Jak zobaczyłem ja w galerii Transformersów kilka miechów przed premierą to nie mogłem odrówcic od niej wzroku! :)
super...
pzdr.

___PREDATOR___

Widze ze sami gówniarze tu wchodza :)Paranoja z tymi dziecmi neostrady :)

Adash_2

hehehehehhe. widzisz co kobiety robią z facetami! ja tam dzieckiem neostrady nie jestem ;P ale Fox rlz :P