Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

slyszeliscie o tym ze ona nie lubi porownan do A.J. poniewaz uwaza ze A.J. juz przebrzmiala a ona swoim talentem dopiero pokaze co potrafi???
szczerze??? to wg mnie caly swoj talent pokazala w filmie wyznania maloletniej gwiazdy ktory byl zenujacy i do luftu

taka13

BRAWO!!!! Ostatnio panna Fox powiedziała tez ze Angelina jest brzydka, jest prehistorią i jej czas juz minął.
Kretynka z niej ;/
Ja lubie Angelinę za wszystko, Megan jest pusta i głupia

taka13

Bez dwóch zdań, lepszą aktorką nie jest od A.J., przynajmniej na razie. Uważam też, że nie jest ładniejsza od niej, nawet będąc od niej 11 lat młodszą. Poza tym w wywiadach wydaje się być okrutnie podporządkowana producentom – jest jak chodzący spot reklamowy! Ale może dlatego, że się jeszcze nie obyła z przemysłem. Może...

Gogodance

Moim zdaniem Megan Fox jest ładniejsza od Angeliny Jolie. Ma delikatniejsze i bardziej regularne rysy. Jolie nigdy mi się nie podobała: ma zbyt ogromne usta i niezbyt zgrabna, a jej zwierzenia o życiu prywatnym w tym łóżkowym są strasznie niesmaczne i wulgarne.

Euhenia_2

wiesz, ja tez nie uwazam ze a.j. jest jakas boginia czy cos takiego, ale chodzi mi o to ze megan napewno nie jest od niej ladniejsza.
a.j. moim zdaniem jest poprostu ladna a nie jakas super piekna