Mel GibsonI

Mel Columcille Gerard Gibson

8,4
59 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mel Gibson

................................................................................ .....................................

parasol9120

Słaby, bo?
Jakie filmy z Nim oglądałeś?

Stackhouse

niestety ten koleś twierdzi tak pewnie w oparciu o życie prywatne Mela Gibsona. Często nie które matoły tak oceniają aktorów. Ja na przykład mam w dupie to co robi (jazda po pijaku czy notabene obrażanie żydów, to jest sprawa Gibsona) ja go bardzo lubie za to jak gra Martina Riggsa albo Mad Maxa.

Mateo_SF

Ja też bardzo lubię tego aktora i jest on jednym z moich ulubionych aktorów. To co wyżej pisałem tyczyło się do założyciela tematu :P

Stackhouse

Założyciel tamatu musi mieć najwyrazniej jakiś problem ze sobą.Albo rodzice go trzymali całe życie w piwnicy i dopiero co wylazł,albo kompletnie się nie zna jeśli chodzi o kwestie kina.Nie kapuje jak można napisać,że Gibson jest słabym aktorem.

fokus87

Otóż to, popieram.

parasol9120

Też nie lubię żydów i na dodatek jestem ksenofobem bo nie lubię szkopów ;-P
To, że Gibson jeździ po żydach nie znaczy że jest słabym aktorem. Moim zdaniem jest jednym z najwybitniejszych i najlepszych. Role "Okup", "Braveheart", "Godzina zemsty" i "Patriota" miażdżą ;-)

Pozdrówka

Xeeron

Wystarczy poczytac kilka ksiazek np Medaliony , Niemcy , Opowiesci Borowskiego itd aby nie przepadac za zydami.Niektorzy niewyksztalceni wala pozniej takie farmazony ,ze glowa boli.

parasol9120

Ja lubię wszystkie jego role...;)

parasol9120

I kto to mówi florion sam głąbie bluzgasz na film Ojciec Chrzestny a jak ktoś wyrazi swoją opinię o Melu Gibsonie to od razu z wyzywasz!

parasol9120

Sam jesteś lag hej wszyscy którzy to czytają wejdzcie na artykuł o Ojcu chrzestnym i zobaczycie że ten florion to kretyn i nikt go nie lubi!!!!

Marekx

ojoj ojoj idz zawolaj tatusia i drugiego tez ! tylko nie poplacz sie !

parasol9120

Pytał cie ktoś o zdanie gex!! To sie nie wtrancaj!!!!!!!!!!!!!!!!

Marekx

wie ktos moze gdzie znajde do ściągnięcia "mavericka" z 94 roku z lektorem?