................................................................................ .....................................
niestety ten koleś twierdzi tak pewnie w oparciu o życie prywatne Mela Gibsona. Często nie które matoły tak oceniają aktorów. Ja na przykład mam w dupie to co robi (jazda po pijaku czy notabene obrażanie żydów, to jest sprawa Gibsona) ja go bardzo lubie za to jak gra Martina Riggsa albo Mad Maxa.
Ja też bardzo lubię tego aktora i jest on jednym z moich ulubionych aktorów. To co wyżej pisałem tyczyło się do założyciela tematu :P
Założyciel tamatu musi mieć najwyrazniej jakiś problem ze sobą.Albo rodzice go trzymali całe życie w piwnicy i dopiero co wylazł,albo kompletnie się nie zna jeśli chodzi o kwestie kina.Nie kapuje jak można napisać,że Gibson jest słabym aktorem.
Też nie lubię żydów i na dodatek jestem ksenofobem bo nie lubię szkopów ;-P
To, że Gibson jeździ po żydach nie znaczy że jest słabym aktorem. Moim zdaniem jest jednym z najwybitniejszych i najlepszych. Role "Okup", "Braveheart", "Godzina zemsty" i "Patriota" miażdżą ;-)
Pozdrówka
Wystarczy poczytac kilka ksiazek np Medaliony , Niemcy , Opowiesci Borowskiego itd aby nie przepadac za zydami.Niektorzy niewyksztalceni wala pozniej takie farmazony ,ze glowa boli.
I kto to mówi florion sam głąbie bluzgasz na film Ojciec Chrzestny a jak ktoś wyrazi swoją opinię o Melu Gibsonie to od razu z wyzywasz!
Sam jesteś lag hej wszyscy którzy to czytają wejdzcie na artykuł o Ojcu chrzestnym i zobaczycie że ten florion to kretyn i nikt go nie lubi!!!!