Widzę że na forum Gibsona zbiera się coraz to większa rzesza psychopatycznych faszystów pokroju Szyndlera.
Dlatego też zmuszona jestem zaprotestować.
PRECZ Z FASZYZMEM
Myślę że protest Pani Salo nie jest skierowany do wszystkich fanów twórczości Gibsona, ale bardziej do tych którzy jak się to mówi, ?przeginają pałę? próbując wykorzystać forum Gibsona do głoszenia swoich chorych poglądów typu Szyndler.
Co się mnie to nie nazwał bym Cię faszystą bo przecież nie każdy człowiek który ma koszmarny gust od razu musi mieć poglądy potwora.
Myślę że protest Pani Salo nie jest skierowany do wszystkich fanów twórczości Gibsona, ale bardziej do tych którzy jak się to mówi, ?przeginają pałę? próbując wykorzystać forum Gibsona do głoszenia swoich chorych poglądów typu Szyndler.
Co się mnie to nie nazwał bym Cię faszystą bo przecież nie każdy człowiek który ma koszmarny gust od razu musi mieć poglądy potwora.
Brrrrrrrrrrrrr
Do chuja Wacława, wszystko się przycina na tym pieprzonym fw.
Mam na przyszłość nauczkę powinienem najpierw czytać, a później dopiero zatwierdzać, to co napisałem bo jak tak dalej pójdzie to moje posty będą wyglądały tak jak gryzmoły tego palanta Szyndlera.
A tak po za tym.
Droga ?salo? popieram cię w 100%
?Precz z faszyzmem?
?Precz z Szyndlerem?
?Precz z Gibsonem największym najpopularniejszym na świecie tandeciarzem?