W końcu oceniać jego życie prywatne i tylko za to go ciągle linczować, co rusz temat jaki to Gibson jest zły i w ogóle. Kurdę to portal filmowy, a on jest TYLKO człowiekiem i każdy błądzi, są aktorzy którzy są szujami jako normalne osoby, a są aktorzy z wartościami, którzy nikomu nigdy praktycznie nic złego nie zrobili - Ale co z tego, to nie zmienia faktu, że jedno czy drudzy są dobrymi czy złymi aktorami/reżyserami.
A Gibson jest i bardzo dobrym aktorem i bardzo dobrym reżyserem , choćby takie tytuły jak BraveHeart, Hamlet, Patrota , Byliśmy żołnierzami , co do reżyserii to także właśnie Brave Heart, Pasja czy Człowiek bez twarzy.
Opanujcie się i oceniajcie jego dorobek filmowy.
to już się staje nudne, Gibson jest be zły, niedobry, bije żone, antysemita, nom ileż można ? ;/
no przecież nie zmieniam, akcentuję że takie wpisy się juz przejadły na forum, może czas porozmawiać o jego filmach.
Dobrze mówisz :) Ludzie cały czas wracają do przeszłości tych, za którymi nie przepadają. Owszem, wolnośc słowa itd. jest, można coś powiedziec, ale jakby tak chciec wszystkich oczerniac to nikt by czysty nie został...
"W końcu oceniać jego życie prywatne i tylko za to go ciągle linczować, co rusz temat jaki to Gibson jest zły i w ogóle".
Ludzie zawsze uwielbiali łatwy cel do uderzenia - a Gibson kiedy podwinęła mu się parę razy noga nadał się doskonale.
"Kurdę to portal filmowy, a on jest TYLKO człowiekiem i każdy błądzi"
Ale to jednak bywa trudne. Ja sam lubię Gibsona i mam gdzieś że np. powiedział coś po pijaku policjantowi ale niekoniecznie mogę być równie miły dla innego aktora na świecie lub u nas. Jesteśmy w sumie tylko ludźmi.
"są aktorzy którzy są szujami jako normalne osoby, a są aktorzy z wartościami, którzy nikomu nigdy praktycznie nic złego nie zrobili"
Fakt z którym polemizować nie można.
"Ale co z tego, to nie zmienia faktu, że jedno czy drudzy są dobrymi czy złymi aktorami/reżyserami".
Ideałem byłaby chyba możność oceny oddzielnie aktorstwa czy twórczości a oddzielnie jako osoby. Ale na to raczej FW nnigdy nie zezwoli:).
"A Gibson jest i bardzo dobrym aktorem i bardzo dobrym reżyserem , choćby takie tytuły jak BraveHeart, Hamlet, Patrota , Byliśmy żołnierzami , co do reżyserii to także właśnie Brave Heart, Pasja czy Człowiek bez twarzy.
Opanujcie się i oceniajcie jego dorobek filmowy."
W pełni popieram.