Micah Sloat

6,5
516 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Micah Sloat

Odważny facet w Paranormal Activity, nie ma co . Świetnie zagrał. Bardzo dobrze odegrał swoją rolę. Udany debiut.

kubelek0908

Mnie on drażnił w filmie, bo był nielogiczny, a nie odważny... widzi co się dzieje, słyszy różne gówna itp, a gdy te medium było w chacie, to się z niego naśmiewał. Tak samo, że nie chciał demonologa wezwać. Mówił, że sam się tym zajmie, ale jak on niby chciał to zrobić? Wyskoczyć z duchem na solówkę? ^^

cokane87

"Wyskoczyc z duchem na solowke?" - hahaha, dobre XD

cokane87

solowka hahaha pyklo Ci. Pozdro

kubelek0908

Zgadzam sie z Tobą.Dobrze zagrał.Film po prostu super! A jeśli lubicie tego typu filmy to obejrzyjcie sobie Paranormal Entity.Zajebisty film.

kal1133

widziałam xD popieram, niezły, szczególnie początek. Ale bardziej mi sie podobal Paranormal Activity, głownie gra Micah'a. co z tego, ze irracjonalna, jak świetna..

użytkownik usunięty
kubelek0908

Jego bohater był raczej głupi, a nie odważny. Ale zagrał fajnie, szczególnie od momentu, gdy mu się odechciało drażnić demona :)

użytkownik usunięty
kubelek0908

Z tego co piszecie, wynika, że odgrywana przez niego postać wzbudza w was jakieś emocje, we mnie zresztą też, a to znaczy, że dobrze mu wyszło aktorsko :).

Gdy ktoś źle zagra swoją rolę, to z natury rzeczy wzbudza emocje... negatywne. Zagrał przeciętnie, a sama postać była IRYTUJĄCA... co najmniej.

kubelek0908

Mi się podobał jak zagrał. W paranormal activity takie ciacho Xd.

Anzelma112

Jakie ciacho !? Chyba ciacha nie widziałaś xD O_o

WDK

xD

WDK

xD

WDK

xD

WDK

xD

WDK

xD

kubelek0908

Troche głupi. Taki typowy facet :D Zazdrosny o demonologa, wszystkim by sie chcial sam zająć, "kicia" i wgl... :D co nie zmienia faktu, że chciałabym mieć w domu takiego hardkora jeśli chodzi o pająki itp xD

louisvuitton

Ej , chyba zapominacie , że on grał to co miał do zagrania .
Krytykujecie jego postać , ale taka rola była , to nie jego wina , że miał taką .

loveisdangerous

Zgadzam się z Tobą :)
Mnie się tam najbardziej podobało to jak on kochał (nie w takim sensie jak myślicie) Katie, bronił ją jak najdroższego diamentu na świecie i wgl te słodkie słówka "kocica" i wgl :) Zagrał REWELACYJNIE !! :D